Autor Wątek: Fotografie i filmy z FSX/P3D/MSFS  (Przeczytany 335328 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: "Fotografie" i filmy z FSX/P3D/MSFS
« Odpowiedź #1110 dnia: Marca 08, 2012, 00:46:01 »

Tutaj słabo wygląda, ale na 42" kosmos.

Przecinek. Zfrr
« Ostatnia zmiana: Marca 08, 2012, 02:03:01 wysłana przez Zefirro »

« Odpowiedź #1111 dnia: Marca 08, 2012, 20:45:12 »
Jak chcesz to poczekaj, będzie recenzja modelu Virtavii (C-17).

Nieśmiało zapytam, kiedy można się jej spodziewać? Chodzi mi po głowie coś z trójki: C-130, C-5, C-17, jednak na razie odstraszały mnie od zakupu opinie dotyczące niedopracowania większości dostępnych modeli. Jeśli mam wydawać pieniądze, to chciałbym dostać dopracowany produkt, z dobrym VC i działającą awioniką a nie Cessnę opakowaną w "blachy" C-17. Twoje fotki przebudziły moją ostatnio nieco uśpioną chęć do zakupu "ciężarówki". Ładnie to tak kusić i kusić? Powinienem omijać ten wątek z daleka ;-)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #1112 dnia: Marca 09, 2012, 08:15:00 »
Już jest, zapraszam.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #1113 dnia: Marca 09, 2012, 17:27:15 »
Już jest, zapraszam.

Przeczytane :-) C-17 od Virtavii trafił na listę zakupów.
Dziękuję i pozdrawiam

PS. w tekście newsa jest literówka - "Viratvia"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #1114 dnia: Marca 09, 2012, 17:36:33 »
PS. w tekście newsa jest literówka - "Viratvia"
Dzięki, poprawione, od kiedy nie ma słownika w tym co teraz "tworzy" stronę czasem ciężko coś wyłapać.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #1115 dnia: Marca 10, 2012, 00:21:56 »

« Odpowiedź #1116 dnia: Marca 10, 2012, 03:37:22 »
Dzięki Yoyo, będe go miał:)

« Odpowiedź #1117 dnia: Marca 10, 2012, 09:44:38 »
Cholerka. Robię screenszota, pikslozy nie_ma. Wysyłam na "imidższejka", pixlozy nie_ma. Wklejam linke tutaj i... jebudu, pixloza.
To forum ma jakieś "fjuczery", obniżające jakość czy co?

Orografia. Czym są "screenszoty", pikslozy, pixlozy, "linke" i fjuczery? Pisz po polsku, proszę. Zfrr
« Ostatnia zmiana: Marca 10, 2012, 21:33:18 wysłana przez Zefirro »

« Odpowiedź #1118 dnia: Marca 10, 2012, 17:48:35 »
Ja tam żadnej pikselozy nie widzę - jest OK.
Wódka to śmierć, ale polski lotnik śmierci się nie boi...

« Odpowiedź #1119 dnia: Marca 10, 2012, 18:27:00 »
Ja widzę pixelozę, kompresja jpg'a jest za duża.
@SpyAir, następnym razem podlinkuj tylko miniaturki z imageshacka.

« Odpowiedź #1120 dnia: Marca 10, 2012, 21:18:52 »
Ja tam żadnej pikselozy nie widzę - jest OK.
Ja też, za to, za dużo "Cyjan" na +..   :001:. Jak na Marsie.

tomek1988

• Gość
« Odpowiedź #1121 dnia: Marca 10, 2012, 23:31:43 »
Cholerka. Robię screenszota, pikslozy nie_ma. Wysyłam na "imidższejka", pixlozy nie_ma. Wklejam linke tutaj i... jebudu, pixloza.
To forum ma jakieś "fjuczery", obniżające jakość czy co?

Dobrze, że zacząłeś wstawiać swoje logo w rogu, bo znowu by Ci Miron screena zabrał... Proponuję jednak dodawać do tych wybitnych zrzutów ekranu znak wodny na całą ich szerokość, bo jeszcze ten złodziej, pirat, plagiator i pochodny je sprytnie wykadruje i zaprezentuje nam jak swoje. Byłaby to zbrodnia zaiste nikczemna...

