Po co komu jakiekolwiek manewry bojowe w PF...
Panie Marcinie, ja przypomnę tylko, że nie posiadam PF.

Znać, że Panu tylko jedno w głowie - to w takim razie
który z nas tej gry nie lubi?

Stety, niestety, ale "głupi pastuch
TM" miał rację.
Ad rem, Panowie - pamiętajcie, że to ma być taki słownik obrazkowy na stronie, tyle że obrazki mają być ruchome (ang.: motion picture

). Format video odpada - zarżnąłby mi transfer, a wszystkie youtube itd. to nieprofesjonalne rozwiązania (źle wygląda, nie lubię, etc.). Od biedy mógłby być animowany gif, ale znika wtedy opcja obrotu scenki (tj. zmiany punktu widzenia obserwatora).
Zakładałem, że format 3D rozwiąże obie sprawy... o uszy obiły mi się formaty VRML, X3D, kiedyś testowałem plugin Cult3D, a modelarze Karasia pokazywali update właśnie online w przeglądarce (pewnie bali się, że gdybśmy dostali model in-progress to moglibyśmy z nim uciec, LOL

).
Z tego co się pobieżnie orientuję zazwyczaj i tak trzeba zainstalować jakiś plugin do przeglądarki - który byłby najlepszy? A może IE7 ma już coś wbudowanego? Tak jak te flashe/shockwave'y itd. To ma być "dla Amerykanów", a oni - jak bozia Bill przykazał: Microsoft, AOL, Intel, IE - i poza to nosa nie wychylą

Tym samym odpadają wszystkie aplikacje i viewery stand-alone, jak ten fajny programik (którego nota bene bym nie zamieścił, bo jest z jakiegoś CD - thnx Ramzey & Kaz).
Opis słowny powinien wystarczyć, żadnych video z kabiny, najwyżej to, o czym mówił Sunny - choć i tu zapytam, w którą stronę machalibyśmy tą przepustnicą?

Jak widzę formaty 3D w przeglądarce są dla reszty towarzystwa równie tajemnicze, co i dla mnie...