Autor Wątek: Samoloty dla FSX  (Przeczytany 238554 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rafgath

• *
  • Lok'tar Ogar
Odp: Samoloty dla FSX
« Odpowiedź #840 dnia: Lipca 25, 2016, 22:42:47 »
Yoyo - super recenzja PA44 Seminole od Alabeo. Tak jak napisales firma b. zblizyla sie do tego co oferuje Carenado. Osobiscie b. lubie modele od Carenado chociaz co mnie denerwuje to troche zlewajacy stosunek do klientow. Samolot 1-2 patche, ktore nie naprawiaja wszystkiego, a czasem i cos posuja i kolejny samolot co troche zniecheca do kupowania. Jednak to co robia swietnie to textury (rewelka) i model lotu, niestety zupelnie sobie nie radza z implementacja FMS-a oraz b. zlozonymi modelami.  Od siebie moge polecic 500S SHRIKE AERO COMMANDER HD SERIES ktory jest chyba ich najlepszym modelem wg. mojej skromnej opini. Jak rowniez jest to pierwszy model w ktorym zastosowano efekt trzesacej sie kabiny.
« Ostatnia zmiana: Lipca 25, 2016, 23:19:04 wysłana przez YoYo »
System: Intel Core I-7 7700K CPU @ 4.8GHz, Corsair H100i v2, EVGA Z270 FTW-K, Kingston HyperX Fury Black 16GB PC 21300, EVGA GeForce GTX 1080 FTW GAMING ACX 3.0 , Windows 10 64 bit

Prepar 3D v4 / X-Plane 11

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #841 dnia: Lipca 28, 2016, 08:28:31 »
@Dzięki.

Co do zapowiadanego Zlinka 526F jest trochę więcej screenów oraz instrukcja już do pobrania:
http://www.flight-replicas.com/Zlin526F_Home.htm .
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #842 dnia: Sierpnia 07, 2016, 23:05:33 »
Flight Replicas właśnie wydał tego Zlinka, jest już do kupienia :-) No jestem ciekaw ogromnie co twórcy nam zgotowali.

« Odpowiedź #843 dnia: Sierpnia 08, 2016, 07:42:17 »
Co do zlina to tak:
1.Ja mam do was pytanie czy jest jakies ograniczenie dotyczace ilosci samolotow w FSX? Tzn czy samolot moze sie nie pokazac bo juz za duzo i FSX nie wczytuje ?
2.DZWIEKI!!!DEFAULTOWA CESSNA 172-wszystkie.
3.Nic wiecej nie wiem bo jak narazie nie moge go odpalic.Sprawdzalem aircraft.cfg foldery i wszystko sie zgadza.

Sam sobie odpowiem:
1.Nie ma
3.Znalazl sie w kategorii Unknown.;)
Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził z oczami utkwionymi w niebo; bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić.

« Odpowiedź #844 dnia: Sierpnia 08, 2016, 08:41:54 »
Ze juz nie da sie edytowac to kolejny post.
Flight Replicas ZLIN 526F w FSX https://www.youtube.com/watch?v=hy8W8hU664Q
Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził z oczami utkwionymi w niebo; bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić.

« Odpowiedź #845 dnia: Sierpnia 08, 2016, 11:25:32 »
Co do zlina to tak:
1.Ja mam do was pytanie czy jest jakies ograniczenie dotyczace ilosci samolotow w FSX? Tzn czy samolot moze sie nie pokazac bo juz za duzo i FSX nie wczytuje ?
2.DZWIEKI!!!DEFAULTOWA CESSNA 172-wszystkie.
3.Nic wiecej nie wiem bo jak narazie nie moge go odpalic.Sprawdzalem aircraft.cfg foldery i wszystko sie zgadza.

Sam sobie odpowiem:
1.Nie ma
3.Znalazl sie w kategorii Unknown.;)

Nie wierzę jak można nie było opracować dla tego samolotu dedykowanych dźwięków silnika... Po Merlinach i innych tego typu silnikach jest to jeden z najpiękniej brzmiących samolotów :(

« Odpowiedź #846 dnia: Sierpnia 09, 2016, 19:38:20 »

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #847 dnia: Sierpnia 09, 2016, 19:56:04 »

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #848 dnia: Sierpnia 09, 2016, 20:04:57 »
A teraz dziala?

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #849 dnia: Sierpnia 10, 2016, 07:50:56 »
Tak, teraz jest jakiś film ze Zlinem w roli głównej :).
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #850 dnia: Sierpnia 17, 2016, 17:18:25 »
Nie wierzę jak można nie było opracować dla tego samolotu dedykowanych dźwięków silnika... Po Merlinach i innych tego typu silnikach jest to jeden z najpiękniej brzmiących samolotów :(

Spokojna głowa, takie było założenie na datę wydania. Obecnie Zlinek otrzymał Patcha i ma już wszystkie zlinkowate dźwięki jak i motór zgrywany z silnika Avia. ;)

www.yoyosims.pl

Offline rafgath

• *
  • Lok'tar Ogar
« Odpowiedź #851 dnia: Sierpnia 18, 2016, 17:31:01 »
System: Intel Core I-7 7700K CPU @ 4.8GHz, Corsair H100i v2, EVGA Z270 FTW-K, Kingston HyperX Fury Black 16GB PC 21300, EVGA GeForce GTX 1080 FTW GAMING ACX 3.0 , Windows 10 64 bit

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #852 dnia: Sierpnia 19, 2016, 17:45:47 »

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #853 dnia: Sierpnia 27, 2016, 10:11:44 »
Wnerwia mnie ten P3D/FSX (jak zawsze), co rusz to ciekawy model, a jeszcze poprzednicy czekają w kolejce do dłuższej zabawy ;).
Na tego brzydala ostrzę ząbki, jako, że wydali filmik zapewne niebawem, a samolot o pelikanim dziobie zawsze mi się podobał w swojej brzydocie.

https://www.youtube.com/watch?v=xN-k23YlXAU&feature=youtu.be

www.yoyosims.pl

Offline rafgath

• *
  • Lok'tar Ogar
« Odpowiedź #854 dnia: Sierpnia 27, 2016, 13:15:24 »
Yoyo - myslalem ze go jednak zdaza wydac wczoraj, ale niestety trzeba bedzie poczekac pewnie do poniedzialku.

Tak przy okazji wreszcie cos sie ruszylo z King Air dof Milviza ktorego kupilem 2 lata temu I powoli zaczalem tracic nadzieje chociaz Collin zapewnial mnie ze do swiat Bozego Narodzenia go dostane (nie sprecyzowal tylko ktorych ;)). Jakby ktos byl zainteresowany tym tematem to link ponizej.
http://milviz.com/forum/viewtopic.php?f=104&t=6757

Jak ktos ma Learjeta od Lionheart zakupionego na Flightsim Store ktorego chcialby uzywac po V3 to ponizej zamieszczam maila jakiego dostalem od Ortisa z Lionheart (od 3 tygodni nie moga sie dogadac miedzy soba zeby zrobic update na stronie Flightsima)

I answered them the same day they emailed me.  They never responded back.

The aircraft model package works fine in V3.  You can also use the V2 option to install into V3.  Simply select 'install V2' version, right before it installs the files, stop, click the --- button, navigate to your V3 folder, click OK to continue, and done. I'll email them back again.