Autor Wątek: Latanie "As real" - ostateczna mobilizacja.  (Przeczytany 105396 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
Odp: Latanie "As real" - ostateczna mobilizacja.
« Odpowiedź #420 dnia: Stycznia 18, 2008, 08:36:52 »
Wczoraj podczas lotów mieliśmy sporo kłopotów technicznych. Niestety o godzinie 23:30 straciłem kontakt z serwerem na stałe. Czy ta sytuacja dotyczyła tylko mnie czy wszystkich uczestników ? Vowthyn daj znać co się stało się. Poniżej kilka screenów z wczoraj:
Wsparcie ze strony Horrorów

By Dawn' s Early Light
  Robi wrażenie :karpik
11:05 PM

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #421 dnia: Stycznia 18, 2008, 10:47:28 »
Ostatni pad serwera był spowodowany chwilową przerwą w łączności z internetem. Kiedy odzyskałem już połączenie (po 5-7 minutach) postawiłem serwery, ale jedyną osobą, która skontaktowała się ze mną na gg był Poweer. Co dziwniejsze, nie mógł od połączyć się ani do gry, ani do TS pomimo, że serwery stały, a net u mnie już normalnie pracował. Do Ciebie zagadywałem na gg ale nie odpowiadałeś. W tej sytuacji uznaliśmy z Poweerem, że kończymy zabawę.

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #422 dnia: Stycznia 18, 2008, 11:11:56 »
Ja myślałem że to coś u mnie. Zresetowałem Ruter miałem sieć i co chwilą usiłowałem się łączyć na TS-a lecz również bezskutecznie. W tej sytuacji doszedłem do wniosku że padło coś grubo i poszedłem spać. A gg to teraz sprawdziłem jak posta przeczytałem :001:

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #423 dnia: Stycznia 19, 2008, 17:27:08 »
Witam wszystkich.
Jako, że od półtorej godziny smażę swój CPU Orthosem, i mam nadzieję kontynuować ten proces jeszcze bardzo długo (a sam jestem zmuszony wyjść) ogłaszam dzisiaj przerwę w lotach. BTW wczoraj serwery stały, ale po powrocie przed kompa nie zauważyłem w logu, żeby ktokolwiek na serwer wchodził. Mieliście problemy, czy nie próbowaliście?
Na pocieszenie fragment z czwartkowych lotów zapisany dla TacView:

http://rapidshare.de/files/38343552/Tacview-20080117-224532.txt.acmi.html

Jutro wieczorem planowe loty odbędą się normalnie, i mam nadzieję że frekwencja będzie wysoka.

Havk

• Gość
« Odpowiedź #424 dnia: Stycznia 20, 2008, 20:05:50 »
Można jeszcze dołączyć?
Tylko u mnie problem z umiejętnościami...

« Odpowiedź #425 dnia: Stycznia 20, 2008, 20:41:31 »
oczywiscie napisz na gg:5071714
Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził z oczami utkwionymi w niebo; bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić.

||**Boberros**||

• Gość
« Odpowiedź #426 dnia: Stycznia 21, 2008, 12:37:28 »
Fajnie było, niestety Ropuchem mogłem się poruszać tylko przez jeden patrol, choć zniszczony został KUB :)
Za drugim razem namierzałem Kapuleta ze Shkvala, ale niestety był za wysoko i R-27 ma za duży zasięg jak na Vihry  :004:

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #427 dnia: Stycznia 21, 2008, 22:27:05 »
Dzisiaj były małe ćwiczenia z bronią palną  :021: :503: :505: od jutra biorę się za misje do kampani. Mam trzy tygodnie całkowitego luzu więc będzie dobrze :002:

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #428 dnia: Stycznia 21, 2008, 23:42:13 »
W ramach ćwiczeń Mav i Spec wstąpili do Czarnego Lotosa, Straż Miejska odholowała im samoloty z pod night clubu za niedozwolone parkowanie na środku ulicy :118:

