Dla forumowych celów statystycznych wpiszę się tu i ja. Właśnie rozpakowałem i zaznajomiłem się ze świeżo nabytym prosiakiem. Pomny waszych obserwacji związanych z redcoonem zamówienie złożyłem w często obecnych tu w dziale morelach

. W tym akurat przypadku ich cena nie była niestety wśród najniższych na necie, ale biorąc pod uwagę, że punkt odbioru osobistego mam o rzut kamieniem od domu, odpadł mi potencjalny koszt spedycji i jakoś te 5 dyszek ponad redcoon przebolałem. Nie wiem skąd sprowadzają sprzęt, ale poszło im żwawo - mój przelew otrzymali w piątek, a towar odebrałem dziś (poniedziałek).
Jak na moje oko politechnicznego kombatanta sprzęt wydaje się być nowy i nieruszany. Rysek, pamiątek pośrubokrętnych i poimbusowych oraz paluchów brak. Nr seryjny 23633, jednak na temat jakości wykonania nie wypowiem się, gdyż nie miałem organoleptycznej styczności z egzemplarzami pierwszych serii. Na razie wszystko poinstalowało się dobrze, oczoj..bne napisy świecą; kalibracja sugeruje, że pstryczki i osie działają sprawnie. Trochę sztywny, drań jeden, trzeba będzie albo się przyzwyczaić, albo przedłużkę skołować.
Reasumując, jeśli ktoś zastanawia się nad zakupem nówki sztuki tu w kraju, to morele są opcją godną rozważenia.