Korekta wygładzająca język. Zfrr
« Ostatnia zmiana: Marca 11, 2012, 00:18:40 wysłana przez Zefirro »

Offline Mac

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #1122 dnia: Marca 11, 2012, 13:08:02 »
Pierwej coś w temacie

A teraz w OT.
Witam po urlopie. Się obroniłem. Już nie jestem żałosny studencik. Mhrrauu.
Nowy mod na pokładzie. Wszystkim, widzę, rozdajesz warny za język (aż czerwono jest pod nickami i postami).
Tylko Zefirku. Zacznij od siebie. Widzę w nicku Zefirro. Pod postami zfrrrr (cokolwiek to znaczy).
Poza tym, nim zaczniesz u mnie szukać problemów, to Cię naprostuję, jak każdy porządny hanys winien to gorolowi zrobić (mam prawo do swojej gwary).  Miodek dopuszcza stosowanie wyrażeń skrzywionych, czyli "fjuczery" są jak najbardziej dozwolone. Ważne, żeby były, panie modek, odpowiednio zaznaczone.

Ad.
tomek1988
Kolega SpyAir, ma prawo do ochrony swojej własności. Nieważne czy wątpliwej artystycznie, czy też wybitnej, na poziomie Vincenta van Gogha.
Tobie, mnie, zfrrrr-owi czy komu chcesz nie wolno pakować paluszków w nie swój wyrób. Choćby tandetny, jak skarpetki "made in china".
Zresztą nawet ja swoje prace i publikacje przyszłe, z powodu wybranej dalszej drogi edukacji, będę musiał podpisywać pełnym imieniem i nazwiskiem oraz, w razie potrzeby, naznaczał w inny, właściwy sposób.

Tyle w temacie :).

Kilka przecinków dodałem, kilka innych ująłem. Zfrr

A ja, niniejszym tekstem, zaingerowałem w treść listu. A im więcej piszę, tym mniej ten post jest "made in china" i tym mniej przestaje w treści i zapachu przypominać chińskie skarpetki po dniu twórczej pracy. Jeśli się komuś nie podobają respektowane na Forum zasady, to służę pomocą, która uniemożliwi dalsze trollenie. Jak na razie +20, a jeśli się nie podoba, to nich prof. Mniodek zdejmie. NN
« Ostatnia zmiana: Marca 11, 2012, 14:29:19 wysłana przez Nietzscheański Nadczłowiek »

Zefirro

• Gość
« Odpowiedź #1123 dnia: Marca 11, 2012, 13:43:11 »
Nikt nie dostaje ostrzeżenia za pojedyncze błędy. Podobnie jak nie tropię każdego, pojedynczego przecinka czy kropki. Jedynie notoryczne kpienie sobie z ortografii czy interpunkcji kończy się przyznaniem ostrzeżenia. Piszę na czerwono i za każdym razem podpisuję, żeby pokazać, gdzie i w jaki sposób ingerowałem w tekst. Taka kronikarska dokładność - żeby uniknąć oskarżeń, że moderatorzy zmieniają dowolnie wypowiedzi użytkowników, albo przekręcają ich treść.

Jeśli masz ochotę dyskutować o mojej pracy, proszę bardzo, jest stosowny temat: http://www.il2forum.pl/index.php/topic,14697.0.html . Tylko daruj sobie określenia "panie modek".

SpyAir dostał ostatnie +20 nie tylko za błędy i nie za tę wypowiedź, którą widać jako ostatnią, ale za kolejną, która nie została zaakceptowana, a która zawierała mało wybredne określenia w stronę innego użytkownika.

Teraz kończymy temat praw autorskich i dyskusji na tematy językowe. Każda kolejna wypowiedź na ten temat w tym miejscu zostanie usunięta. Zasady są jasne: jeśli ktoś chce pokazywać publicznie coś, co powstało przez modyfikację cudzej pracy, to powinien zapytać o zgodę autora. Jeśli jednak nie zrobi tego, to oryginalnego autora nie zwalnia ten fakt z obowiązku kulturalnego zachowania.

Do Ciebie, Mac, mam prośbę, żebyś umieszczał obrazki w miejscu, z którego nie wyparują po kilku tygodniach, jak to miało miejsce z wieloma "zdjęciami" Twojego autorstwa w tym temacie.

« Odpowiedź #1124 dnia: Marca 13, 2012, 00:06:45 »
Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził z oczami utkwionymi w niebo; bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić.