Autor Wątek: Latanie "As real" - ostateczna mobilizacja.  (Przeczytany 105411 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
Odp: Latanie "As real" - ostateczna mobilizacja.
« Odpowiedź #495 dnia: Stycznia 31, 2008, 18:13:08 »
Robienie screenów w trakcie walki jest na ogół traktowane jako cheatowanie. Ja wiem że fajne fotki wychodzą, tylko z trafieniem faktycznie jest duży problem. Osobiście robię fotki tylko wtedy, gdy mam wolne ręce, a w trakcie walki to raczej nie ma miejsca (no chyba, że atakuję cele naziemne, ale to osobna historia). W trakcie dogfightu nie ma o tym mowy.

Panowie dzisiaj serwerek od 19:30, bo przed 20 muszę wyjść i niestety nie polatam z Wami, więc jak dacie radę to wpadnijcie wcześniej. Mav ulepił jakąś nową misję na dzisiaj i pewnie jak zwykle sporo się będzie działo, więc każde pięć minut opóźnienia w stosunku do czasu startu misji to mniejsze szanse na obronę przed czołgami/okrętami/samolotami AI :-)

« Odpowiedź #496 dnia: Stycznia 31, 2008, 19:53:52 »
Zewnętrzną aplikacją (np. Fraps) zmapuj opcji robienia zrzutów ten sam przycisk co Fire. Najlepiej (w przypadku dwurdzeniowego procesora) nagrywanie najbliższych 10sekund. Później pojedyncze klatki wytniesz według uznania, albo udostępnisz jako film.

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #497 dnia: Stycznia 31, 2008, 20:07:03 »
Chciałem wszystkich przeprosić w imieniu Vowthyna. Serwer usiłował postawić, ale znowu przeszkodziły problemy techniczne a on musiał już wyjść, wiec sami rozumiecie. Loty odwołane śmigajcie do Qrdla na serwerek.

Pozdrawiam

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #498 dnia: Stycznia 31, 2008, 21:20:08 »
Jak widać screeny są zrobione już po decydującym starciu, już się palisz a ja jestem pusty jak bęben Beatlesów. Tylko dla tego pozwoliłem sobie na ich zrobienie. Osobiście uważam że robienie screenów w trakcie walki to cheat który strasznie mnie w....ia i powinien być za taki numer kick. Aż taki kozak nie jestem żeby w trakcie starcia mieć czas na obsługę radaru, uzbrojenia, klapy, hamulec aero... i jeszcze zdjęcia. Musiałaby mi wyrosnąć z klatuni 3 rąsia. Jeżeli skakałem Bobberos po ekranie jak mnie zdejmowałeś to gorąco cię przepraszam.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 31, 2008, 21:26:14 wysłana przez Szelma »
11:05 PM

||**Boberros**||

• Gość
« Odpowiedź #499 dnia: Stycznia 31, 2008, 21:36:36 »
Ja osobiście nie zauważyłem by ktoś używał fotek do omijania rakiet, choć wiem, że ktoś robił, słyszałem na TS jak się ktoś wkurzał ^^

@Szelma, nigdy mi nie skakałeś po ekranie, wręcz paliłeś się do mnie  :118:

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #500 dnia: Lutego 01, 2008, 01:12:35 »
Przepraszam panowie, ale taka złośliwość przedmiotów martwych. Mav przysłał misję, serwery stoją, żona też stoi w progu ubrana i czeka na mnie, a tu okazuje się, że do TS nie można się połączyć. Ponownie ten sam numer, net działa, a do mnie nie można się połączyć, czasu na kombinacje już nie miałem bo i tak byliśmy trochę spóźnieni, zresztą i tak bym nic nie wygrzebał, bo to nie problem kompa tylko sieci.

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #501 dnia: Lutego 01, 2008, 11:29:20 »
Zgłosiłem dzisiaj problem do mojego dostawcy internetowego. Pan nie był zachwycony, i stwierdził, że będzie to ciężka sprawa do wytropienia skoro internet działa, a sama usterka występuje losowo. Zapytałem, czy skoro zna czas ostatniej usterki i numer IP to nie może tego po prostu wygrzebać w logach, powiedział, że przekaże sprawę administratorowi. Zobaczymy, mam nadzieję że usuną problem, a jeśli nie, to będę ich nękał do skutku.

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #502 dnia: Lutego 01, 2008, 19:55:00 »
Czy dzisiaj zabijemy Kufajmana ? :118:

||**Boberros**||

• Gość
« Odpowiedź #503 dnia: Lutego 01, 2008, 21:01:28 »
Ktoś mi dupeczkę z gunzo pociągnął, ale wylądowałem w lesie ^^. i nici dla tego kogoś z punktów hehe :118:

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #504 dnia: Lutego 01, 2008, 22:26:30 »
Loty trwają.

Dzisiaj nie zawsze czułem się pewnie mając obstawę w takiej odległości.

Kapulet uśmiechnij się, jesteś w ukrytej kamerze.

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #505 dnia: Lutego 02, 2008, 00:04:09 »
Dzisiaj lataliśmy dwójkami

Na początek z Mavem. Kiedy podczas swoich popisów zrobił numer z TopGun, pstryknęliśmy sobie fotki z flashem

To było to! Zbliżyliśmy się do siebie... aż za bardzo

Aż między nami zaiskrzyło :118:

Vowthyn nie czuł się na początku za pewnie, ale też mu się spodobało :004: Kto tu znajdzie Kapuleta ?

a tu już z Kapuletem w pogoni za kufajmanami

P.S. Poszukujemy ochotniczki na maskotkę Blue Team - Pussy's As Real. Kasting odbędzie się jutro przed odprawą. Wszystkie chętne dziewczęta zapraszamy serdecznie, będą zapasy w błocie, oraz ujeżdżanie byka, dla najodważniejszych cenne nagrody.

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #506 dnia: Lutego 02, 2008, 00:27:41 »
Dzisiejsze logi ACMI

Z pierwszej części zabawy (przed restartem serwera). U mnie się nie otwiera (ten komunikat, o którym pisałem wcześniej, możecie sprawdzić, czy u Was się otworzy, jestem ciekaw czy to tylko fanaberia mojego TacView).

http://rapidshare.com/files/88450433/Tacview-20080201-195826.txt.rar.html

I z drugiej części, ten otwiera się normalnie.

http://rapidshare.com/files/88449497/Tacview-20080201-210732.txt.rar.html

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #507 dnia: Lutego 02, 2008, 00:53:05 »

P.S. Poszukujemy ochotniczki na maskotkę Blue Team - Pussy's As Real.

Pozwólcie Koledzy, że pomogę w poszukiwaniach.
Jest jedna Pani jakby stworzona na Waszą Maskotkę :banan
http://www.joemonster.org/album/226/Demotywatory

pozdrawiam,
wasz boski logos

« Odpowiedź #508 dnia: Lutego 02, 2008, 09:19:06 »
O boski. Nawet nie będziemy śmieli zabierać wam waszejj Frau  :karpik

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #509 dnia: Lutego 02, 2008, 09:42:49 »
Wyjaśniło się dlaczego ostatnio tak często dostajemy baty. Z takim sprzymierzeńcem Red nawet eskadra szturmowców z KAB 500 ma marne szanse. Trzeba będzie cholerstwo zatopić ale chyba bez atomówki się nie obejdzie.

P.S. Ona jest zdalnie sterowana czy jak? Bo chyba nie wsiadacie do środka żeby ją prowadzić? ;-P