Przy okazji, czy tylko mi www.digitalcombatsimulator.com i www.simhq.com padły? Czy tak ogólnie? 
ROFL! Prawda. Buhehe jakiś spisek wyczuwam! Grubymi nićmi szyty.
Strona DSC wróciła przed chwilą. Nie ma już "order now".

Ciekawość co jeszcze usunęli.
A ja się narodziłem na nowo, nie ma to jak ten dreszczyk emocji w oczekiwaniu na coś nowego 
Brawo! Pozytywne myślenie. Ja też cały w skowronkach jestem! Niech no tylko Hinda wypuszczą.

Tak na marginesie, zachęcam wszystkich do rejestracji na: http://www.digitalcombatsimulator.com/
Kusch, zarejestrowałeś się jeszcze raz?
Mi coś z tymi modułami nie pasuje. Tzn. nie bardzo to kumam. Niby można wybierać co kupić, ale skoro każdy będzie nie tylko nowe latadło dodawał ale też rozwijał całość ogólnie, to jak niby to ma być? Plus kwestia MP o której empeck wspomniał. Bo jeśli w pierwszym module Apache będzie miał simplified FM to jak będzie można grać w sieci z gościem, który będzie tym latał na AFM, na przykład...
Imho trzeba będzie kupić wszystko. I tak zresztą ludzie tak zrobią pewnie.
Aha. Wyczytałem gdzieś (forum DSC chyba), że brak tamtych samolotów z LO jest spowodowany tym, że chcą wprowadzić zupełnie nową jakość (BigMac ich na wylot przejrzał i miał rację). Każdy flyable będzie musiał mieć advanced flight model, advanced weapons model i obsługę 6DOF. Więc chcą tak to poprowadzić, a nie że ściema jak na simhq że się nie da bo inny kod i za poważne zmiany. Tak czy siak do czasu udoskonalenia mogli imho zostawić to co jest/było. No cóż. Niech się dzieje wola Nieba...
No i jeszcze jedno. SU-25T ma już AFM i AWM. Jak dorzucą tylko obsługę 6DOF i każą za to płacić to będzie lekki faux pas.
@ Hornet
Czadowy awatar. Proponuję urządzić jakiś ewent - zakopanie trumny z egzemplarzem LO w środku, tudzież miasteczko namiotowe pod ambasadą Rosji.