Autor Wątek: Moja " dobra " passa  (Przeczytany 4429 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Moja " dobra " passa
« dnia: Października 19, 2007, 08:32:31 »
zadziwia nawet mnie ostatnio. Jeśli tylko mój pech jest zaraźliwy to czeka nas pożoga, zgliszcza, sine trupy , gołe dupy i puste pudełka.
Nawet mój własny Dziedzic, na koniec wczorajszego wieczorka, poklepał mnie współczująco po plecach i oznajmił , że w tym woreczku który trzyma w ręku jest jego ostatnie dwadzieścia złotych i być może starczy to na przeprowadzenie egzorcyzmów.
Tak wiec Panowie radzę się przygotować merytorycznie i poszukać jakiś odczynów bo jest szansa , że jestem nowym wcieleniem Jonasza na pokładzie ( oczywiście wykluczam zastosowanie zwyczajowego sposobu postępowania z Jonaszem, bo będę się mocno trzymał  a i pod ubraniem zaczynam nosić spadochron plus kamizelkę bo i tak pewnie się przyda )

Offline bip3r

• *
  • 13 WELT
    • www.13welt.pl
Odp: Moja " dobra " passa
« Odpowiedź #1 dnia: Października 19, 2007, 09:30:51 »
W takich parszywych momentach na duchu podnieść może stare, żydowskie porzekadło:
"Nie martw się jak jest źle, bo to oznacza, że wkrótce będzie lepiej. Martwić się trzeba, gdy jest dobrze."

Głowa do góry!
"Jestem Polak, a Polak to wariat, a wariat to lepszy gość." K.I. Gałczyński

13WELT YouTube Channel

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #2 dnia: Października 19, 2007, 10:18:56 »
No nie wiem czy gołe dupy są znowu takie złe  :118:
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline Lewy

• *
  • Prowadzę, nie piję
« Odpowiedź #3 dnia: Października 19, 2007, 11:00:43 »
No nie wiem czy gołe dupy są znowu takie złe  :118:
Zależy do kogo należą  :002:, bo nie chciał byś chyba widzieć dup Kaczyńskich :003:

Finski_Sanitariusz- co nas nie zabije to nas wzmocni  :004:

Offline Sobilak

• *
  • Mały; 195cm/112kg reszta proporcjonalna:-)
« Odpowiedź #4 dnia: Października 19, 2007, 11:55:24 »
pożoga, zgliszcza, sine trupy , gołe dupy i puste pudełka.

Czy to nie cytat z "Siewcy wiatru" Kossakowskiej, bo jeśli tak to wiesz, że tam wszystko na koniec dobrze się skończyło.
Na niebie są dwa typy maszyn "myśliwce i ich ofiary"

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #5 dnia: Października 19, 2007, 12:14:57 »
Ja tam proponuję wędkarstwo i poważną rozmowę z panem peszkiem  :021: Poza tym przyda się strategiczny sojusznik który pomoże opanować świat, do czego usilnie co wieczór dąże :). Można też się uchlać ale nie każdy lubi :P

Będzie dobrze, jak u mnie się zdeczko poprawiło to u Ciebie też się poprawi. Mazak gepruft [;
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #6 dnia: Października 19, 2007, 12:23:45 »
Fiński, życie jest ciężkie, ale póki jesteście zdrowi Wy i Wasza rodzina wszystko inne da się znieść.
Życzę wytrwałości w ciężkich chwilach.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #7 dnia: Października 19, 2007, 13:23:15 »
Kammaraden, Wasze mentalne wsparcie jest dla mnie szalenie istotne, tym niemniej potrzebuję sposobów na odczynienie uroku.
Bilans moich ostatnich kilku dni to:
jeden spalony procesor, jeden mandat za zbyt agresywny styl jazdy i jeden za nie manie świateł, ukradziony portfel w którym miałem wszystkie dokumenty, podrapane liczko podczas pacyfikacji zdenerwowanej krewnej ( moje liczko nadmieniam), ustrojone wymiocinami auto ( także moje ) oraz parę innych tego typu drobiazgów.
Incydenty przybierają na sile - wczoraj spadły na mnie drzwi od szafy- sporej zresztą.
Jak widać sprawa jest rozwojowa, a trwa od jakiegoś tygodnia.....
I jak mówiłem nie jestem pewien czy nie zarażam.
PS. Mazaczku z wędkowania nici , bo wędka u rusznikarza - zresztą może i lepiej bo pewnie złapałbym się na własny haczyk. :001:
PS2. Sobilak - oczywiście że tak. Zresztą jest szansa ze to właśnie ja jestem zmiennikiem będącego na urlopie Freya - być może właśnie się rozkręcam.

