Autor Wątek: LOL lotnicze II  (Przeczytany 1013226 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: LOL lotnicze II
« Odpowiedź #2325 dnia: Sierpnia 19, 2010, 07:29:13 »
Nie dziwię się, że Kruszynka spanikowała, jak się z fotela obsunęła :karpik Ciekawe na czym się jeszcze trzymała? Latałem na czymś takim w Hiszpanii, tylko że tam dłużej to trwało, bo leciało się w tą i z powrotem 3 razy zanim zaczęło się ściąganie na dół. Nawet najgrzeczniejsze dziewczynki klną jak szewc na tym wynalazku :021: (na dole był monitor w którym obserwowało się na żywo gondolę, a po locie można było kupić nagranie ze sobą i odsłuchać swojej wiązanki hehe)
PFS_milo

Offline Yarden

• *
  • Wirtualny Dywizjon 316
« Odpowiedź #2326 dnia: Sierpnia 21, 2010, 18:10:21 »
"Nie mogę patrzeć na bitego człowieka, nie mogę! Jeżeli bije ktoś inny." - Hermann Brunner

tomek1988

• Gość
« Odpowiedź #2327 dnia: Sierpnia 21, 2010, 23:01:16 »

Było? Nawet jeśli, to warto przypomnieć jako przestrogę, by słuchać dokładnie instrukcji bezpieczeństwa ;).

Offline EMP

• *
« Odpowiedź #2328 dnia: Sierpnia 23, 2010, 23:18:30 »
Latania w zasadzie nie ma , trochę tylko pod koniec ale film robi wrażenie...
http://www.youtube.com/watch?v=GW1pJMAkaVY

Offline Yarden

• *
  • Wirtualny Dywizjon 316
« Odpowiedź #2329 dnia: Sierpnia 24, 2010, 02:03:11 »
"Nie mogę patrzeć na bitego człowieka, nie mogę! Jeżeli bije ktoś inny." - Hermann Brunner

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #2330 dnia: Sierpnia 24, 2010, 16:21:28 »
W Kenii poszli na całość :) Pojedynczy budynek już był, teraz to już chyba siedziba ODESSY na Środkową Afrykę  :020:
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Yarden

• *
  • Wirtualny Dywizjon 316
« Odpowiedź #2331 dnia: Sierpnia 24, 2010, 19:04:54 »
Tam stoją serwery tego Forum lol :003:
A tu coś z innej beczki: http://www.tvn24.pl/0,1670622,0,1,zyl-z-kula-w-glowie,wiadomosc.html

Offline Redspider

• *
  • Pure evil....ZŁOOOOO !
« Odpowiedź #2332 dnia: Sierpnia 24, 2010, 21:39:41 »
NA PLASTERKI !!!

Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona

Ponury

• Gość
« Odpowiedź #2333 dnia: Sierpnia 24, 2010, 22:17:34 »
Na podobnej fali:
http://fakty.interia.pl/swiat/news/niemcy-ktos-wycial-swastyke-w-polu-kukurydzy,1522740
Uprzedzając Prawdziwych Polaków z Prawdziwie Polskich wirtualnych dywizjonów i ich forum, niniejszym oświadczam:
Mazak siedział cały czas w samochodzie z tyłu bo musiał trzymać portret Szefa (1,5m x 1,2m), Apacz był jak zwykle pijany i spał, a ja jak zwykle tylko prowadziłem i od wyjazdu z Gór Harzu, tfu, przepraszam, z Monachium znaczy się, nigdzie się nie zatrzymywaliśmy. No raz tylko po benzynę. Ale od tej stacji benzynowej do wspomnianego pola było dobrze ze 300m, więc naprawdę nie można łączyć nas z tą informacją.
Poza tym było ciemno i padało. A w ogóle to w tym czasie byliśmy w kinie, i możemy załatwić bilety jako dowód.
Dziękuję.

Offline Redspider

• *
  • Pure evil....ZŁOOOOO !
« Odpowiedź #2334 dnia: Sierpnia 25, 2010, 08:32:00 »
Yyyyyy jak to leciało ?? Uderz w puchara ? Nie nie ... stół ... ? Czy jakoś tak. Wiem, że chodziło o jakieś nożyczki.
NA PLASTERKI !!!

Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona

« Odpowiedź #2335 dnia: Sierpnia 25, 2010, 10:39:04 »
Cyt.: "precyzja, z jaką wycięto swastykę [...]"
To nie był nikt z tego Forum...

:021:
Dziecku w kolebce kto łeb urwał chytrze...

Ponury

• Gość
« Odpowiedź #2336 dnia: Sierpnia 25, 2010, 13:35:56 »
Cyt.: "precyzja, z jaką wycięto swastykę [...]"
To nie był nikt z tego Forum...
Nie czytasz uważnie. Było ciemno, padało, Apacz był pijany a Mazak miał tylko jedną rękę wolną, bo drugą trzymał portret. Poza tym wiesz jak ciężko się pożycza kosiarkę do trawy od wściekłego właściciela stacji benzynowej, który próbuje Ci wmówić że odjechałeś nie płacąc za paliwo i wymachując tablicą rejestracyjną którą RZEKOMO zabraliśmy z samochodu jego żony na parkingu aby RZEKOMO ukryć się przed kamerą na stacji ?
Życie stawia przed nami wyzwania, a prawda czasu która mówi, i prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera... i dajcie mi przebitkę tego kota na gruszy... Niech on nie miauczy!

Offline Meehau

• *
  • CyC
« Odpowiedź #2337 dnia: Sierpnia 25, 2010, 13:49:53 »
Uprzedzając Prawdziwych Polaków z Prawdziwie Polskich wirtualnych dywizjonów i ich forum

Myślałem ze to już gatunek na wymarciu...Eh już tylko nieliczni pamiętają...:]
Meehau
"The milk of aircrew kindness comes in very small containers and has a quick expiration date"

« Odpowiedź #2338 dnia: Sierpnia 25, 2010, 15:10:50 »
Poza tym wiesz jak ciężko się pożycza kosiarkę do trawy od wściekłego właściciela stacji benzynowej

A do czego Wam kosiarka w kinie w którym podobno wtedy byliście? Coś nie kleją się te zeznania. Żeby nie było, że nie ostrzegałem jak znowu będzie afera z blond rycerzami i szambem w tle.

Życie stawia przed nami wyzwania, a prawda czasu która mówi, i prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera... i dajcie mi przebitkę tego kota na gruszy... Niech on nie miauczy!

Ona jest bardzo dobra ta koncepcja ale dlaczego on ma pruski mundur na sobie?

P.S.
Rozumiem, że ta dolna część swastyki przypadła w udziale Apaczowi bo krzywa jakaś.

« Ostatnia zmiana: Sierpnia 25, 2010, 15:16:10 wysłana przez JG300_Lecter »
Русский военный корабль, иди нахуй

empeck

• Gość
« Odpowiedź #2339 dnia: Sierpnia 25, 2010, 15:28:16 »
Rozumiem, że ta dolna część swastyki przypadła w udziale Apaczowi bo krzywa jakaś.

Przecież on spał. I tak nieźle mu wyszło.