Witam wszystkich.
Dzięki uczestnikom tego forum wiele spraw dotyczących gry IL2 stało się dla mnie jasnych . Poczułem się także zachęcony do tworzenia własnych misji korzystając z porad kolegów bardziej doświadczonych w tej materii.
Dziękuję Wam!
Nie chcąc kogoś pominąć nie będę wymieniał nicków.
Po zrobieniu jednej misji na próbę postanowiłem że wezmę się za kampanię.
Po uzyskaniu za pośrednictwem tego forum odpowiedniej wiedzy teoretycznej ruszyłem ostro do pracy,po zrobieniu piątej misji chcąc sprawdzić czy uda się je zespoić w kampanię stworzyłem pliki info.properties oraz campaign.ini, następnie skopiowałem je do folderu kampanii,zaznaczę jeszcze że pliki te edytowałem na własne potrzeby korzystając z plików innych kampanii jak radzili inni koledzy.
Jest to kampania statyczna dla lotnictwa myśliwskiego USA (P47 a w dalszych misjach P-51) rozgrywająca się na mapie ,,ITALY ONLINE" (IL2 1946).
Po uruchomieniu gry wszedłem do trybu kariery wybrałem zakładkę USAF lecz w zawartych tam dynamicznych kampaniach nie było tej mojej i teraz od paru dni zastanawiam się co jest nie tak,być może jest to wina tego, że mapa jest ''online" albo że jest to kampania statyczna,naprawdę nie wiem.
Proszę więc Was o pomoc bo powoli przez te problemy tracę chęci na dalszą pracę przy tym projekcie.