PS Some1 napisz jak możesz czy podesłali ci PCB ewentualnie fotki rozebranego Prosiaczka
. Dla potomnych--dla chcących i mających zamiar kupić. Stabilny i solidny jak skała--nadal.
Zdjęć nie robiłem, w internecie jest ich dostatecznie dużo, wygląda to tak jak tutaj i wymienia się płytkę na pierwszym planie po prawej stronie:
http://www.simhq.com/_technology3/images/technology_174a_016t.jpg Wszystkiego mniej niż godzina roboty nawet jak się jest ostrożnym i ogląda wszystko z każdej strony.
Gustowny przycisk do papieru w kształcie przepustnicy A-10C posiadałem przez trochę ponad 2 tygodnie. Paczka z Francji szła trzy dni, reszta tego czasu to wymiana maili z supportem (w tempie jeden mail/dobę maks) i oczekiwanie na przygotowanie wysyłki. Jakby support Thrustmastera był lepiej zorganizowany i o skan rachunku poprosił mnie _zanim_ przygotowali dla mnie część zamienną, to proces dałoby się przyspieszyć o kilka dni. Ale poza tym ok.
Można sobie zapalić diody na podstawie przepustnicy, sztuk 5, ale nie wiem po co?
Możesz zapalać po jednej od poniedziałku do piątku, żeby wiedzieć ile dni zostało do weekendu. Albo kreatywnie wykorzystać do liczenia piw wypitych w czasie sesji multi. Ewentualnie w zależności od załadowanego profilu, modu, czy jakiejś kombinacji, zależy jaki skrypt napiszesz.
Widzę, że w aplikacji GUI wreszcie dodali możliwość kopiowania kombinacji z jednego przycisku do drugiego. No i miło, że uwzględnili buga, którego im zgłosiłem