Autor Wątek: Crysis  (Przeczytany 29479 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

empeck

• Gość
Odp: Crysis
« Odpowiedź #60 dnia: Listopada 02, 2007, 16:59:45 »
Fajna zabawa, prawie jak Black Shark :D :

Lądowanie prawie się udało :D :

Więcej tutaj:

http://www.rockpapershotgun.com/?p=522

To demo jest bardziej zabawne niż się na początku wydawało :D

kermadec

• Gość
« Odpowiedź #61 dnia: Listopada 05, 2007, 13:49:44 »
Przepraszam. Czyli w demku można polatać? Gdzie należy szukać wentylatora?

« Odpowiedź #62 dnia: Listopada 05, 2007, 14:36:18 »
Kliknij w podany powyżej link - wszystko będzie jasne, jeśli znasz angielski. A jeśli nie, kliknij tu, potem w
Datei herunterladen! i ściągnij pliczek do podmiany. Pojazdy będą na lewo od pierwszych baraków Koreańczyków.
PS
Czy ktoś może wrzucić screena grzybka atomowego na wysokich detalach :021:?

kermadec

• Gość
« Odpowiedź #63 dnia: Listopada 05, 2007, 16:23:44 »
Dzięki Belfegor. Już do tego doszedłem. Niestety net mam koszmarnie wolny i te 46MB zasysają się w ślimaczym tempie :(.

Aaaa... Zmodyfikowałem plik .cfg według zaleceń i faktycznie grafika jest ładniejsza. Niestety przy ustawieniach na "high" mogę zapomnieć o rozdziałce 1600x1200.  Pozostaje moja standardowa 1200x960 ;).

P.S. Coś czuję, że zacznę polowanie na Crysis'a. Już się nie mogę doczekać premiery :D.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #64 dnia: Listopada 14, 2007, 18:51:53 »
Juz trzecie sterowniki pod Crysis jakie wychodza od nVidia, sciagamy i testujemy http://www.benchmark.pl/aktualnosci/news1737.php
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #65 dnia: Listopada 15, 2007, 18:02:59 »
Wczoraj kumpel kupił Crysisa za 119zł w metalowym kolekcjonerskim pudełku.Obiecał ,że mi go pożyczy ... :icon_rolleyes: :icon_rolleyes: :icon_rolleyes:
Spokój cechuje Mistrza.

KILLER

• Gość
« Odpowiedź #66 dnia: Listopada 15, 2007, 19:22:57 »
Gierka jest full wypas...  :002: Nawet trochę powyżej średnich detalach gra robi wrażenie. Woda wygląda przepięknie... Nie sądziłem że w ogóle sobie pogram w tą grę z racji starego procka... a jednak. Aż strach pomyśleć jak ta gra wygląda w DX10 na MAX grafice. Może za kilka lat zagram sobie na DX10  :020:

« Odpowiedź #67 dnia: Listopada 19, 2007, 11:20:21 »
Witam.
Mój sprzęt to AMD 64 2,8 GHz (AM2), płyta na NF4, 2 GB ramu, Radeon x1950 PRO 600/700 (600/1400).
Gram w rozdzielczości 1024/768 bo mam starego dobrego CRT z odświeżaniem 115Hz   :002:
No i system Win XP.
Gra ustawiona na medium bez AA. Użyłem autowykrywania sprzętu.
Więc FPS-y miotają się od 18 do 70 w zależności od otoczenia i intensywności akcji.

Gra jest świetna (wcześniej grałem w Far Cry). Problemem jest sprzęt; dlaczego do ***** nędzy trzeba kupować nowy komputer żeby pograć w nową topową grę  :533:?

BigMac

• Gość
« Odpowiedź #68 dnia: Listopada 19, 2007, 11:56:53 »
dlaczego do ***** nędzy trzeba kupować nowy komputer żeby pograć w nową topową grę  :533:?

To się nazywa postęp :) Prawo Moore'a i te sprawy ;)

« Odpowiedź #69 dnia: Listopada 19, 2007, 14:14:38 »
To się nazywa postęp :) Prawo Moore'a i te sprawy ;)
Kolega chyba się przejęzyczył i chciał powiedzieć "podstęp"  :020:

Pozdrawiam.

Offline Labienus

• *
  • Corsaires Fanaticus
« Odpowiedź #70 dnia: Listopada 19, 2007, 14:36:15 »
Autor Tygodnika Komputerowego uznał, że aby sobie spokojnie pograć na maksymalnych detalach i ustawieniach trzeba mieć Penryna taktowanego conajmniej 3.5GHz. Nie Conroe, nie żadne obecne Core 2 Duo - Penryna. I mówię tutaj tylko o procesorze, bo grafika ofkors jest poza dyskusją.

Pozdrawiam

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #71 dnia: Listopada 19, 2007, 14:48:01 »
No to tylko się cieszyć, gra starczy na dłużej:

- teraz przejdziesz sobie na średnich detalach, ciesząc oko grafiką którą jest w stanie obsłużyć twój komputer, i która na pewno nie będzie gorsza niż maksimum tego co oferował powiedzmy F.E.A.R czy Half-Life przed dwoma laty.

- za rok czy dwa latka jak zmienisz komputer przejdziesz grę jeszcze raz z grafiką na full, ciesząc się jakbyś kupił nową grę (bo do tego czasu zapomnisz fabułę i jak się toto przechodziło). A zapłaciłeś tylko raz  :118:

W ogóle to kto powiedział, że nowa gra powinna działać na maks detalach na komputerach dostępnych w momencie premiery?
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

BigMac

• Gość
« Odpowiedź #72 dnia: Listopada 19, 2007, 16:11:49 »
W ogóle to kto powiedział, że nowa gra powinna działać na maks detalach na komputerach dostępnych w momencie premiery?

Wręcz nie powinna, właśnie mając na uwagę długowieczność. Grafika starzeje się najszybciej i tworząc gry, trzeba myśleć na przynajmniej rok w przód.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #73 dnia: Listopada 22, 2007, 08:27:01 »
Ok mam  :003: Wreszcie wiadomo co po sytuacji z mrozoną barka prosto z lodówki. Grafa Grafa i jeszcze raz Grafa. Lapie sie na tym, ze zamiast isc i przec do przodu niczym terminator 4 to sobie wycieczki krajoznawcze robie :-D
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #74 dnia: Listopada 24, 2007, 15:58:04 »
Witam.
Utkwiłem na statku obcych w misji CORE.
Jestem w dużym pomieszczeniu, w którym naprzemiennie otwierają się i zamykają bramy z pola siłowego.
Przeszedłem przez te wszystkie bramy tam i z powrotem i nie znalazłem przejścia ;/
Doszedł ktoś z Was do tego etapu gry?