Cieszy mnie, że odbudowujemy tradycję latania online w FSX

- sporo z nas wymieniło/zmodernizowało swój sprzęt więc warto wymyślić inne koncepcje wspólnych lotów.
Mam kilka propozycji, które może przyciągną miłośników też innych maszyn niż samoloty z lat 30-tych. Bo rozumiem, że mamy już ekipę, która będzie uczestniczyć w rajdach Lublinami.
Proponuje wspólne loty:
1. Samolotem typu F-18 z Acceleration np. przeloty pomiędzy lotniskami gdzie stacjonują nasze SP - to tak gdy nie ma dużo wolnego czasu. Polska duża nie jest (dla F18).
2. Wspólne latanie maszynami bojowymi (no na razie F-18) wraz z maszynami komunikacyjnymi (np. eskorta maszyny przewożącej VIP, albo współpraca z maszynami Learjet - jest gdzieś nawet skin dla tej maszyny "Black operations"). Z tego co wiem mamy tutaj na paru Forum miłośników samolotów komunikacyjnych. Można by to połączyć z dalszym transportem VIP-ów za pomocą śmigłowców? Współpracą z maszynami mniejszymi - czyli wieziemy VIP-a do konkretnego miejsca gdzie jest duże lotnisko, tam przejmują go śmigłowce (lub małe samoloty) i lecą "w teren", a to wszystko w osłonie myśliwców.
Są chętni do takich lotów? Jakieś pomysły na misję?