Witam. Mam Drobny problem, mianowicie Pobrałem dodatek ze strony Simviaton. Dodatek to paczka kilku samolotów LOTu i Wizzair'a ruchu AI. Dzięki bogu Readame było po polsku ale i tak nic z tego nie zrozumiałem. Cytuje Autora " Całość ( Addony, Air'y, Scenery) skopiuj do katalogu głównego FS2004. Ponieważ domyśliłem się że zamiana plików o idętycznych(identycznych) nazwach ( jak Air--Air, Scenery--Scenery, Addon Scenery--Adon Scenery.) skończyła by się automatycznym ich zastąpieniem, doszedłem do wniosku że poszczegulne(poszczególne) nazwy plików w paczce którą pobrałem odnoszą się do plików do kturych(których) należy skopiować ich zawartość!! Autor to wszystko bardzo zagmatwał, skopiowałem wszystko do odpowiednich folderów ( Air--Air, Addon Scenery-- Addon Scenery, Scenery--> Word ---> Scenery --- Scenery---> WORD--> Scenery) Uruchomiłem FS i..... i nic. Ani jednego samolotu ruch AI. Całe Okęcie było puste!!!! Sprawdziłem jeszcze na innych lotniskach EPLL--> nic EPKK--> nic. Aa muszę oczywiście w tym miejscu dodać że kiedy zainstalowałem po raz pierwszy scenerie w FS, była to sceneria lublinka. Od razu zniknoł(zniknął) cały ruch AI nawet nad Chicago nie było żywego ducha!!. Więc pomyślałem że coś musiałem usunąć albo coś się wykasowało, sprawdziłem w plikach Air B-737, B-777, B-747, C-172 itp. Wszystko było na swoim miejscu więc pomyślałem że ściągne sobie nowe scenerie aby zrekompensować sobie zniknięcie ruchu na niebie, ale niedługo mnie to zadowoliło bo chce mieć pelne niebo!!!!!!!! Więc teraz ściągnołem(ściągnąłem) ten dodatek ale jak widzę nic to nie zmieniło. Boję się trochę grzebać w tych wszystkich gaugesach dla tego(dlatego) proszę was o pomoc, może ktoś miał już ten problem albo wie jak go rozwiązać??
Bardzo przepraszam za błędy ale niestety posiadam też wady jak np. Dysleksia Sorry Pozdrawiam Bartosz.
[gmod]Niestety, Twoje wady nas nie interesują. Zakładając konto tym samym zaakceptowałeś regulamin tutaj obowiązujący. Proszę się z nim dokładnie zapoznać zanim napiszesz swoje kolejne posty. Na razie, jako ostrzeżenie - "zielony pasek". Dziadek Kos.[/gmod]