Witam
Dawno mnie nie było

co nie znaczy, że się poddałem

Nadal zmuszony jestem do tłumaczenia prawie każdego angielskiego wyrazu ze słownikiem w ręku, ale jakoś daję radę

Wykonałem już nawet parę misji w kampanii, chodziarz nie było łatwo... ale walczę

Najbardziej męczy mnie sprawa jak słyszę w kokpicie, że leci w moją stronę rakieta i nie mam pojęcia skąd ona leci i gdzie jej wypatrywać...
Czasem się uda czasem nie. Może dacie jakieś wskazówki? Chodzi o rakiety, których nie widać na radarze. Skąd mam wiedzieć skąd zostały wystrzelone? Pomożecie coś w tym temacie? (byle nie po angielsku

)
PS. Jeszcze raz zapytam o sprawę LABELS. Ja i tak nie zamierzam grać w multiplayera bo się do tego nie nadaję jeszcze

Ale jak zrobić, żeby napisy było widać tylko i wyłącznie nad rakietami? Bardzo przydałoby się to do nauki... chodzi o to żeby coś zrozumieć...
Jak się nie zna angielskiego dobrze to trzeba tego i owego uczyć się za pomocą prób i błędów. Nie chcę LABELS nad wszystkim bo to w ogóle jest bez sensu, ale chcę zobaczyć, zrozumieć jak działa mechanizm tych rakiet... Czy ktoś mi pomoże???
Pozdrawiam
ELGYD