Witam wszystkich,
mam następujący problem z Ił 2 Szturmowik Forgotten Battles v. 1.22:
mimo, iż mój komputer spełnia minimalne wymagania sprzętowe, gra nie funkcjonuje normalnie: komputer zawiesz się po kilku minutach gry, albo przy wykonaniu jakielkolwiek bardziej wymagającej sprzętowo operacji ( animacja wybuchu, zderzenie samolotu z ziemią). mam 256 MB ramu, i 128MB karty graficznej. Mimo kilkukrotnej reainstalacji problem nie ustępuje. I jeszcze dwie informacje, być może pomocne: podczas instalacji, za każym razem, na końcu, przy drugim CD wyświetla się komunikat, że w stacji dysków jest nieprawidłowy wolumin, mimo, iż cała instalacja została zakończona. Druga sprawa. Zainstalowałem tę grę na innym komputerze, nie spełniającym wogóle minimalnych wymagń sprzętowych (64ramy grafiki, 128 ramów pamięci, czy jakoś tak...) Jakież było moje zdziwienie, gdy okazało się, że gra działa płynnie i bez większych przycięć: zawieszki też się zdarzają, ale niezwykle rzadko.
Tak więc proszę, byście spróbowali rozwiązać mój problem, jako że chciałbym móc korzystać z tej gry także u siebie. Z góry dziękuję za informacje i pomoc. :zz0012: