Autor Wątek: Niesamowite !!!  (Przeczytany 11180 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Niesamowite !!!
« Odpowiedź #45 dnia: Sierpnia 28, 2007, 16:35:59 »
E tam, nie znacie się. Niemcy nie mieli z czego robić normalnych fok, bo wszystko szło na te uber kosmoloty. W końcu lepiej powiedzieć opinii publicznej, że na trawniku przed White House wylądowali obcy jak naziści. :118: Zobaczycie, jeszcze Olo sie doczyta i wyjdzie "szturmovik over arctica"

Oberst26

• Gość
« Odpowiedź #46 dnia: Września 07, 2007, 08:26:42 »

« Odpowiedź #47 dnia: Września 07, 2007, 11:55:12 »
To jest wszystko najprawdziwiejsza prawda. Ja się tylko zastanawiam dlaczego oni najczęściej pojawiają się nad USA i w okolicach... Do nas by przylecieli. I wypiłoby się, i ogóreczkiem poczęstowało - pełna kultura i zrozumienie międzyrasowe*, a nie jakieś sekcje, badania, kradzież technologii i inne takie.
No chyba że to rzeczywiście Vrile, Hauneby itp. to trudno się dziwić że z nami nie chcą gadać. Faszyści...

*"BigBang" mię się przypomniał. Polecam.

Dziecku w kolebce kto łeb urwał chytrze...

Oberst26

• Gość
« Odpowiedź #48 dnia: Września 07, 2007, 13:22:06 »
A może to amerykanie testują ,,plecak odrzutowy" ? Jakby zestrzelili to ,,coś" z Barreta to na 50% wyszło by może szydło z worka.  :002:

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #49 dnia: Września 08, 2007, 17:33:25 »
A może to amerykanie testują ,,plecak odrzutowy" ?  :002:

To nie testują?! :icon_eek:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Oberst26

• Gość
« Odpowiedź #50 dnia: Września 10, 2007, 08:04:30 »
Testują. Ale jest parę procent na to że to nie oni. (nie ma pewności co to jest)

Witek

• Gość
« Odpowiedź #51 dnia: Listopada 09, 2007, 02:59:54 »
O jaki fajny temat. W sam raz dla mojej wiedzy, która jest prawie jak ufo (coś gdzieś mi się obiło o uszy, ale nie pamiętam gdzie, nie pamiętam nazw, nazwisk, ale pamiętam o co mniej więcej dzwoniło).  :002:

Ponoć są jakieś patenty jakichś teoretycznych części w dziedzinie... nazwijmy to "silnika antygrawitacyjnego" jakiegoś niemieckiego pana. Nie jakieś kosmiczne technologie, ale dowód na to, że przynajmniej teoretyczne prace nad takim silnikiem były prowadzone (jeśli owe patenty są prawdziwe).

Ponoć, znaleziono gdzieś zatopionego uboota z dużym ładunkiem rtęci? Z kilku źródeł o tym słyszałem. Prawda to? Jeśli tak to po co ona komuś?

Sam mam do tego sceptyczny stosunek, ale lubię takie tajemnicze teorie spiskowe.  :004:

P.S. Skąd się wzięło łączenie III Rzeczy z latającymi spodkami? Od metalowych czepków niedobrych panów blondynów w szarych wdziankach?
« Ostatnia zmiana: Listopada 09, 2007, 03:05:00 wysłana przez Witek »