Autor Wątek: Wirtualny zespół akrobacyjny Kobra.  (Przeczytany 11611 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Wirtualny zespół akrobacyjny Kobra.
« Odpowiedź #15 dnia: Lutego 07, 2010, 09:26:54 »
Niepotrzebnie tak jeździcie po tych małolatach . Niech się bawią , przecież jak się komuś nie podoba nie musi się do nich zapisywać .
Może im z tego coś wyjdzie , chociaż ludzie w tym wieku zazwyczaj po jakimś czasie szybko tracą zapał do takich spraw :) . Zamiast krytykować logo stronę itp to może by ktoś im pomógł ? Wystarczy napisać na priv i podsunąć pomysł lub cokolwiek innego . Po co jeździć po nich publicznie ?

I never saw a wild thing sorry for itself.
A small bird will drop frozen dead from a bough without ever having felt sorry for itself.

« Odpowiedź #16 dnia: Lutego 07, 2010, 10:25:36 »
Taki kraj :D tu nie można się wychylić niestety ani z dobrym ani ze złym pomysłem, gdyż zawsze znajdzie się ktoś, kto z tego zacznie żartować, a za nim całe tłumy pójdą :D ale ja też jestem w końcu polakiem :D Logo rulez! Ja chce naszywkę i czapeczkę z podpisami ;>

Offline Wacha

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: Lutego 07, 2010, 11:25:10 »
Niepotrzebnie tak jeździcie po tych małolatach . Niech się bawią , przecież jak się komuś nie podoba nie musi się do nich zapisywać .
Może im z tego coś wyjdzie , chociaż ludzie w tym wieku zazwyczaj po jakimś czasie szybko tracą zapał do takich spraw :) . Zamiast krytykować logo stronę itp to może by ktoś im pomógł ? Wystarczy napisać na priv i podsunąć pomysł lub cokolwiek innego . Po co jeździć po nich publicznie ?

Ja mam IMHO lepszą propozycję:
jeśli ktoś jest niedoświadczony to może niech zacznie od zdobycia wiedzy choćby poprzez zapoznanie się z zawartością całości tego forum (dobra - niech ograniczy się do tej części która wchodzi w zakres dziedziny jaką chce się zajmować) a nie startuje od reklamowania swojego, skądinąd pustego sajtu i wirtualnie wirtualnej grupy akrobatycznej.
To jest śmieszne i to ten ktoś naraził się na śmieszność.
I powiem więcej - cieszę się, że takie nieuctwo zostało wyśmiane. Gdyby tak działo się drzewiej to może aż tylu tępaków nie byłoby teraz elytą rządząca w tym kraju bo niestety ale same dobre chęci to za mało (a w przypadku elyt to nawet i o tym ostatnim nie można mówić).
Ponadto uważam, że "forum" zachowało się bardzo fair nie posuwając się ani na moment do obrażania i poprzestając na jawnym kpieniu, z którego osoba inteligentna niewątpliwie wyciągnie wnioski (po tym jak prawidłowo najpierw zawstydzi się - wg Ciebie nie słusznie?).

« Odpowiedź #18 dnia: Lutego 07, 2010, 12:23:52 »
Masz sporo racji ale z drugiej strony niektórzy mogli się powstrzymać od złośliwych komentarzy :)

A small bird will drop frozen dead from a bough without ever having felt sorry for itself.

« Odpowiedź #19 dnia: Lutego 07, 2010, 12:52:42 »
Zwłaszcza że są to jeszcze ludzie młodzi, dopiero rozwijający swoje zainteresowania i pasję latania (na razie wirtualnego :) ). Takie komentarze niestety mogą ich skutecznie do tego zniechęcić, a przecież chyba nie o to chodzi?

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #20 dnia: Lutego 07, 2010, 13:27:06 »
Użytkownik został wyciszony ponieważ sam na to zapracował.  Był upominany, dostał także pierwszy strzał ostrzegawczy.
Nic sobie z tego nie robiąc dalej nie stosował się do regulaminu forum- a po coś jednak on istnieje.
Nie dostał punktów za swoją niewiedzę czy "bo tak".
Jest wielu młodych oraz rozwijających rożne pasje użytkowników na tym forum i oni jakoś potrafią utrzymać dostateczny poziom wypowiedzi.

