Autor Wątek: Latanie "As real" - ostateczna mobilizacja.  (Przeczytany 105150 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Latanie "As real" - ostateczna mobilizacja.
« Odpowiedź #525 dnia: Lutego 02, 2008, 19:51:33 »
OK servery dzialaja zapraszam na TS. :banan
Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził z oczami utkwionymi w niebo; bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić.

Winko86

• Gość
« Odpowiedź #526 dnia: Lutego 02, 2008, 22:54:29 »
Mam jedno małe krótkie pytanie. Jak się połączyć przez LoTATC ?

Otwieram program przez aplikacje lotatc, potem otwiera się okno logowania, gdzie podaje IP serwera. Serwer nie ma hasła zaznaczam. I teoretycznie powinienem coś widzieć. No ale jest na odwrót, a czasem widoczny jest komunikat, że nie można się połączyć.

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #527 dnia: Lutego 02, 2008, 23:07:22 »
Jak próbowałeś dzisiaj to raczej nie miałeś się do kogo połączyć, bo z tego co mi wiadomo Mirage nie stawiał LoTact.
Normalnie wpisujesz IP. Jeśli wszystko jest ok to po chwili wyskoczy monit o hasło. Wpisujesz RED albo BLUE i powinieneś zobaczyć radary i lotniska.

Winko86

• Gość
« Odpowiedź #528 dnia: Lutego 02, 2008, 23:16:35 »
Próbowałem też kiedyś, ale faktycznie wypowiedź dotyczyła dnia dzisiejszego. Chętnie się zagłębie w ten temat. Spróbuje następnym razem jak Ty będziesz stawiał serwer, bo zwykle uruchamiasz tyle procesów, że lotatc jest wśród nich na mur beton  :002:

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #529 dnia: Lutego 02, 2008, 23:45:10 »
Oczywiście. LoTact Server jest tuż obok TS, Serwera TS, FreeTracka, SV_Mappera, Frapsa, TacView, że o samym LockOn nie wspomnę :-)

||**Boberros**||

• Gość
« Odpowiedź #530 dnia: Lutego 02, 2008, 23:57:24 »
Dzisiejsze loty uważam za bardzo udane, bardzo fajnie się bawiłem i czekam na następne  :021:

Aha, nie wiem, czyja to była misja, ale RED mają trochę ciężko, bo SAM sobie wyjechał na pas i ani myśli zjechać  :020:, to samo kilka Su-30 stoją na pasie jakby nie miały co robić  :001:

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #531 dnia: Lutego 03, 2008, 08:24:52 »
Wszystkie misje są mojej produkcji, więc wszystkie problemy zgłaszać do mnie bezpośrednio. Dzisiaj popracuję nad nową misja

Pozdrawiam.

« Odpowiedź #532 dnia: Lutego 03, 2008, 10:57:16 »
Rozmawiałem właśnie z Mavem na temat samolotów dostępnych w misjach. Doszliśmy do takiego kompromisu:
Strona Blue:                                                     Strona Red:
-Mig 29S                                                          -Mig 29A
-Su 25T                                                           -Su 25T
-F 15                                                               -Su 27
-A 10                                                               -Su 33

Czy taki podział wam odpowiada?
Polish Virtual Air Force-LO:FC  1st FIS Spec

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #533 dnia: Lutego 03, 2008, 11:10:29 »
Po stronie Blue powinny być również SU 27
11:05 PM

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #534 dnia: Lutego 03, 2008, 11:10:30 »
Mnie osobiście tak, tylko odnoszę wrażenie, że się Wam migi pomyliły. Czy to nie Red powinni mieć wersję S, a Blue A?

||**Boberros**||

• Gość
« Odpowiedź #535 dnia: Lutego 03, 2008, 11:13:41 »
Mnie się też zdaje, że BLUE powinno mieć wersje A

@Szelma - IMO nie powinni dostawać po Su-27\33, to jest trzon armii RED, to tak samo jakby dać do RED F-15...

« Odpowiedź #536 dnia: Lutego 03, 2008, 11:16:59 »
W liście nie ma pomyłek. Chodzi o to żeby nie było problemów z oznaczeniem swój/obcy w F-15. Ale dyskusja jest otwarta. Piszcie jak kto widzi rozmieszczenie samolotów na poszczególne teamy.
Polish Virtual Air Force-LO:FC  1st FIS Spec

Winko86

• Gość
« Odpowiedź #537 dnia: Lutego 03, 2008, 11:24:42 »
To ja bardzo chętnie przeniosę się na stronę BLUE, chyba że mi Miga-S oddacie. Może jeszcze ustawmy wszystkie Migi strony RED na taki super czerwono jaskrawy kolor, żeby jeszcze bardziej ułatwić zabawę  :021:

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #538 dnia: Lutego 03, 2008, 11:27:21 »
Mnie się też zdaje, że BLUE powinno mieć wersje A

@Szelma - IMO nie powinni dostawać po Su-27\33, to jest trzon armii RED, to tak samo jakby dać do RED F-15...

Nie do końca to samo, bo Ukraina z tego co mi wiadomo posiada 65 sztuk Su-27. Natomiast o żadnych F-15 w siłach powietrznych Rosji nic mi nie wiadomo :-)

Nadal nie pojmuję co w kwestii Iff da zamiana migów. Nie żebym się czepiał, i tak nimi nie latam, a poza tym to zamiana na niekorzyść Red.

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #539 dnia: Lutego 03, 2008, 13:25:02 »
Skoro mamy zostać bez SU 27 to dla pewnego rodzaju równowagi Migi 29S dla Blue są dobrym pomysłem (rekompensatą) chociaż nie mającym nic wspólnego z rzeczywistością.
11:05 PM