Autor Wątek: POMOC DLA POCZĄTKUJĄCYCH  (Przeczytany 442882 razy)

Rivenol

• Gość
Odp: POMOC DLA POCZĄTKUJĄCYCH
« Odpowiedź #1140 dnia: Marca 30, 2008, 20:55:14 »
Sory za odbieg od tematu (chyba) ale mam pytanie :P gdzie teraz kupie IŁ-2 sturmovik oprocz allegro ? ;/ bo nigdzie nie moge znalesc(znaleźć) :-( a juz zamowilem sobie joya :-(
« Ostatnia zmiana: Marca 30, 2008, 21:22:10 wysłana przez Kos »

Mariner

• Gość
« Odpowiedź #1141 dnia: Marca 30, 2008, 21:01:58 »
O to pewnie aż wstyd mówic grałem joyem :005:

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #1142 dnia: Marca 30, 2008, 21:13:28 »
Trudno powiedzieć, to zależy czy grałeś za pomocą klawiatury czy też pospolicie używając joysticka. Jeżeli chodzi o klawiaturę, to to jest w miarę dobry rezultat:

Mówisz o gosciu w A8?Faktycznie...w natłoku ufolotów to dobry rezultat
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"
"Tak widzialam" odpowiada DAMA
To dlaczego mi pani nie ustąpiła ?
"No ale pan przeciez jechal motocyklem !"

http://img223.imageshack.us/img223/6416/bezpiecznygh0.jpg

Offline Alive

• Trolle
  • *
  • Pleased to meet you Hope you guessed my name.
    • II. Gruppe Jagdgeschwader 7 "Nowotny" homesite
« Odpowiedź #1143 dnia: Marca 31, 2008, 02:41:27 »
O to pewnie aż wstyd mówic grałem joyem

Oj, no żartuje sobie maan :) Oficjalnie ja ciągle latam na joisticku , no bo jak to tak? To w ogóle burzy mały obraz świata niektórych osób.

Mówisz o gosciu w A8?Faktycznie...w natłoku ufolotów to dobry rezultat

Gość w A8 hmmm zdecydowanie poniżej poziomu przeciętnej klawiatury, jakby jakoś złośliwe ciągle się przy nas kręcił robiąc za Zerstörer'a. Oj Angelku  w jakiś tajemniczych okolicznościach ze zdecydowanej większości map ulotniła się tania 152H, a ubertajna taktyka b&z allowed jedynie dla adminów serwera, bo oficjalnym briefingu, jakby niezbyt mile widziana. Head Hunters serwer - polecem, bo jest wiele niekonwencjonalnych atrakcji :D
elOprOGear: Saitek X52 PRO / Saitek PRO Flight Rudder Pedals / Saitek Eclipse II PRO keyboard

Kazik - California Über Alles

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #1144 dnia: Marca 31, 2008, 06:45:06 »
Gość w A8 hmmm zdecydowanie poniżej poziomu przeciętnej klawiatury, jakby jakoś złośliwe ciągle się przy nas kręcił robiąc za Zerstörer'a.
Ach...no oczywiście..to mi nie przyszło do głowy...koleś kradł wam kile po prostu.

P.S. Na serwery z miotłą w bublu staram sie nie wchodzić..za słaby jestem.Stary Sturm to już inna bajka
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"

Rivenol

• Gość
« Odpowiedź #1145 dnia: Marca 31, 2008, 14:43:22 »
To jak powie mi ktoś ? :-)

« Odpowiedź #1146 dnia: Marca 31, 2008, 14:49:48 »
Sory za odbieg od tematu (chyba) ale mam pytanie :P gdzie teraz kupie IŁ-2 sturmovik oprocz allegro ? ;/ bo nigdzie nie moge znalesc(znaleźć) :-( a juz zamowilem sobie joya :-(

http://www.il2forum.pl/index.php/topic,9789.0.html
Pełno ofert na eBay :012:
Prawdziwy programista wiesza się razem z programem ...

Offline Redspider

• *
  • Pure evil....ZŁOOOOO !
NA PLASTERKI !!!

Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona

Mariner

• Gość
« Odpowiedź #1148 dnia: Marca 31, 2008, 21:16:59 »
witam znów
Gram tak se w swojej własnej zrobionej misji ustawiłem raz sobie do zestrzelenia jakiś japoński bombowiec sam latałem na F4F-3 i kilka takis zestrzeliłem potem przerzuciłem cel na japońskie Zera sam latając nadal tym samym samolotem.Udało mi sie kilka razy tego zero zestrzelic a on kilka razy mnie zestrzelił bo łatwiej mu było zrobic szybki zwrot.Po tym treningu postanowiłem że spróbuje polatac w kampani więc właczam pierwszą misje to było chyba morze koralowe 6 maja 42.No i tu było moje zaskoczenie bo gra się okropnie cieła nie wiem czym to spowodowane było nawet jak zmieniłem grafe na LOW i rozdziałke na 800x600 to się cieło mam kompa takiego AMD Sempron albo Athlon 2300+1200, 512 MB Ram,GForce 4400 Ti czyli wymagania minimalne spełniam więc czym to może byc spowodowane dodam że jak latam sam albo H2H to wszystko jest ok.
Jest jakiś sposób na to???
Pozdrawiam

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #1149 dnia: Marca 31, 2008, 22:05:43 »
Przyjacielu,sam sobie odpowiedziałeś na pytanie.Twój komputer spełnia wymagania minimalne i nic poza tym

Elvenking

• Gość
« Odpowiedź #1150 dnia: Marca 31, 2008, 23:08:48 »
No niestety, komp do modernizacji.

Mi wszystko chodzi płynnie w najwyższej rozdziałce i na wszystkich detalach najwyższych a mam AMD Athlon 3000+ 64bit, 1,8 GhZ, 1 GB RAM i karę GeForce 7600GS 256MB. Też nie jest to komp najwyższych lotów (1,5 roku temu kupowany) ale można spokojnie cieszyć się grą, a sprzęt - dziś już dużo lepszej klasy niż mój - można kupić za bezcen; nawet z perspektywy przeciętnej (czyli np. mojej) rodziny :P Przedtem miałem słabszy sprzęt i historia była taka jak u Ciebie. Więc zaciśnij pasa i modernizuj ;)

Glebas

• Gość
« Odpowiedź #1151 dnia: Marca 31, 2008, 23:51:56 »
Ja bym zaczął modernizację od ramu. Na Amd 2000 1,25 GB ramu i Gforce 4200 Ti nic mi nie cięło. Co prawda nie pamiętam kampanii na Morzu Koralowym, ale problem może być również w tym, że sam tę kampanię zrobileś. Za dużo obiektów poprostu.

silientbob

• Gość
« Odpowiedź #1152 dnia: Kwietnia 01, 2008, 01:45:19 »
witam znów
Gram tak se w swojej własnej zrobionej misji ustawiłem raz sobie do zestrzelenia jakiś japoński bombowiec sam latałem na F4F-3 i kilka takis zestrzeliłem potem przerzuciłem cel na japońskie Zera sam latając nadal tym samym samolotem.Udało mi sie kilka razy tego zero zestrzelic a on kilka razy mnie zestrzelił bo łatwiej mu było zrobic szybki zwrot.Po tym treningu postanowiłem że spróbuje polatac w kampani więc właczam pierwszą misje to było chyba morze koralowe 6 maja 42.No i tu było moje zaskoczenie bo gra się okropnie cieła nie wiem czym to spowodowane było nawet jak zmieniłem grafe na LOW i rozdziałke na 800x600 to się cieło mam kompa takiego AMD Sempron albo Athlon 2300+1200, 512 MB Ram,GForce 4400 Ti czyli wymagania minimalne spełniam więc czym to może byc spowodowane dodam że jak latam sam albo H2H to wszystko jest ok.
Jest jakiś sposób na to???
Pozdrawiam
Masz za słaby sprzęt :003: Sempron to badziew mam Athlona XP 2400 + syfną płytę asrocka grafa cuś chyba jakieś 6200 256ram + RAMu jakieś 1 z groszami i śmiga na exelent.

Offline srk76

• *
  • =PFT=Sroka76
« Odpowiedź #1153 dnia: Kwietnia 01, 2008, 08:56:52 »
Mój Sempron (nie taki znowu badziew) 3000+ , GF 6200 128Mb, 1Gb ramu , płyta K8N Asus i śmiga. Ewentualnie po intesywnej pracy (kilkanaście godzin w sieci i "cięzkich" aplikacjach) gdy zaczyna trochę przycinać wyłączam wszystko do zera, zapuszczam Steganosa , wyłączam prąd i za chwilę załączam całość no i śmiga dalej. Czemu nie pytaj jestem ignorant w sprawach technicznych.

Słyszałem , że troszkę Ramem można podgonić słabszą grafę i procka ale to jest do sprawdzenia.

« Odpowiedź #1154 dnia: Kwietnia 01, 2008, 09:18:38 »
Mariner - zdecyduj się - masz Semprona, czy Athlona ? Jeśli Sempron, to kiszka  :005:. Wąskie gardło nr 2: mało pamięci - 1 GB RAM wskazane. Grafika może być (napisz ile ma pamięci: 64 czy 129 MB ?).
Wódka to śmierć, ale polski lotnik śmierci się nie boi...