No wiec tak:
i tutaj kilkanaście linijek informacji osobistych, imho nie wnoszących nic do problemu ani gwarantujących, że wiesz o czym piszesz (czyli przeczytałeś i zrozumiałeś, zaznaczam iż nie mam tu na myśli, że jesteś ułomny - to się może każdemu zdarzyć, mam przykłady że i ja czasami nie do końca zakumam wszystko co przeczytałem, taka ludzka słabość).
po 8 Wacha nie spodziewałem się tak ironicznej odpowiedzi od doświadczonego użytkownika falcona,
, nie rozumiem jak można zainstalować OF z błędami skoro oci robi wszystko za ciebie
To właśnie - brak zrozumienia tak prostego zadania, może czasami przerosnąć użyszkodnika (znowu: to nie jest dygresja do Ciebie Kajko a jedynie ogólna uwaga). Okazuje się, że jest kilka spraw, które można w tym momencie zawalić (szczegóły w odpowiednich instrukcjach) i instalacja wyjdzie do bani.
Co do ironiczności mojej wypowiedzi...
Jak zareagować na apodyktyczne stwierdzenie, że mój (moja instalacja) OF + WinXP + Saitek nie działa prawidłowo.. oraz... OF i Saitek nie pasują do siebie.
Takie stwierdzenie w czasie kiedy zapewne kilka tysięcy ludzi (ostrożnie szacując) spokojnie morduje wirtualnych Fulcrum Drivers korzystając ze sprzętu Saitek serii X?
Jak dla mnie to ironia, no ale dla kogoś to może być coś innego...W takim razie pardon.
Uważam jedynie, że jeśli komuś coś nie wychodzi lub nie działa a chce o tym problemie napisać na forum aby uzyskać poradę albo poinformować o występującym problemie szerokie grono, to niech
raczy do jasnej cholery pisać tak konkretnie co jest źle jak to tylko możliwe.
Informacja "mam zwiechy i anomalie przez X52pro" (tutaj to już do Ciebie Kajko

) jest o kant czterech liter obić i nie miej potem pretensji, że ktoś Cię traktuje .... no nie do końca tak jak Ty byś sobie tego życzył.
Dopiero po iluś tam naszych postach
raczyłeś napisać jaką masz konfigurację sprzętową, że problem to jednak jest z profilem a nie samym simem i na czym polegają te "anomalie".
I tutaj podejmijmy w końcu próbę poradzenia sobie z samym problemem, nawet jeśli już nie jesteś zainteresowany to może komuś innemu przyda się to.
Osobiście nie znam profili Gunslingera i pewnie ich nie poznam bo sam sobie przygotowuję profile, jednakże takie moje pytanie - z jakimi sterownikami należy ich używać (Saitek? Która wersja? Może Drauhg-coś-tam-coś-tam - Syringe/Bip3r podpowiedzcie, może inne?).
Np w najnowszej wersji driverów Saitek'a
dla X45 zmieniło się działanie wspomnianego przez Ciebie pinky i teraz działa on już wyłącznie jako Shift i nie można mu przypisać bezpośrednio żadnej funkcji jak dla zwykłego przycisku (a wkurza mnie to, bo pod pinky miałem podpięty przełącznik hamulca aero). Taka zmiana działania klawisza zaszyta w driverach (czy tam SST) może spowodować nieprawidłowe działanie profilu dla danych sterowników. Sprawdź dokładnie te informacje.
Dalej - aby wyeliminować konflikt na linii joystick - sim spróbuj bez żadnego profilu i sprawdź w setupie jaka jest reakcja na sygnały z hotasa (poprzez zakładkę controls).
Jeszcze dalej - coś mi się w pustej głowie obija o czaszkę, że z Quadro + gierki ogólnie było coś nie halo. Zaśledź ten temat. Może Someone albo Kosi (ktokolwiek inny) to przeczytają i sprostują/rozwiną w zależności od tego czy się mylę całkowicie czy tylko trochę (to może nie być istotne z Twojego punktu widzenia bo jak sam piszesz nie masz problemów z wydajnością graficzną).
Wiem, prawdopodobnie nie rozwiązałem Twojego problemu na tą chwilę ale się staramy wszyscy a Ty gdybyś już na wstępie dokładnie opisał problem ułatwiłbyś nam wszystkim życie.