Offline Ger0nim0

• Administrator
  • Ojciec Założyciel
    • Wszystko
« Odpowiedź #8 dnia: Października 19, 2007, 13:26:55 »
Zapodaj adres tej krewnej co liczko porysowała, a zaraz pod tym adresem pojawi się miodowy szerszeń z kilkoma KG plus środki perswazji. Przy okazji możemy namówić do czyszczenia samochodu.

Offline bip3r

• *
  • 13 WELT
    • www.13welt.pl
« Odpowiedź #9 dnia: Października 19, 2007, 13:29:51 »
Ani chybi ktoś zrobił sobie laleczkę na Twoje podobieństwo i zabawia się w voodoo !!

Musisz kupić starego koguta z dużymi cochones, uciąć mu łeb i spryskać tryskającą krwią całe mieszkanie..

Albo kup browca, usiądź w fotelu, nie ruszaj się przez 3 dni, niczego nie dotykaj i na nic nie patrz, cobyś nie popsuł ;)
"Jestem Polak, a Polak to wariat, a wariat to lepszy gość." K.I. Gałczyński

13WELT YouTube Channel

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #10 dnia: Października 19, 2007, 14:17:36 »
Tak sobie myśle teraz, że tak naprawdę to nie jest pech. To spisek, który ma za zadanie wprowadzić w naszych szeregach zamieszanie i chaos. Chyba nie muszę nikomu przypominać jak trudne jest w obecnych czasach prowadzenie działań wojennych bez odpowiedniego zaplecza medycznego. Nie trudno się tez domyślać w kogo jest wymierzony owy. Tak kammeraden w Nas wszystkich, gdyż mamy tylko jednego Sanitariusza! Datego też apeluje do wszystkich, to w naszym interesie jest udaremnić ten spisek, a winnych znaleźć, złapać i ukarać przez rozstrzelanie.

Nie możemy się poddać czerwonej zarazie, teraz kiedy zwycięstwo jest tak blisko.

Sieg um jedem Preis!

Lista wyborcza nr. 04 poślinek na Sejm Heer Marker :P
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Silesian

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: Października 19, 2007, 14:37:33 »
....... że w tym woreczku który trzyma w ręku jest jego ostatnie dwadzieścia złotych i być może starczy to na przeprowadzenie egzorcyzmów.
Nawet się nie wygłupiajcie z tą stawką, owszem zawsze gada się co łaska  ….. ale jest jakaś przyzwoitość i nie mniej niż ……….. bo se dopiero biedy napytasz. Tu już możesz się pocieszyć bo widzisz, że dopiero byś był w tarapatach.

Musisz kupić starego koguta z dużymi cochones, uciąć mu łeb i spryskać tryskającą krwią całe mieszkanie..
A po licho tu jakieś wuduherezje nam kiedy własne sprawdzone technologie.
- Nu, dobra. Weźmisz czarno kure …. o stop najpierw ustal tego co urok zarzucił.

Glebas

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: Października 19, 2007, 16:14:29 »
Jak widać sprawa jest rozwojowa, a trwa od jakiegoś tygodnia.....
I jak mówiłem nie jestem pewien czy nie zarażam.
Się nie martw!
Mnie Się to dzieje już od roku.
Może ode mnie Się zaraziłeś?
Się musi w końcu odkręcić. :121:

Pozdro...

chincz

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: Października 19, 2007, 18:07:04 »
To się nie odkręca. To przełazi  :020:

Offline Alive

• Trolle
  • *
  • Pleased to meet you Hope you guessed my name.
    • II. Gruppe Jagdgeschwader 7 "Nowotny" homesite
« Odpowiedź #14 dnia: Października 19, 2007, 18:17:42 »
To się nie odkręca. To przełazi  :020:

W ten sposób hartuje się stal :D
elOprOGear: Saitek X52 PRO / Saitek PRO Flight Rudder Pedals / Saitek Eclipse II PRO keyboard

Kazik - California Über Alles