Co to Su-25 i kobry to była na tyle otwarta ironia, że większość połapała by się iż jest coś nie tak.
Rado to po prostu typowy młodziak który ma "pomysł". Nie sprawdzi, nie doczyta.Wykazał się totalną ignorancją tematu.
Takich wam trzeba? Nie? No właśnie, kot mi tu podpowiada żeby poszedł sobie koleś na HAWXa.
Ma rację.

« Odpowiedź #21 dnia: Lutego 07, 2010, 15:37:58 »
Jak wam się spodoba możecie użyć tego loga :)

http://www.pdeja.evbox.pl/cobra.jpg
« Ostatnia zmiana: Lutego 07, 2010, 15:48:33 wysłana przez DUZY_PL »

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #22 dnia: Lutego 07, 2010, 15:54:26 »
Tylko zmień jeszcze "acrobatic" na "aerobatic" i będzie git malina.
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

« Odpowiedź #23 dnia: Lutego 07, 2010, 16:20:49 »
Jak wam się spodoba możecie użyć tego loga :)

http://www.pdeja.evbox.pl/cobra.jpg

Tylko zmień jeszcze "acrobatic" na "aerobatic" i będzie git malina.

Proponuję zamknąć ten temat bo nie wróży dobrze :)
Coraz to nowsze sensacje tu powstają...

Offline Wacha

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #24 dnia: Lutego 07, 2010, 18:01:48 »
Ba - jedzie wucetem na kilometr. Ale myślę, że administracja mogłaby potrzymać toto na wierzchu jeszcze jakiś czas to może inni kandydaci szybsi w pisaniu niż czytaniu jakimś cudem zauważą przestrogę i chociaż w tak popularnym dziale jak LOCKON zrobi się mniej duszno?

P.S.
No i płonne me nadzieję...

« Odpowiedź #25 dnia: Lutego 07, 2010, 18:14:57 »
Na stronie głównej pojawił się nawy herb zespołu Kobra ww.kobra.5g.pl

Kurde nie chce mi ten link działać...hahahahahahahahah

« Odpowiedź #26 dnia: Lutego 07, 2010, 18:15:50 »
Ale myślę, że administracja mogłaby potrzymać toto na wierzchu jeszcze jakiś czas to może inni kandydaci szybsi w pisaniu niż czytaniu jakimś cudem zauważą przestrogę i chociaż w tak popularnym dziale jak LOCKON zrobi się mniej duszno?
Zgadza się! Z tym, że gorzej będzie gdy ktoś to przeczyta nie tak jak ma ;) Wyklują się wtedy jacyś amatorzy-akrobaci na Su-25 niczym "Boscy Huzarzy" ;)

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #27 dnia: Lutego 07, 2010, 18:16:37 »
Dajcie spokój wyrobią się chłopaki. Są niegroźni w swej chęci latania. A może czujecie gorący oddech młodzieży na plecach :118:
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #28 dnia: Lutego 07, 2010, 18:25:24 »
 :karpik O matko ... gdybym tylko wiedział że pojawi się tutaj gorący NEWS o pojawieniu się nowego loga ..... nie zmarnował bym tych 5 minut .

Drogie dzieciaki z TEAMU COBRA .... ochłońcie trochę , bo nie starczy wam zapału na jutrzejszy dzień w szkole :) i treningi podniebnych akrobacji .  No chyba że macie ferie to PARDOM  :karpik

« Odpowiedź #29 dnia: Lutego 22, 2010, 23:09:12 »
W środę 24 lutego 2010 roku od około godziny 13:00 odbędzie się transmisja na żywo z treningu solowego lidera zespołu Kobra na samolocie Su-27 w grze Lock On. 

Transmisję na żywo będzie można obejrzeć na www.livestream.com/xradtplx