Witam,
Ja też zachorowałem na tego HOTAS'a

złożyłem zamówienie, tak jak Wy w redcoon. Dostałem potwierdzenie zamówienia a z firmy UPS potwierdzenie wysłania przesyłki.
I ja już go mam

. Odebrałem go z godzinkę temu. I jestem zadowolony, dobra cena, szybka dostawa, bardzo dobra komunikacja. Mam nadzieję, że nie będę musiał testować serwisu...

Ja zadzwoniłem dzisiaj z rana do UPS'a i dogadałem się z nimi na czas dostawy. Jak macie numer przesyłki i z monitoringu wynika, że jest już blisko Was, to warto do nich zadzwonić.
Pierwsze wrażenia: CUDO! Mimo, że miałem wcześniej Cougar'a, to zrobił na mnie dobre wrażenie. Ale odebrałem w pracy i pewnie dziś lub jutro go podłączę i zobaczę czy działa

Na razie przeklikałem przyciski, hat'y itp. aby zobaczyć czy nie ma jakiś mechanicznych usterek. Odpukać, jest OK. Zobaczymy później jak to wygląda od strony elektroniki.
I mam pytanie do
some1. Czy używasz sterów kierunku? Jak tak, to jakich? A jak nie, to czy orientujesz się co można podłączyć aby soft to wszystko dobrze rozpoznawał? Czy stery SAITEK'a będą dobre?
Bo ja mam zestaw G940 i tu prawdopodobnie bym mógł wykorzystać stery kierunku z tego zestawu. Tylko jedynym mankamentem jest to, że te stery muszę podłączyć poprzez wolant, bo mają jakąś niestandardową złączkę, a dopiero z wolantu wychodzi USB. Ale pewnie ten soft TARGET jakoś by sobie z tym poradził. Tylko przy takim rozwiązaniu, to zawaliłbym sobie biurko i chyba jednak będę sprzedawał G940. Trochę szkoda mi tego G940 bo gdyby stery można było podłączyć bezpośrednio do kompa to chyba bym go nie sprzedawał... No ale jeszcze się waham, może go zostawię i kiedyś kupię sobie kompa tylko pod FSX'a i DCS: Ka-50...