Jak to który? Jak najszybszy.
Generalnie linia Hondy Civic VIII to szczyt moich marzeń co do auta tej klasy/hatchback'a. Agresywny, futurystyczny wygląd no i przepiękne wnętrze. Jakieś limuzynki to na razie nie moja bajka.
Nie skumałem o co chodzi z tą wiertarką, niestety. 
A Leonki też fajne są.
Wiertarka ze względu na obroty na jakich zaczyna sie dopiero zbierać.

A fakt, nowa odsłona Civica jest śliczna. Takie 'inne' UFO. Do tego przeprojektowane silniki przyjemnie dozująć moc i moment . Ale w Type-R z tej serii uważaj na zakrętach. Jakiś inteligent zaprojektował tam i włożył belkę skrętną na tył, i delikatnie mówiąc precyzyjnie w zakrętach to ten samochód nie jeździ

Leoś (stary) pomijąjąc bryłę , przyjemnie jest wykończony w środku.Że o silniczku i zawieszeniu nie wspomnę...

Konfrontując go w tym zakresie np z Octavią to jak porównywać mercedesa z dużym fiatem . Miałem (nie) przyjemność parę razy przejechać się jako kierowca i pasażer octavią 1.9TDI i samochód ten zraził mnie do siebie. Punkty przyznaję za silnik,hamulce i prowadzenie. Odejmuję punktu za :
-hałas
-ciasnotę
-jakość wykończenia (normalnie jak z działu 'promocja' na wyprzedaży w TESCO
-fotele
Czyli za to co kierowca/pasażer podziwia 95% czasu jeśli chodzi o jazdę samochodem...
Jascha, w Yarisie jeżdżą

:
-pechowi handlowcy
-młode świeżo po egzaminie
-nimfy drogowe
-babcie
-kapelusznicy
-licealistki których nikt nie chce.
-mamy z zakupami
Panda, Punto II , np Volvo s40, myślę że znajdziesz w cenie którą możesz zapłacić przyzwoite.
I tak w używany samochód trzeba włożyć aby potem nie wkładać nagle. Albo... Honda CIVIC

.ps wpsominałem już o CIVIC'u?