Autor Wątek: DCS - Digital Combat Simulation (Ka-50 Black Shark)  (Przeczytany 134115 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kusch

• Global Moderator
Odp: DCS - Digital Combat Simulation (Ka-50 Black Shark)
« Odpowiedź #225 dnia: Marca 06, 2008, 14:25:53 »
No nie wiem, czy za pózno zaczeliśmy, mój pierwszy mail pisałem do Chizha półtora roku temu wtedy odpisał tak:

Manual for Black Shark not done yet. We'll publish it after finished only.

I wtedy rzeczywiście mogli jeszcze nie mieć, ale...

...Pózniej też pisałem i odpowiedz brzmiała tak:

Hello Kusch
Manual in progress yet.
Sorry but I can't publish anything from manual before final approval from project management.
Lets wait.

I tak dalej i tak dalej...
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

poko24

• Gość
« Odpowiedź #226 dnia: Marca 06, 2008, 14:48:02 »
Nie za pozno zaczelismy, tylko ZLE. Teraz moze byc juz za pozno. Poza tym Kusch mobilizuj ludzi. Dostaje po kolanach za ta ankiete na DCS, bo jest tylko 10 opcji w glosowaniu. A gdzie Chiny, Norwegia, Finlandia, Wlochy, Turcja, Ukraina, Rosja, itd.?

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #227 dnia: Marca 06, 2008, 15:24:22 »
To trzeba by zrobić jeszcze z dwie ankiety, w końcu to chit-chat :D

Przy okazji tu jest ankieta (przemycony ukryty przekaz). Kto może niech zagłosuje.

http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=450159#post450159
« Ostatnia zmiana: Marca 06, 2008, 15:33:49 wysłana przez Kusch »

poko24

• Gość
« Odpowiedź #228 dnia: Marca 06, 2008, 15:34:56 »
Na razie bijemy wszystkich :D. Oby tak dalej. Ludzie prosze glosujcie. Ankieta bedzie trwala tylko tydzien.

« Odpowiedź #229 dnia: Marca 06, 2008, 15:48:21 »
Wizerunek ED w moich oczach słabnie - nic na to nie poradzę -  taka ich strategia, sami są sobie winni. Mieliby się tym przejmować? Nie. Inne kraje europejskie już tłumaczą. Polska? Poland? Kraina Pól? A to w ogóle leży w Europie? Ile tam ludzi mieszka? Tyle co w Luxemburgu?

Bo ja wiem czy słabnie? Dlatego że chcą mieć pewność, że wszystko będzie perfekt? Że nie zależy im na masówce (to akurat duży plus ode mnie). Zależy jak na to patrzeć... Chcą mieć kogoś sprawdzonego i pewnego. Liczba postów i rep na forum o niczym tak na prawdę nie świadczy.

A co z Rolą? Bo tłumaczył manual LO do polskiego wydania klasyki. (nie wiem czy mi się nie pomieszało)

poko24

• Gość
« Odpowiedź #230 dnia: Marca 06, 2008, 16:10:40 »
To akurat dobrze, ze chca miec wszystko perfekt. Ale wydaje mi sie, ze nie traktuja nas sprawiedliwie.

Offline cygan

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #231 dnia: Marca 06, 2008, 16:11:44 »
Dlatego że chcą mieć pewność, że wszystko będzie perfekt? Że nie zależy im na masówce
Dobra , dobra , ale tu chodzi o manual lub chociaż taką jego cześć która pozwoli wnieść więcej przejrzystości w całego DCS . Dadzą tyle ile chcą ,ale skreślanie na starcie nie uważam za usprawiedliwiona taktykę marketingową.
FS 2004/FSX  DCS  BMS  TOH  ARMA3

« Odpowiedź #232 dnia: Marca 06, 2008, 18:50:48 »
Panowie piloci nie znają języka to radzę za bierki się zabrać :021:.

Bardzo "inteligentna" uwaga! Szczególnie jeżeli zestawimy ją z robionymi przez Ciebie żenującymi błędami ortograficznymi w ojczystym (jak się domyślam) języku:

...jak real to ktoś musiał klijenta(klienta) pszez(przez) 2 tygodnie zeskrobywać z pasa startowego

... albo miga 29 w skali 1:1 morze(może) być produkcji Radzickiej nawet

Dzięki za zaangażowanie będę robił gauges a puzniej(później) Main panel  :004:

A kokpit będzie robiony tom() techniką [...] a joistic to się zastanowie spróbóję(spróbuję) znaleść(znaleźć) jakiś na demobilu od miga 21

wezmę ze sobą linijkę i morze(może) mnie wpuszczą do kokpitu

Na przyszłość radzę się dwa razy zastanowić zanim napiszesz coś równie głupiego na temat bywalców tego Forum, "walczących" o powstanie polskiej instrukcji do niecierpliwie oczekiwanej przez nas gry. Może nie wszyscy posiedliśmy umiejętność posługiwania się językami obcymi w wystarczającym stopniu aby zrozumieć obsługę podobno dobrze odwzorowanej maszyny Ka-50. Wysłuchiwanie jednak takich uwag od osoby, która nie opanowała podstawowych zasad pisowni w swoim własnym języku jest (delikatnie mówiąc) "niesmaczne".
« Ostatnia zmiana: Marca 06, 2008, 20:34:50 wysłana przez Razorblade1967 »

« Odpowiedź #233 dnia: Marca 06, 2008, 19:21:45 »
   Mateusek się poprawi ..prawda???

A tak na marginesie - dostał urlop 2 tyg. na zabawę bierkami ( instr. w jęz. angielskim ) więc się nauczy i po polskiemu.Upps już wrócił z urlopu ( myślałem, że 2 tyg to 2 tyg ).

poko24

• Gość
« Odpowiedź #234 dnia: Marca 06, 2008, 19:47:39 »
Spox Razor. Nie denerwujmy się. Każdy ma prawo się wypowiedzieć. Galimex napewno stoi po naszej stronie. Chodziło mu tylko o to, że szanujący się lotnik powinien szkolić język angielski.

Można jeszcze poszukać wsparcia u tego bardzo miłego Pana z the Fighters Collection - Jima Mackonochie.

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #235 dnia: Marca 06, 2008, 19:55:14 »
Jest już Nas 15 :banan
11:05 PM

poko24

• Gość
« Odpowiedź #236 dnia: Marca 06, 2008, 20:30:51 »
Wielkie dzięki. Tylko proszę nie oszukujcie rejestrując się pod różnymi nickami. Kłamstwo ma krótkie nogi i może nam zaszkodzić.

Offline Wacha

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #237 dnia: Marca 06, 2008, 22:07:30 »
Nie wiem czy było (a nie chce mi się sprawdzać :118:) ale co mi tam - i tak nie mam czasu codziennie zaglądać na to forum więc najwyżej Kusch się spełni i da pomarańczkę:

http://www.lowlandtigermeet.com/2007/index.php?option=com_content&task=view&id=114&Itemid=95

A ja tam byłem, wódkę i wino piłem....
No dobra - raczej będę, i skończy się co najwyżej na piwie. :021:
I pewnie na przetestowaniu dla Was BS ;)

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #238 dnia: Marca 06, 2008, 22:12:54 »
Nadmień, że jesteś Polakiem :D

Offline Wacha

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #239 dnia: Marca 06, 2008, 22:27:31 »
Na pewno nie wszech... :118: