Autor Wątek: LOL lotnicze II  (Przeczytany 1013476 razy)

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Odp: LOL lotnicze II
« Odpowiedź #2295 dnia: Sierpnia 10, 2010, 18:52:13 »
Przyjżyjcie sie obrazkowi. Widzicie coś znajomego i zarazem IMHO smiesznego :)
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #2296 dnia: Sierpnia 10, 2010, 19:28:56 »
Projekt pojazdu/statku (?) wymagał specyficznej załogi - pilota prawo i lewo ręcznego. Z tym, że ten drugi musiał mieć dwie prawe dłonie...
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

« Odpowiedź #2297 dnia: Sierpnia 10, 2010, 21:28:36 »
Polish Virtual Air Force-LO:FC  1st FIS Spec

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #2298 dnia: Sierpnia 10, 2010, 21:46:57 »
Dokładnie, od razu widać że to Logitechy :) (lub podróbki). A jak panowie i panie ładnie wywijali nimi w locie :020: . Klatka z filmu Star Runners, kicha totalna i jak tytuł sugeruje uciekać od tego szybko, nawet fani SF jak ja.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Online Redspider

• *
  • Pure evil....ZŁOOOOO !
« Odpowiedź #2299 dnia: Sierpnia 10, 2010, 22:23:56 »
http://fakty.interia.pl/ciekawostki/news/steward-zwymyslal-pasazerow-i-trafil-do-mediow,1517173

Dzięki sposobowi jakim steward opuścił maszynę zdecydowałem się dać do LOLa, choć całość nie jest aż taka śmieszna .
NA PLASTERKI !!!

Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona

« Odpowiedź #2300 dnia: Sierpnia 11, 2010, 11:27:07 »
Na zdjęciu są dwa termometry

« Odpowiedź #2301 dnia: Sierpnia 11, 2010, 23:56:00 »
Heh znowu widziałem Żołnierzy kosmosu . Daleka przyszłość ludzkość zapomniała co to są czołgi , artyleria i wsparcie z powietrza :D
Jakby ktoś mógł zapodać tytuł właśnie produkowanego filmu o osmiornicorekinie :

Coś z Polski B-24 zegarek pilota ręcznie wydziergany w sklejce, Mieczysława nie znaleziono .

Offline Carolus

• 13 WELT
  • *
  • 13 WELT Pilot
    • 13 Wirtualna Eskadra Lotnictwa Taktycznego.
« Odpowiedź #2302 dnia: Sierpnia 13, 2010, 14:46:34 »
Nie no... To się nadaje do LOL'a
http://wiadomosci.onet.pl/2209939,11,macierewicz_z_instrukcja_tu-154_zbada__dlaczego_odpadlo_skrzydlo,item.html

Mam odpowiedz... Bo jeb... w drzewo... o średnicy 40 CM. Ja pier... PiS ma nasrane we łbach, szczególnie Macierewicz

« Odpowiedź #2303 dnia: Sierpnia 13, 2010, 14:55:40 »
A w tej instrukcji jest napisane (s. 251), że:

"Skrzydło samolotu Tu-154M wytrzymuje uderzenie brzozy o grubości do 80 cm, dębu o grubości do 60 cm i ptaka wielkości Macierewicza :002:"

« Odpowiedź #2304 dnia: Sierpnia 13, 2010, 17:52:48 »
Niech Antek Policmajster w czasie jazdy samochodem tak około 100km/h wystawi za okno głowę i uderzy w drzewo nie musi byc 40cm,wystarczy 20cm jak mu po tym nie odpadnie to bedzie miał podstawy do takich herezji.Jak czytam takie "njusy" to mam dość tej "elyty" i zastanawiam się kiedy oni polecą jakimś samolotem,parafrazując Nikodema D. "elyta to głupstwo, samolotu szkoda".

Offline CF23-BoozerEX

• *
  • Wherever you are...
« Odpowiedź #2305 dnia: Sierpnia 13, 2010, 18:59:32 »
Daję Wam słowo - jak mi rano żona o tym powiedziała, to jej nie uwierzyłem. Dość długo chodzę po tym świecie i pomyślałem sobie, że przecież takie kretyństwo, to pokrętny żart mojej lepszej połowy. Niestety to prawda - a ja zaczynam się poważnie niepokoić, bo jak się takich ćwierćinteligentów dopuszcza do publicznego zabierania głosu (i to wspieranego przez dużą partię), to już przestaje być LOL - to zaczyna być kryzys w Państwie.

~S~

Booze

« Odpowiedź #2306 dnia: Sierpnia 13, 2010, 20:05:53 »
Daję Wam słowo - jak mi rano żona o tym powiedziała, to jej nie uwierzyłem. Dość długo chodzę po tym świecie i pomyślałem sobie, że przecież takie kretyństwo, to pokrętny żart mojej lepszej połowy. Niestety to prawda - a ja zaczynam się poważnie niepokoić, bo jak się takich ćwierćinteligentów dopuszcza do publicznego zabierania głosu (i to wspieranego przez dużą partię), to już przestaje być LOL - to zaczyna być kryzys w Państwie.

~S~

Booze

Nie tylko jedną (partię). Przedstawiciele wszystkich partyj w Sejmie mówią nieraz zdania o podobnym natężeniu głupoty. Ot, taki np. JE Donald Tusk, który ostatnio stwierdził, iż podwyżka VAT-u nie spowoduje podwyżki cen. Normalnie rżnie głupa - ale on doskonale wie (jak sądzę), że gada idiotyzmy. Gada, bo "ciemny lud wszystko kupi" - i zdanie to jest chyba kluczem do zrozumienia tej faktycznie cokolwiek niecodziennej sytuacji. :)

« Odpowiedź #2308 dnia: Sierpnia 14, 2010, 21:59:46 »

« Odpowiedź #2309 dnia: Sierpnia 15, 2010, 09:25:14 »
Coś o symulolotnikach :004:, nie mogę się przestać śmiać jak mówi ten latynos.
http://www.youtube.com/watch?v=8_Y1JX0Bvkk