Autor Wątek: POMOC DLA POCZĄTKUJĄCYCH  (Przeczytany 443238 razy)

Hans

• Gość
Odp: POMOC DLA POCZĄTKUJĄCYCH
« Odpowiedź #870 dnia: Grudnia 14, 2007, 16:18:57 »
a rozumiem, że kolega został  ostatnio moderatorem, tylko jakoś informacja o tym nie dotarła do nas. W takim razie serdecznie gratuluję awansu.

P.S.

No nie podejżewam kolegi, że kolega jest jakimś samozwańczym moderatorem...chyba, że....chwila...coś słyszę....Luger...MG42...Panzerfaust...

No bez przesady, JA moderatorem też coś... za smarkaty jestem, żeby zdobyć to zaszczytne miano  :118: hehe jeśli moja wypowiedź została źle odebrana to przepraszam. Mam nadzieje, że nikomu nie podpadłem  :karpik oj trzeba bardziej uważać...   :021:

Offline Alive

• Trolle
  • *
  • Pleased to meet you Hope you guessed my name.
    • II. Gruppe Jagdgeschwader 7 "Nowotny" homesite
« Odpowiedź #871 dnia: Grudnia 14, 2007, 16:26:42 »
Mam nadzieje, że nikomu nie podpadłem   oj trzeba bardziej uważać...

Oj trzeba.. i załóż solidny kask, bo Twoje dossier już jest dogłebnie analizowane w centrali :D

Pytanie jest więc takie (na przykładzie choćby Me 109)

Rozumię, że czysto teoretycznie chciałbyś porozważać jednakże... naprawdę automat w 109, to najwyższej klasy niemiecka technologia, więc głowa spokojna i zajmująca się czym innym :) Z pewnością jednak znajdzie się ktoś kto Ci to wytłumaczy (chyba słyszę nadjeżdżającego Mirona :D )
elOprOGear: Saitek X52 PRO / Saitek PRO Flight Rudder Pedals / Saitek Eclipse II PRO keyboard

Kazik - California Über Alles

Hans

• Gość
« Odpowiedź #872 dnia: Grudnia 14, 2007, 16:32:52 »
Oj trzeba.. i załóż solidny kask, bo Twoje dossier już jest dogłebnie analizowane w centrali
hehehe Wy Alive wiecie jak podnieść człowieka na duchu  :020: hehe

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #873 dnia: Grudnia 14, 2007, 17:45:30 »
Tralalala, bum-cykcyk, spamer śpiewa ha-ha myk.  :001: :002: :003: :004: :005: :006: :007: :008: :010: :011: :012:

btw, jaki jest wasz ulubiony samolot?
i tak sie moze zapytam, jak zostać moderatorem, bo tak sobie myśle, ze taka fajna fucha jest i lugera słuszbowego(służbowego) sie dostaje hehe

a najleprze(najlepsze) do podnoszenia na duchu jest mw-50 hihi
 Spam i pisownia.
Dziadek Kos
« Ostatnia zmiana: Grudnia 14, 2007, 18:14:15 wysłana przez Kos »
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

nasedo

• Gość
« Odpowiedź #874 dnia: Grudnia 16, 2007, 12:51:01 »
Witam
Mam pytanie. Ponieważ polatałem już troszkę na różnych serwerach myślę ,że czuje się na siłach polatać na Airforce War w Hyper Lobby. No właśnie, ale żeby tam latać trzeba się zarejestrować. I nasuwa się pytanie, gdzie to najlepiej zrobić? Przed czym się wystrzegać?

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #875 dnia: Grudnia 16, 2007, 14:53:39 »
http://war.by-airforce.com/

Czego się wystrzegać?Latania raz po stronie red raz po stronie blue(jak co niektórzy)
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"
"Tak widzialam" odpowiada DAMA
To dlaczego mi pani nie ustąpiła ?
"No ale pan przeciez jechal motocyklem !"

http://img223.imageshack.us/img223/6416/bezpiecznygh0.jpg

pik50

• Gość
« Odpowiedź #876 dnia: Grudnia 16, 2007, 15:47:20 »
http://war.by-airforce.com/

Czego się wystrzegać?Latania raz po stronie red raz po stronie blue(jak co niektórzy)

Dlaczego?

Offline Alive

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #877 dnia: Grudnia 16, 2007, 17:12:45 »
Dlaczego?

