Autor Wątek: Wirtualny zespół akrobacyjny Kobra.  (Przeczytany 11629 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Wirtualny zespół akrobacyjny Kobra.
« Odpowiedź #60 dnia: Marca 29, 2010, 20:25:42 »
Nice, ale czy w logu nie powinno widnieć "aerobatic" zamiast "acrobatic" ?

« Odpowiedź #61 dnia: Marca 29, 2010, 21:27:39 »
Nice, ale czy w logu nie powinno widnieć "aerobatic" zamiast "acrobatic" ?
Powinno i chyba już ktoś wspominał w tym wątku albo na stronce zespołu. Zmieńcie to chłopaki ;)
No i ustawienia Easy Flight... też możecie zmienić jeśli lubicie wyzwania, chcecie latać tak jak pozostałe zespoły i trenować skilla  :002:

« Odpowiedź #62 dnia: Marca 31, 2010, 18:28:46 »
Dzięki za wszystkie komentarze (nie spodziewałem się że wam się spodoba  :002: ).

« Odpowiedź #63 dnia: Marca 31, 2010, 19:04:38 »
I jeszcze dodam że wszystko to co wykonaliśmy na filmiku było wykonywane bez komunikacji głosowej między pilotami.  :002:

« Odpowiedź #64 dnia: Marca 31, 2010, 21:17:44 »
Nie wiem akurat czy to jest powód do dumy, czy chwalenia się...

Jeśli chcecie latać na poważnie, a nie tylko chwilę pobawić się (mniemam że tak jest, skoro stworzyliście zespół), to bez komunikacji nie macie na to najmniejszych szans.
Polecam Teamspeak, wyszła ostatnio nowa wersja TS 3 i działa dużo lepiej od "dwójki". Jakość głosu bardzo dobra, minimalne opóźnienia, ogólnie w porównaniu do wersji poprzedniej to jest o niebo lepiej :)

Wołejek

• Gość
« Odpowiedź #65 dnia: Kwietnia 01, 2010, 09:52:40 »
Podobnie jak Rado niespodziewałem się, że film odniesie taki sukces. :002: Czasami nawet niewiedziałem, że jestem nagrywany ale pozwoliło to na większą koncentrację. :003: A co do komunikacji głosowej mamy problem z prawidłowym działaniem Team Speak'a.

« Odpowiedź #66 dnia: Kwietnia 01, 2010, 10:50:52 »
To proponuję napisać w o tym problemie w odpowiednim wątku, a napewno znajdzie się ktoś, kto pomoże go rozwiązać. Sam chętnie spróbuję, w miarę możliwości :)

Latanie bez komunikacji (zwłaszcza akrobacje zespołowe) moim zdaniem nie ma najmniejszego sensu i jeśli traktujecie je poważnie to musicie jakoś się porozumiewać  :002:

« Odpowiedź #67 dnia: Kwietnia 03, 2010, 16:56:03 »
Mam takie pytanie: dlaczego nikt nie pisze na forum (oprócz niektórych pilotów z zespołu) które znajduje się na stronie wirtualnego zespołu akrobacyjnego Kobra na podstronie "-Forum"
( www.kobra.5g.pl )? Nie poto zrobiłem to forum żeby teraz "stało" sobie puste! Więc proszę o kożystanie [korzystanie] z niego!!!
[gmod] Proszę pisać poprawnie, w razie problemów i wątpliwości proponuję użyć np. tego: http://marcinmilkowski.pl/Slowniki/Slownik-ortograficzny.html? Razorblade1967[/gmod]
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 03, 2010, 21:06:19 wysłana przez Razorblade1967 »

Offline noe

• PAT
  • *
  • War Thunder
    • BILT POLSKA
« Odpowiedź #68 dnia: Kwietnia 03, 2010, 17:08:28 »
Mam takie pytanie: dlaczego nikt nie pisze na forum (oprócz niektórych pilotów z zespołu) które znajduje się na stronie wirtualnego zespołu akrobacyjnego Kobra na podstronie "-Forum"
( www.kobra.5g.pl )? Nie poto zrobiłem to forum żeby teraz "stało" sobie puste! Więc proszę o kożystanie z niego!!!

Nie no chyba lepiej będzie dla Ciebie Rado abyś jednak był cicho lub wyciszony.
To było prośba, zaproszenie czy rozkaz!!!! ja osobiście nie zajrzę nawet na forum gdyż odebrałem to jako rozkaz.
Tak dla wiadomości Rado na tym forum nie jeden z użytkowników mógłby być twoim ojcem, wiec zmień ton i więcej pokory.
Po drugie nadal nie zwracasz uwagi na pisownię, błędy straszne sadzisz wstyd dzieciaku!

« Odpowiedź #69 dnia: Kwietnia 03, 2010, 17:11:39 »
to nie rozkaz tylko prośba 

[gmod]Zdania rozpoczynamy wielką literą, a kończymy kropką. Razorblade1967[/gmod]
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 03, 2010, 17:47:38 wysłana przez Razorblade1967 »

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #70 dnia: Kwietnia 03, 2010, 18:10:21 »
( www.kobra.5g.pl )? Nie poto zrobiłem to forum żeby teraz "stało" sobie puste! Więc proszę o kożystanie [korzystanie] z niego!!!
Czyżbyś próbował reklamować "swoje" forum na "naszym" forum ?

ka-klik...

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #71 dnia: Kwietnia 03, 2010, 18:31:22 »
A tyle tłumaczyliśmy i wałkowaliśmy wcześniej temat, wszystko jak zwykle poszło w las  :005:

Offline Minamir

• 16th VTFS
  • *
« Odpowiedź #72 dnia: Kwietnia 03, 2010, 18:33:43 »
W tym wypadku mogę być dumny z siebie że jak na razie wytrzymałem ponad półtora roku i 250+ postów bez żadnego ostrzeżenia :)

empeck

• Gość
« Odpowiedź #73 dnia: Kwietnia 03, 2010, 20:32:17 »
Tak się nie chwal, bo dostaniesz prewencyjnie :D

Offline Minamir

• 16th VTFS
  • *
« Odpowiedź #74 dnia: Kwietnia 03, 2010, 22:58:11 »
To byłby pierwszy warn na polskim forum (dwóch na anglojęzycznym nie liczę :002:)