Witam jestem nowy na forum jak i początkujący w AF od kilku dni sobie latam i jestem zachwycony po tylu latach grania w iła oraz inne symulatory. Przejrzałem całe forum ale nie znalazłem pełnych informacji na temat modów do falcona.
Czy jest w jakimś modzie lub dodatku całkowicie klikalny kokpit taki że sobie wcisnę absolutnie każdy przycisk i zadziała? Bo w AF czegoś takiego nie uświadczyłem są przyciski ale niewiele z nich mogę wcisnąć. Czy to był taki wielki problem żeby zrobić całkowitą interakcje?

Na dodatek nurtuje mnie pytanie czy jest jakiś mod dający głowice nuklearną

wiem że f16 nie jest przystosowane do takiego ładunku ale czasami aż mam ochotę zrzucić taką głowice na lotnisko wroga albo jakieś miasto ( w f22 lighting 3 można było zrzucić głowice)
Aha i czy ktoś tutaj gra wogóle w AF bo widzę same jakieś open falcony i vipery czy one napradę tak wiele wnoszą że warto się w to wszystko zagłębiać?
Czytałem że coś tam viper ma wysoką wydajność że open falcon ma smaczki bo może ja sobie gram w AF a nic nie wiem o cudownych modach dzięki gra się o wiele przyjemniej.
Niech ktoś napisze cokolwiek

pozdrawiam wszystkich lotników.