Panowie mam pytanie:
Dalej nie przeszedłem misji, o której tu pisałem, natomiast z misji pojedynczych przeszedłem dość szybko i sprawnie 3/5. Gdyby ktoś miał pomysł jak pokonać tę 4 misję (przepraszam za powtórzenie, ale jakoś nie mogę znaleźć synonimu), to byłbym wdzięczny.
Jednak nie dlatego piszę. Poczytałem co nieco forumowych tematów i stwierdzam, że wy stwierdzacie

, że latanie F-15 to męczenie się na siłę itp. Lol, ja całą kampanię F-15 przeszedłem jako pierwszą na Locku, choć przyznam nie było to łatwe dla początkującego xD Chciałbym więc sobie polatać jeszcze na paru misjach pojedynczych w F-15, ale jest mały problem: za nic nie mogę odpalić rakiet. Przeczytałem wszystkie klawiszologie, ale większość była do LOFCa i do LOMACa są chyba nieadekwatne (np. czytałem że klawisz ' ma moc ukazywania mi pozostałych celów misji... no i pokazywałby pewnie, gdybym sobie napisał te cele markerem na monitorze). Cokolwiek zrobię, wcisnę Enter czy Spację, coś pokombinuję przy autoryzacjach czy czymśtam- zawsze strzela mi działko. Nie powiem, na takie Iły-76 działko jest całkiem niezłe i sprawia dużo frajdy, ale dogfightów z Iłami 76óstkami z tego co wiem to się nie toczy. No nie mam już zupełnie pomysłu i w dodatku jestem zły na siebie, bo zapewnie pytam o kretyńsko prostą sprawę, ale nic mi nie działa i już! I nic nie mogę na to poradzić

...
ps. Zresztą od kiedy zmodernizowałem Locka do 1.02, to z F-15 podziały się różne dziwne rzeczy. Dawniej automatycznie lokowało mi cele (kiedy chciałem se wystrzelić takim Aimem-120) w pionowym od około 30 nm a teraz to gdzieś koło 10. Mimo wszystko dalej mogę się zaliczać do początkujących (nazwijmy to: początkujących pod koniec początkowania, przed wejściem do średniozaawansowania

) więc dużo zapewne nie wiem.
By było.
Pozdrawiam
Yarden