Witam,
Same ciekawostki przyrodnicze się u mnie dzieją

)))
Może zacznę najpierw od prawdziwej ciekawostki a później przejdę do problemu... otóż udało mi się uruchomić OF 4.7 z działającą kartą X-FI

)) Nawet bez ścin... sekret tkwił w tym ze konfiguracja ustawień miała odwołanie do folderu FF a nie OF

No ale teraz do rzeczy. Odpalam OFa na zintegrowanej karcie (coby nie cięło w TE

) ustawiam sobie locik, nie ma problemu. OF ładuję się przydługawo no ale taki już jest sprzęt... Pierwszy problem polega na tym, że nie zaczynam z pozycji takeoff w osi pasa, tylko na ukos :} Po kolejnych 30-60 sekundach lotu (który przebiega całkiem płynnie) nagle pojawia się pierwszy freez. Co ciekawe, dźwięk jest w tle (no czasami się zapętla), procek dalej liczy co się dzieje... bo bywa tak, że budzę się w ziemii. A jeśli się nie budzę w ziemi to lot przebiega dalej płynnie przez następnie 5 sekund...i znowu... i znowu.. aż do śmierci

A w trakcie freeza mogę wcisnąc ESC i E / D i gra wraca do menu jakby się nic nie stało...
Konfiguracja
AMD Barton 2800+
1gb ram
GF 7300 GT
Crative X-fi

X-52 (bo ktoś tu już sugerował, że to przez niego)
Na tej konfiguracji latałem już we wcześniejsze Ofy, jednak dopiero po dłuższej przerwie zaczęły się te o to numery