będzie to gdzieś opisane? myślę, że gaugesów wielu robić nie będzie... ale motorised thr owszem 
Opisane wszystko będzie jeśli będzie zainteresowanie. Na razie szczegółowe informacje dostępne są tylko dla użytkowników jak EGHI np.
będzie gdzieś dostępne jakieś SDK, jakiś wirtualny tester zanim doczekam się na coś fizycznego?
SDK jest tylko potrzebne dla progamistów, którzy by chcieli napisać swój soft do sterowania płytkami mojego projektu. Codeking jest tu najlepszym przykładem. Dostarczam mu wszystko co trzeba aby jego soft dogadał się z moimi płytkami. Nikomu innemu się to nie przyda bo i po co.
Wirtualny tester? Hmm jeśli myślisz o sofcie no to w twoim przypadku raczej będzie kiszka, bo jak wiem to twój samolocik jest mało standardowy.
Jeśli chodzi od FS9 i FSX to mój soft bedzie się dogadywał z tymi "symulatorami"

natomiast codeking uwzględnia jeszcze Falcona w swoim sofcie. Ja mam sporo zrobione do A320 i aplikację do tego samolotu mogę udostępniać do testowania. Nie wiem jak daleko lub jak blisko jest codeking.
Co do samego czy da radę to da bo to nie jest przecież wszystko co związane ze sterowaniem silnikami krokowymi ... ale o tym to ty sam dobrze wiesz
Możesz doprecyzować? To pytanie czy stwierdzenie?
Wszystkie ceny bęą podane w ciągu 2 tygodni. Cały czas dopracowuję konfigurację, żeby była troszkę bardziej uniwersalna. Więc na płytkach będzie jeszcze więcej sprzętu.