Nie no ,coś ten F-16 sprawia więcej baboli niż darmowe samoloty/inne pojazdy..

Jeszcze nie doszedłem jak wreszcie sprawić by na HUD wyświetliło "blok danych nawigacyjnych/celu" ,a tu doszły dziwne problemy z jakimiś pionowymi pasami wyświetlającymi się jak brałem lot "16-ką"..

Hmm ,i winę już miałem zrzucić na najnowszy driver 182.06 dla Nvidii... Ale zanim przeinstalowałem na poprzedni driver natchnęlo mnie by zobacyć jakie dodatkowe misje wniósł ten dodatek... ,i były dwie, uruchamiam jedną i pojawia się błąd informujący o problemie z danym modelem F-16 ,klikam ok i wyświetla briefing tej misji ,klikam "leć" i ...na pasie startowym zamiast F-16 mam AirCreation

... i to samo w drugiej misji

Więc pomyślałem ,że "wzięło" przez ten jakiś błąd samolot ustawiony do lotu swobodnego ,więc postanowiłem tam ustawić "16-tkę" i ponownie uruchomić którąś misję z nią . A tu ,nie mogę uwierzyć NIE MA ŻADNYCH F-16 ,wszystkie defaultowe i darmowe są ,a po "16=kach" ani śladu ,jakby ich wcale nie było

Ręce mi opadły

Pomyślałem ,że może ten update 1.20 namieszał więc odinstalowałem z myślą by zainstalować w default czyli 1.10... Ale zanim zainstalowałem ponownie ,uruchomiłem FSX-a z F-18 Hornetem i ...grafika wyświetla się prawidłowo

,żadnych pojawiających się-i znikających czarnych pasów jakie wyświetlało mi gdy brałem lot swobodny "16-ką"...
To ja już nic nie rozumię ,co jest "grane"

Bo przecież na poprzednim driverze graficznym z lotów "16-tką" nie było "pasów" ,a po odinstalowaniu F-16 , "pasów" nie ma mimo że drivera nie ruszyłem...
Nie mogę uwierzyć ,ale czyżby ten F-16 Aerosoftu był nie kompatybilny z najnowszym driverem Nvidii 182.06