Ankieta

Która z poniżej zaprezentowanych piosenek powinna stać się oficjalną pieśnią polskiego LOFCBS

Shakaron
26 (66.7%)
Yarabi, Yarabi (eng.)
3 (7.7%)
Yarabi, Yarabi (org.)
5 (12.8%)
Seether - "Remedy"
5 (12.8%)

Głosów w sumie: 33

Autor Wątek: Oficjalny hymn polskiego środowiska LO:FC skupionego na Forum?  (Przeczytany 12944 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline uziel101

• 16th VTFS
  • *
  • samoloty, czołgi, pociągi
Odp: Oficjalny hymn polskiego środowiska LO:FC skupionego na Forum?
« Odpowiedź #60 dnia: Września 18, 2009, 18:20:04 »
faworyt może być tylko jeden - facet śpiewający o makaronie i z makaronem w ustach  :002: i na niego oddałem głos. na hymn blue proponuję natomiast http://www.youtube.com/watch?v=IH5xGVCY1ow
That's Vietnam music... can't we get our own music?

Offline Yarden

• *
  • Wirtualny Dywizjon 316
« Odpowiedź #61 dnia: Września 18, 2009, 18:45:18 »
Razor, de gustibus. Dla Ciebie to łomot, dla mnie muzyka, przy której dobrze się lata. Rzeczywiście wokal mógłby być lepszy (chociażby taki jak tu http://www.youtube.com/watch?v=Faut0rSheTk). Ale tekst raczej jest lotniczy (albo raczej bez problemu można go do lotnictwa przypasować): http://www.lyricsondemand.com/s/sabatonlyrics/birdsofwarlyrics.html

ps. A Shaccaron niby nie bełkocze  :002:?
"Nie mogę patrzeć na bitego człowieka, nie mogę! Jeżeli bije ktoś inny." - Hermann Brunner

« Odpowiedź #62 dnia: Września 18, 2009, 19:03:09 »
Razor, de gustibus. Dla Ciebie to łomot, dla mnie muzyka, przy której dobrze się lata.

Nie zaprzeczam - kwestia gustu i tyle. Jaja sobie przecież robię! (przecież to wątek raczej humorystyczny) - ja w ogóle muzyki nie słucham i zbytnio nie lubię*), ale nie o to mi chodziło - chodziło mi o to, że ten kawałek jest po prostu kiepsko skomponowany z obrazem - taki przypadkowy zlepek, ktoś chciał mieć podkład z samolotami i zrobił byle co. To ze Spitami, rodem z "mydła" pt. PH, zdecydowanie lepiej złożone do kupy.

________
*) Tak naprawdę to toleruję każdy gatunek muzyki pod warunkiem, że nie jest za głośno. Zwykle "wyłączam się" na muzykę, tak jak na szum uliczny itp. Po chwili po prostu nie słyszę.

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #63 dnia: Września 18, 2009, 19:48:30 »
Równie dobrze mogłyby tam w tle lecieć Fasolki, wartość artystyczna tego filmiku byłaby zachowana.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline Yarden

• *
  • Wirtualny Dywizjon 316
« Odpowiedź #64 dnia: Września 18, 2009, 20:33:05 »
Równie dobrze mogłyby tam w tle lecieć Fasolki, wartość artystyczna tego filmiku byłaby zachowana.
  :002: LOL...

Co racja to racja, ale gadamy o hymnie, nie musimy się zajmować filmikiem  :004:.

ps.Schmeisser pisał o "Feuer Frei". W sumie czemu nie? "Feuer frei" chyba nie musi oznaczać że latamy Mietkiem a nie Migiem.

To tak na mój łeb.
"Nie mogę patrzeć na bitego człowieka, nie mogę! Jeżeli bije ktoś inny." - Hermann Brunner

« Odpowiedź #65 dnia: Września 28, 2009, 14:01:10 »
Proponuje hymn Polski w wykonaniu obecnego prezydenta!!
Żeby latać Falconem BMS trzeba dorosnąć ... i nie mówię tu o wieku ...

popkas

• Gość

junkers78

• Gość
« Odpowiedź #67 dnia: Września 29, 2009, 10:21:27 »