Dziękuję za wsparcie,tego potrzebowałem.Ponieważ wszystko wykonuję sam,przy okazji robiąc eksperymenty z materiałami oraz ich obróbką dlatego tak długo to trwa.Śledzę viperpits i trochę im zazdroszczę,że u nich nie ma problemu finansowego,to co potrzebują to kupują.Tylko paru próbuje pewne elementy wykonać samemu.Mój projekt w założeniu ma być relatywnie tani,dlatego sam wykonuję panele i korzystam z free programów.Nie myślę o sprzedaży kokpitu jest to dla mnie hobby coś podobnego do budowania modeli.Przy okazji budowy kokpitu staram się pisać o szczegółach mając nadzieję,że znajdą się w przyszłości naśladowcy.Mam dalsze plany na przyszłość dotyczące kokpitu,ale jest to związane z zakupem nowego PC z możliwością podpięcia dodatkowych LCD i tutaj liczę na pomoc kolegów co do konfiguracji itp.problemów.
Myślę o lataniu,chociaż przyznaję,że budowa kokpitu bardziej mnie w tej chwili absorbuje.Mam nadzieję,że za jakiś czas poproszę kolegów "pilotów" o wspólne loty online i będą dla mnie wyrozumiali.
Śledzę nasze forum i zauważyłem,że paru kolegów ma oprócz latania także swoje hobby związane z lotnictwem.Moje zainteresowania budową kokpitu wynikają głównie z tego,że elektronika nie jest dla mnie problemem a to ułatwia mi trochę pracę.Gdybym był informatykiem to prawdopodobnie zająłbym się innymi problemami związanymi z symulatorami lotniczymi.Trochę się rozgadałem już kończę i dziękuję za wsparcie
pozdrawiam,vito_zm