Jak wynikało z mojego poprzedniego posta muzyka w menu jest, tylko podczas gry jest cisza.
Najlepiej było by zainstalować grę ponownie, ale uznajmy to za ostateczność, więc:
1. Spróbuj w głównym setupie wyłączyć opcję "rozszerzenia dźwiękowe".
2. W ustawieniach dźwięków Masz opcje komunikacji głosowej. Wyłącz to ( i tak się tego nie używa).
3. W tym samym dziale są suwaczki ustalające głośność poszczególnych dźwięków. Spróbuj dać głośność rozmów na 1\3, głośność obiektów na max, a odtwarzanie muzyki wyłączyć.
Więcej jakoś mi już nie przychodzi do głowy. Reinstalacja będzie wskazana , jeżeli podczas instalowania iłka "wcięło" gdzieś pliki z dźwiękami. Można to sprawdzić w głównym katalogu gry. I tutaj nie jestem pewien czy dobrze Ci napiszę ( jestem mało kumaty w te klocki), ale w katalogu "sounds" Sprawdź czy są pliki odpowiadające za np.: dźwięki silników , działek itp.
Mam nadzieję, że nie napisałem Ci na początku oczywistych oczywistości ale często przyczyna problemu jest tak banalna, że jej nie dostrzegamy.
Pozdrawiam i życzę powodzenia. Oczywiście, po pomyślnym rozwiązaniu w/w problemu, Napisz co i jak Zrobiłeś, żeby było git.
pozdr