Autor Wątek: Wiedźmin (The Witcher) - nowa gra cRPG.  (Przeczytany 108430 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline some1

• Global Moderator
Odp: Wiedźmin (The Witcher) - nowa gra cRPG.
« Odpowiedź #375 dnia: Czerwca 14, 2015, 10:54:53 »
Możesz zamapować swojego pada przez emulator x360ce.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #376 dnia: Czerwca 15, 2015, 22:03:01 »
Czy mi się wydaje, czy po puthu dzisiejszym 1.06 również odnosicie wrażenie, że stało się stosunkowo trudniej (oczywiście bez zmiany poziomu trudności)? Chędożą mnie dziś jak chcą... :( powoli zaczyna mnie to irytować, a granie z bardzo przyjemnego stało się dość żmudnym save`owaniem  :|

Tako rzecze,
Zaratustra

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #377 dnia: Czerwca 18, 2015, 00:35:16 »
Trochę ponurkowałem to tu, to tam i jakież jest moje zaskoczenie, że w Wieśku nie ma w ogóle ryb?! Gdzie nasze piękne szczupaki, sandacze, płocie, pstrągi, okonie, sumy, liny, karasie, LESZCZE?! Moim zdaniem to poważne uchybienie. W akwenach roi się od jakiś ścierwojadów, a szlachetnej ryby brak!

Tako rzecze,
Zaratustra

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #378 dnia: Czerwca 18, 2015, 00:43:20 »
Bo ścierwa je wyjadły!! 8)
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Ger0nim0

• Administrator
  • Ojciec Założyciel
    • Wszystko
« Odpowiedź #379 dnia: Czerwca 18, 2015, 18:37:30 »
Taka ciekawostka znaleziona w sieci.
https://www.youtube.com/watch?v=AGJ24u_d3Fw

« Odpowiedź #380 dnia: Sierpnia 20, 2015, 20:53:47 »
Gigabyte: P55-USB3, obecnie: i7 870 2.93 (3.72) poprzednio: i5 760 (3.49), RAM: 16GB, MSI 970. AV8R-01, Logitech G940, Thrustmaster Hotas X, Saitek Pro Flight Combat Rudder Pedals, FreeTrack

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #381 dnia: Października 22, 2015, 19:55:00 »
A tak na marginesie w zeszłym tyg. wyszedł pierwszy tak duży (płatny) dodatek do W3: Serce z kamienia.

http://pclab.pl/art66404.html .
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #382 dnia: Października 25, 2015, 11:23:44 »
Będę robił format systemu. Powiedzcie mi gdzie zapisuje się stan gry i jakie pliki skopiować. Tak żeby potem nie zaczynać od początku.
Gigabyte: P55-USB3, obecnie: i7 870 2.93 (3.72) poprzednio: i5 760 (3.49), RAM: 16GB, MSI 970. AV8R-01, Logitech G940, Thrustmaster Hotas X, Saitek Pro Flight Combat Rudder Pedals, FreeTrack

Offline Minamir

• 16th VTFS
  • *
« Odpowiedź #383 dnia: Października 25, 2015, 12:00:10 »
Dokumenty\The Witcher 3\gamesaves. Każdy save to para plików o takich samych nazwach, save w .sav i miniaturka w .png.

« Odpowiedź #384 dnia: Października 25, 2015, 12:49:01 »
Dzięki Minamir znalazłem.

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #386 dnia: Grudnia 08, 2015, 22:00:11 »
Qrdl o tym kiedyś pisał ale faktycznie. Z GeForsami coś jest i W3 jeśli używa się starych sterów. 2 dni temu wróciłem do Wieśka i faktycznie - po chwili grania fpsy lecą na łeb na szyję. Zainstalowałem nowe stery (359 coś tam) i gania równo na 60 klateczkach na ultra. Na starych sterach coś jakby się zapychało po paru minutach grania. Chcę wyekspić Geralta do poziomu 30 (skończyłem grać na 25tym) i kupić "Serce z kamienia". Ponoć klimatem dorównuje questowi o Baronie więc wracam do Wieśka bo już za 3 dyszki można kupić ten dlc.

www.yoyosims.pl

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #387 dnia: Grudnia 08, 2015, 22:23:26 »
Kupuj, kupuj. Naprawdę warto, tym bardziej, że klimatem jest jeszcze bardziej słowiański niż podstawka.

Uwaga, lekkie spoilery, mocne słownictwo oraz kupa śmiechu:
https://www.youtube.com/watch?v=Px--KzZtRoE

Oraz pierwsze screeny z drugiego dodatku, w którym odwiedzimy Toussaint. Nie ma co, foremny zameczek:
http://pl.cdprojektred.com/news/dwa-pierwsze-screenshoty-z-dodatku-krew-i-wino-ujawnione/
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #388 dnia: Grudnia 09, 2015, 07:55:43 »
Oraz pierwsze screeny z drugiego dodatku, w którym odwiedzimy Toussaint. Nie ma co, foremny zameczek:
http://pl.cdprojektred.com/news/dwa-pierwsze-screenshoty-z-dodatku-krew-i-wino-ujawnione/

Taka Toskania i w sumie w cale bym się nie zdziwił, że tymi krajobrazami się sugerowali bo i nazwa jakaś zbliżona tej krainy: Toussaint.

Trochę ponurkowałem to tu, to tam i jakież jest moje zaskoczenie, że w Wieśku nie ma w ogóle ryb?!

Chyba coś tu zrobili, bo teraz są już rybki.

www.yoyosims.pl

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #389 dnia: Grudnia 09, 2015, 09:08:26 »
Taka Toskania i w sumie w cale bym się nie zdziwił, że tymi krajobrazami się sugerowali bo i nazwa jakaś zbliżona tej krainy: Toussaint.
Toussaint to raczej południe Francji, taka Prowansja. Nazwa krainy to dzień wszystkich świętych po francusku.
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT