Mam pytanie. zbliżają się święta i rodzice sypią kasą na lewo i prawo. Mam zamiar naciągnąć ich na jakiś joystick. I stąd moje pytanie: Jaka jest przybliżona cena joysticka który się nada do gry w iła? I jaką firmę polecacie. Pytanie może dziwne ale liczę na jakąś odpowiedź. I jeszcze jedno pytanie: do tej pory śmigałem na klawiaturze Migiem 3-U ale ostatnio dorwałem pada i jakoś mi nie szło. Domyślam się że na joysticku też będę miał problem z opanowaniem rosyjskiej bestii więc czy moglibyście doradzić mi jakiś samolot treningowy na którym mógłbym potrenować sztukę latania? Tylko prosiłbym o nie pisanie P 11c bo taką radę już kiedyś słyszałem. Z góry dziękuję i życzę wszystkim wesołych świąt.
Do gry w ila nadaje sie KAŻDY joy. Każdy.
Nawet ten za 15 PLN.
Pytanie tylko - ile on wytrzyma ? Czy wystarczy przycisków ? Jak będzie jego czułość ?
Zaczynasz zabawę z iłem ?
Kup sobie jakiegoś zwykłego "noname'a" - polataj, oceń czy warto iwestowac w lepszego joya.
Witam
Mam pytanie. Ponieważ polatałem już troszkę na różnych serwerach myślę ,że czuje się na siłach polatać na Airforce War w Hyper Lobby. No właśnie, ale żeby tam latać trzeba się zarejestrować. I nasuwa się pytanie, gdzie to najlepiej zrobić? Przed czym się wystrzegać?
Gdzie i co najlepiej robić ??
Zarejestrować ? Na stonie do której linka dał Angel.
Latać ?
Dobra rada -nie latac tam wogóle. Nudne to takie ...czekasz na slotach około godziny. Potem lecisz, niewiadomo gdzie i niewiadomo po co ...
jak masz fart to lądujesz, ja nie -to Cię zabiją. Zreguły sam nie będziesz wiedział kiedy. Nuda i sromota Panie dzieju ....
Ramm.