Hej. Wstepnie dzięki, teraz skonkretyzuje pere tych moich niejasnosci i problemow. 1)Odnosnie tego spadania to jest takie równomierne, baaaardzo powolne i w sumie moge nawet zadzierac dziób do góry, z tym ze to i tak nic nie daje. Pad jest dobrze wykalibrowany na 100%. Może faktycznie chodzi o brak paliwa? Chociaz to by było dziwne.. Jeszcze tylko pare pytanek odnośnie multi i dam wam spokój ;p. I) mam teraz wersje 1.22, jakiego teraz pacza powinienem zainstalować i czy jest możliwośc bezpłatnego "dopaczowania" sie do tej wersji abym mógł swobodnie grac po multi? II) czy w moja wersje moge grac za pomoca tego łączenia sie przez ip z ludzmi ktorzy maja tez tylko wersje 1.22?( pytam w razie jakby nie udało mi sie wyzej spaczowac). III) odpaliłemsobie multi i chcialem sam polatac, pocwiczyc po prostu sam model latania i zauważyłem ze jakos trudniej mi sie startuje niz w kampanii(przy tych samych ustawieniach realizmu), w sensie mocniej znosi na bok podzas kołowania i jakos nie moge oderwac pupy od ziemii :/. Pozdrawiam