Autor Wątek: Pomoc przy zakupie "Flaming Cliffs"  (Przeczytany 17251 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

71Arek

• Gość
Odp: Pomoc przy zakupie "Flaming Cliffs"
« Odpowiedź #30 dnia: Marca 24, 2008, 10:44:47 »
Czy ten dodatek mozna jeszcze gzies kupic jezeli tak to gdzie ?

1. Na przyszłość - zanim założysz nowy wątek sprawdź czy podobny już nie istnieje (tak jak w tym przypadku)!
2. Na Forum stosujemy zasady poprawnej pisowni czyli między innymi używamy polskich liter - w Twoim profilu nie ma informacji o "nadawaniu" spoza granic Polski, a w poprzednich Twoich postach polskie litery się zdarzają (choć rzadko) - czyli masz "możliwości techniczne".

Razorblade1967
« Ostatnia zmiana: Marca 24, 2008, 10:59:33 wysłana przez Razorblade1967 »

Offline iq85

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #31 dnia: Marca 24, 2008, 11:46:37 »
Jest od jakiegoś czasu ponownie na pilots.pl za 69,90zł  :118:
http://www.sklep.pilots.pl/product_info.php/products_id/204
DCS/FSX/AC/pCARS

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #32 dnia: Kwietnia 02, 2008, 09:37:36 »
Witam

Najprawdopodobniej będę ściągał FC z Uk, pisze się jeszcze ktoś?

Oczywiście koszty wysyłki do podziału.
Mieszkam w Elblągu jak ktoś chciałby tą sprawę załatwić w 4 oczy :)

Mój gg to 5273354 jestem niewidoczny i zazwyczaj po 17

Pozdrawiam

silientbob

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: Kwietnia 02, 2008, 13:13:44 »
Jest od jakiegoś czasu ponownie na pilots.pl za 69,90zł  :118:
Ja właśnie zakupiłem wczoraj, pozostaje czekać na dostawę. Raczej marne szanse aby to ukazało się w normalnej dystrybucji. Trochę przepłaciłem ale lubię mieć pudełko z płytą. To i tak połowa z tego co dałem za iłka.  :karpik

« Odpowiedź #34 dnia: Kwietnia 09, 2008, 20:16:35 »
Hej.
To mój pierwszy post na tym forum :002:
Mam nadzieje, że będę tu zaglądał często. I poznam pare osób ze wspólnymi zainteresowaniami.

A teraz przejdźmy do rzeczy.
Od kilku tygodniu choruje na Lock on-a.
Raz widziałem w kolekcji klasyki w media ale nie miałem $ przy sobie, a na drógi(drugi) dzień już niebyło(nie było) :008: Dostane tą gre gdzieś w sklepie. :011: :011: Zakóp(Zakup) przez internet odpada ze względu iż niemam(nie mam) karty :005:
Zależy mi na tym aby był on z kolekcji klasyki bo wtedy jest prawie 100%-owe tłumaczenie.

Z góry dzięki za pomoc.
Pozdro. :004:

Jako, że jest to pierwszy post Szanownego Kolegi to tym razem skończy się na upomnieniu. Proszę sprawdzać pisownię! Dziadek Kos
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 09, 2008, 20:36:19 wysłana przez Kos »

« Odpowiedź #35 dnia: Kwietnia 09, 2008, 20:51:28 »
To co prawda chyba nie z "Kolekcji klasyki", ale za to za niecałe 14 złotych i możliwość zapłaty za pobraniem przy dostawie czyli karta Ci nie potrzebna:

http://www.gry-sklep.pl/index.php?p326,lock-on

Tutaj jest "Flaming Cliffs" (niecałe 70 zł) - też płatność za pobraniem przy odbiorze przesyłki:

« Odpowiedź #36 dnia: Kwietnia 09, 2008, 21:05:01 »
Za to co napisałem powyżej to sorka  :008: :008: pisałem to w wielkim pośpiechu i tak nie zwróciłem uwagi na ortografię :015:

Ile czasu taka przesyłka idzie :011:

I jak jest z wymaganiami kompa pod Lock On-a :011:
procesor mam 2000MHz ram 256 :008: ale w tym tygodniu chce kupić 1GB  Jak będzie chdził mi lock on :011: bo jak by to było mało to może Flanker :011: ma mniejsze wymagania...

