.... np. Schmitcha, który w niejedną rurę patrzył zwykłym jak i kakaowym okiem 
Tako rzecze,
Zaratustra
Dziękuj za owe słowo uznania!

Jednakże proszę na mnie (póki co) nie liczyć.
Jeżeli już mam poważnie się wypowiedzieć to na razie nie przeczytałem nic takiego co by mogło mnie zachęcić do zakupu tego, hmmm.. patcha?
6DoF, odświeżona grafa - mam wrażenie, że to właśnie główne zalety FC2, a jak dla mnie to są na tyle pierdoły, że kompletnie mi się nie uśmiecha płacić za to 30 dolców.
Jedynie co mnie zachęca to zmieniony (poprawiony? - cóż, tutaj może wypowiedzieć się tylko jedna osoba na tym forum

) model lotu opisany przez Zefira, ale póki co to dla mnie za mało, żeby skorzystać z nowej oferty ED.
Osobiście (wiem, że jestem wymagający) marzy mi się recenzja FIS'o-MIS'o wymiatacza, na pewno opisałby wszystko co tak naprawdę jest dla mnie istotne w tym sim'ie. W sumie wystarczyłby mi opis zabawy w DOG'a (rzecz jasna poprzez MP). :

Inną sprawą jest także fakt, że mi się pewne plany zmieniły i czasu na latanie mam już niewiele, a dodatkowo podobnie jak Qrdl, biorąc pod uwagę że zbliżają się cieplejsze dni u mnie osobiście byłby to nieużywany produkt. Natomiast do następnych świąt, stanieje - Be Sure!