Tak się tym zaaferowałem że spóźniłem się na prom na Borholm

Patrolując granicę napotkałem na pustego Miga w kanionie. Czy leci z nami Pilot? :karpik

Przy okazji pochwalę się co wykopałem ostatnio w sieci  :banan
Skin w rozdziałce 2048 arcy dokładny, jest też podobny dla SU 33

Do pobrania na www.check-six.fr
« Ostatnia zmiana: Stycznia 21, 2008, 23:47:58 wysłana przez Szelma »

bacardi london

• Gość
« Odpowiedź #429 dnia: Stycznia 22, 2008, 00:42:44 »
Panowie  kiedy  loty  ja  mogę  tylko  w  soboty!!!!   :005:

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #430 dnia: Stycznia 22, 2008, 07:27:04 »
Cześć Bac. Loty treningowe odbywają się prawie codziennie. Serwer stoi średnio od 20 do 24. Dane serwerów są w wątku "Dane serwerów i zasady lotów w kampani LOFC As in real" Na chwilę obecną korzystamy z serwera Vow.

« Odpowiedź #431 dnia: Stycznia 22, 2008, 14:13:15 »
Kilka fotek z wczorajszych lotów:

Podczas walki z Mavem padły mi oby dwa silniki i musiałem lądować awaryjnie

Ja też go trafiłem :)

A tu ciekawa fotka. Dostałem od Mava i straciłem jeden silnik a drugi trzymał obroty około 1,5. Mig latał około 200-210 i nadal był sterowny :)
Polish Virtual Air Force-LO:FC  1st FIS Spec

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #432 dnia: Stycznia 22, 2008, 15:55:57 »
Nie gadaj że silniki ci padły. Słyszałem na TS jak namawiałeś Mava na wizytę w klubie GoGo w okolicach Gaudaty, że masz tam zaprzyjażnioną Nataszę :021: Mniejsza z tym przynajmniej lżejsze mieliście samoloty jak zrzuciliście z krzyża :karpik

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #433 dnia: Stycznia 22, 2008, 20:58:40 »
Przepraszam wszystkich, ale dzisiaj najprawdopodobniej z latania nici. Nie widać serwera pomimo tego, że net u mnie działa normalnie. Podejrzewam, że są jakieś problemy z zewnętrznym IP, a telefon dyżurny mojego ISP milczy, co mnie doprowadza do furii, bo płacę im za łącze niemałe pieniądze, a jak są potrzebni to ich nie ma. Sprawdzałem z drugiego kompa i ping idzie normalnie, a od Mavericka już nie, znaczy że jakieś ustawienia dostawcy blokują. Jak coś się zmieni dam info. Może jest dzisiaj ktoś, kto mógłby zapasowy serwer postawić?

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #434 dnia: Stycznia 24, 2008, 23:00:37 »
Dzisiaj na szczęście serwer nie kaprysił i loty się odbyły. Frekwencja przyzwoita, ATC brak :-) Ja się dzisiaj zgubiłem, i przez większość czasu odbywałem loty krajoznawcze w rejonie Krasnodaru :-)

Sukhumi o wschodzie słońca

Okolice Gudauty

Moja "straż przyboczna" Mav i Kapulet na posterunku

Tutaj jeszcze trochę fotek z wtorku chyba

Mav przyłapany na zabawie w agrolotnika. Ładnie to się tak spuszczać nad lasem proszę pana? A o grzybiarzach pan pomyślał?

Elektrownia w okolicach Sukhumi

I samo lotnisko w pełnej gotowości. Teksturki Reload dają Loczkowi graficznego kopa, z tak utalentowanymi moderami wróżę temu simowi jeszcze długie życie. Nowy modelik 3D dla świnki już na horyzoncie. I na co komu BS?

« Ostatnia zmiana: Stycznia 24, 2008, 23:08:34 wysłana przez vowthyn »