Aha i jeszcze jedno.
Za pobraniem nie przyjmóją(przyjmują) zwrotów. A raz jak dostałem kasete z wesela dostarczoną pocztą polską to niebyło co z niej zbierać :015:
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 10, 2008, 06:45:27 wysłana przez Kos »

bh91

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: Kwietnia 11, 2008, 09:33:18 »
To poproś sprzedawców aby wysłali paczkę pobraniową z możliwością sprawdzenia przy listonoszu - jak bedzie zła to oddajesz i już - zero nerwów a taka usługa ze 3zł kosztuje. Niestety nasza poczta działa różnie :D ja swojego FC dostałem z anglii w nienaruszonym stanie  :banan

« Odpowiedź #38 dnia: Kwietnia 11, 2008, 09:45:50 »
Za pobraniem nie przyjmóją(przyjmują) zwrotów. A raz jak dostałem kasete z wesela dostarczoną pocztą polską to niebyło co z niej zbierać :015:

Nie wiem jak to wygląda w innych sklepach polskich, ale pod względem bezpieczeństwa mogę z czystym sumieniem polecić pilots.pl bo kupiłem tam już całkiem sporo sprzętu (2 tracki czy 4 kontrolery CH - wolant, pedały, przepustnicę, joystick) i gier (m.in. FSX, FSX Acceleration, kilkanaście dodatków, LOFC). Nigdy żadna paczka nie przyszła uszkodzona, są zresztą bardzo dokładnie opakowane i zabezpieczone. Dostawa przez pocztę z tej firmy jest realizowana szybko. Ostatnio przy zakupie 3 kontrolerów CH - została dostarczona na drugi dzień (po południu) po telefonie od przedstawiciela firmy (proponował kuriera, ale mi nie pasowało z racji godzin dostarczenia i wybrałem pocztę). Zresztą możesz za te same pieniądze wybrać dostawę przez UPS i też masz za pobraniem. Kupuję regularnie w tym sklepie od czasu jego powstania i nie miałem żadnych problemów z dostawami bez względu na wybrana formę dostarczenia.

thunderbird7

• Gość
« Odpowiedź #39 dnia: Lipca 06, 2008, 23:20:12 »
Na pilots.pl obecnie nie ma FC w sprzedaży... Ktos może pomóc w zakupie tego zdalnie?

Offline krmichal

• *
  • gg: 3008541
« Odpowiedź #40 dnia: Lipca 07, 2008, 00:34:31 »
Ja właśnie kilka dni temu kupiłem dwie kopie, dla siebie i kolegi. Szkoda że się to nie zgrało w czasie, wziąłbym jeszcze jedną. Ale też bez przesady, koszty wysyłki nie są ogromne, więc zapłacisz tylko trochę więcej. Na Twoim miejscu zaczekałbym jeszcze troszkę, będę mógł powiedzieć więcej w temacie stanu, w jakim dotarła paczka, i czasu dostawy ;)
Tak czy siak służę pomocą.
"Każdy głupi umie latać z silnikiem."

Offline krmichal

• *
« Odpowiedź #41 dnia: Lipca 08, 2008, 10:19:18 »
OK, paczuszka właśnie dotarła. Szła sobie 6 dni, licząc od momentu zamówienia na stronie. Mimo że listonosz na siłę upchnął ją w skrzynce (wydawało mu się zapewne, że się zmieści, i wdrożył ten plan mimo pojawiających się trudności), oba pudełka są w idealnym stanie. Przy zakupie dwóch kopii wyszło 39 zł za sztukę.

thunderbird7

• Gość
« Odpowiedź #42 dnia: Lipca 09, 2008, 02:35:34 »
Ja właśnie kilka dni temu kupiłem dwie kopie, dla siebie i kolegi.

A możesz zapodać "szczegóły" transakcji? Da się kupić korzystając z eKarty/PayPala? I oczywiście - gdzie/za ile? :-) Z góry dzięki :-)

Offline krmichal

• *
« Odpowiedź #43 dnia: Lipca 09, 2008, 08:28:10 »
Płaciłem mBankową eKartą (tą półprzeźroczystą do płacenia w Internecie, a nie zwykłą do kupowania piwa w sklepie na przeciwko :D), w najbardziej oczywistym miejscu, czyli http://lockon.co.uk/. Wyszło (tak jak napisałem wyżej) 39 zł za jedną kopię (już wliczając koszty przesyłki), ale jako że kupowałem 2 sztuki, to koszt wysyłki się podzielił (ale też był wyższy). Szacuję że przy zakupie jednego egzemplarza wyjdzie tak 42 zł.

thunderbird7

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: Lipca 10, 2008, 23:44:48 »
Dzięki za info :-) Zakupione, czekamy na dostawę...
40.50 PLN :]