Dziwne pytanie zważywszy, że rzecz tyczy się wirtualnej wojny..
elOprOGear: Saitek X52 PRO / Saitek PRO Flight Rudder Pedals / Saitek Eclipse II PRO keyboard

Cysiu

• Gość
« Odpowiedź #878 dnia: Grudnia 17, 2007, 21:58:20 »
Mam pytanie. zbliżają się święta i rodzice sypią kasą na lewo i prawo. Mam zamiar naciągnąć ich na jakiś joystick. I stąd moje pytanie: Jaka jest przybliżona cena joysticka który się nada do gry w iła? I jaką firmę polecacie. Pytanie może dziwne ale liczę na jakąś odpowiedź. I jeszcze jedno pytanie: do tej pory śmigałem na klawiaturze Migiem 3-U ale ostatnio dorwałem pada i jakoś mi nie szło. Domyślam się że na joysticku też będę miał problem z opanowaniem rosyjskiej bestii więc czy moglibyście doradzić mi jakiś samolot treningowy na którym mógłbym potrenować sztukę latania? Tylko prosiłbym o nie pisanie P 11c bo taką radę już kiedyś słyszałem. Z góry dziękuję i życzę wszystkim wesołych świąt.

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #879 dnia: Grudnia 17, 2007, 22:05:23 »
@pik50
Bo nie jest to zbyt mile widziane.Aluzju paniał?
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"
"Tak widzialam" odpowiada DAMA
To dlaczego mi pani nie ustąpiła ?
"No ale pan przeciez jechal motocyklem !"

http://img223.imageshack.us/img223/6416/bezpiecznygh0.jpg

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #880 dnia: Grudnia 17, 2007, 22:34:39 »
Mam pytanie. zbliżają się święta i rodzice sypią kasą na lewo i prawo. Mam zamiar naciągnąć ich na jakiś joystick. I stąd moje pytanie: Jaka jest przybliżona cena joysticka który się nada do gry w iła? I jaką firmę polecacie. Pytanie może dziwne ale liczę na jakąś odpowiedź. I jeszcze jedno pytanie: do tej pory śmigałem na klawiaturze Migiem 3-U ale ostatnio dorwałem pada i jakoś mi nie szło. Domyślam się że na joysticku też będę miał problem z opanowaniem rosyjskiej bestii więc czy moglibyście doradzić mi jakiś samolot treningowy na którym mógłbym potrenować sztukę latania? Tylko prosiłbym o nie pisanie P 11c bo taką radę już kiedyś słyszałem. Z góry dziękuję i życzę wszystkim wesołych świąt.

Do gry w ila nadaje sie KAŻDY joy. Każdy.
Nawet ten za 15 PLN.
Pytanie tylko  - ile on wytrzyma ? Czy wystarczy przycisków ? Jak będzie jego czułość ?

Zaczynasz zabawę z iłem ?
Kup sobie jakiegoś zwykłego "noname'a" - polataj, oceń czy warto iwestowac w lepszego joya.

Witam
Mam pytanie. Ponieważ polatałem już troszkę na różnych serwerach myślę ,że czuje się na siłach polatać na Airforce War w Hyper Lobby. No właśnie, ale żeby tam latać trzeba się zarejestrować. I nasuwa się pytanie, gdzie to najlepiej zrobić? Przed czym się wystrzegać?
Gdzie i co najlepiej robić ??
Zarejestrować ? Na stonie do której linka dał Angel.
Latać ?
Dobra rada -nie latac tam wogóle. Nudne to takie ...czekasz na slotach około godziny. Potem lecisz, niewiadomo gdzie i niewiadomo po co ...
jak masz fart to lądujesz, ja nie  -to Cię zabiją. Zreguły sam nie będziesz wiedział kiedy. Nuda i sromota Panie dzieju ....

Ramm.
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

Offline Alive

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #881 dnia: Grudnia 18, 2007, 01:40:26 »
Ramm wy zaczynacie widzę prawić mądrości :D

dopawcia

• Gość
« Odpowiedź #882 dnia: Grudnia 18, 2007, 15:09:48 »
Proszę mi powiedzieć drodzy koledzy, która Foka jest najlepsza w v.1.2 i która ma najwięcej amunicji? Jak bardzo na własności lotne ma umieszczenie dodatkowego uzbrojenia w wannienkach pod skrzydłami? Czy jest sens zakładać coś takiego i jeżeli tak to które uzbrojenie jest najlepsze w dogach?

« Odpowiedź #883 dnia: Grudnia 18, 2007, 15:21:36 »
Co do kwestii jaki samolot wybrać, to tak jak by ci ktoś doradzał z którą dziewuchą masz się umówić - bierz to co ci pasuje i walcz. :118:
Jest to w moim przekonaniu jedno z bardziej trafnych  stwierdzeń :)
PFS_milo

Hans

• Gość
« Odpowiedź #884 dnia: Grudnia 19, 2007, 11:43:32 »
Ja bym rzekł, że drugiego tak trafnego stwierdzenia nie znajdziesz  ;)
Bierz co chcesz i kiedy chcesz i o nic nie pytaj  :020: hehehe ważne, że lata...