Dodosim to nie będzie, A2A z Accusim czy VRS też nie. Pamiętajcie, że Orlika robi w zasadzie jedna osoba, czasem mi pomagają dobre dusze (pozdrawiam dobre dusze), w Dodo i A2A pracują zawodowi programiści, gość z VRS pracuje w Airbus o ile dobrze pamiętam. Ja jestem prostym grafikiem, który koduje bo nie ma innego wyjścia

Dodo, A2A, VRS i im podobni to są komercyjne firmy, robią highendowe samoloty bo chcą na tym zarobić, przy okazji mając fun, ja robię Orlika bo mi się chce. Nie planuję na nim zarobić grosza. Więcej, nie licząc mojego wolnego czasu, praca nad Orlikiem pochłonęła już pewnie z kilkaset złotych. Rozłożonych w czasie, ale zawsze. Dla mnie to taka zabawa jak na przykład budowanie samolotów RC, albo zbieranie kolejki H0. Hobby po prostu

Robię go dla siebie, bo chcę mieć ten konkretny samolot w symulatorze, robię najlepiej jak potrafię i tak, by mnie satysfakcjonował. Jak się komuś jeszcze spodoba to fajnie, jak ktoś będzie na niego patrzeć krytycznie to trudno. To będzie freeware, jak się nie podoba, zawsze można skasować.
Orlika będzie można odpalić przez CTRL+E, nie chcę tego blokować, ale będzie też można go odpalić wg checklisty. Sama procedura startu jeszcze nie jest skończona, dlatego trochę fajnych ficzerów może dojść do tego co już mam.
Za całusa podziękuję, ale nie chcę

Się rozpisałem.