Pierwej coś w temacie

A teraz w OT.
Witam po urlopie. Się obroniłem. Już nie jestem żałosny studencik. Mhrrauu.
Nowy mod na pokładzie. Wszystkim
, widzę, rozdajesz warny za język (aż czerwono jest pod nickami i postami).
Tylko Zefirku. Zacznij od siebie. Widzę w nicku Zefirro. Pod postami zfrrrr (cokolwiek to znaczy).
Poza tym, nim zaczniesz u mnie szukać problemów, to Cię naprostuj
ę, jak każdy porządny hanys winien to gorolowi zrobić (mam prawo do swojej gwary). Miodek dopuszcza stosowanie wyrażeń skrzywionych, czyli "fjuczery" są jak najbardziej dozwolone. Ważne
, żeby były, panie modek
, odpowiednio zaznaczone.
Ad.
tomek1988Kolega SpyAir, ma prawo do ochrony swojej własności. Nieważne czy wątpliwej artystycznie, czy te
ż wybitnej
, na poziomie Vincenta van Gogha.
Tobie, mnie, zfrrrr-owi czy komu chcesz nie wolno pakować paluszków w nie swój wyrób. Choćby tandetny, jak skarpetki "made in china".
Zresztą nawet ja swoje prace i publikacje przyszłe, z powodu wybranej dalszej drogi edukacji, będę musiał podpisywać pełnym imieniem i nazwiskiem oraz
, w razie potrzeby
, naznaczał w inny
, właściwy sposób.
Tyle w temacie

.
Kilka przecinków dodałem, kilka innych ująłem. ZfrrA ja, niniejszym tekstem, zaingerowałem w treść listu. A im więcej piszę, tym mniej ten post jest "made in china" i tym mniej przestaje w treści i zapachu przypominać chińskie skarpetki po dniu twórczej pracy. Jeśli się komuś nie podobają respektowane na Forum zasady, to służę pomocą, która uniemożliwi dalsze trollenie. Jak na razie +20, a jeśli się nie podoba, to nich prof. Mniodek zdejmie. NN