Autor Wątek: Spiskowa teoria dziejów...  (Przeczytany 98914 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bip3r

• *
  • 13 WELT
    • www.13welt.pl
Odp: Spiskowa teoria dziejów...
« Odpowiedź #75 dnia: Lutego 23, 2010, 15:00:54 »
Nie ma kolejki, każdy pije równo i w tym samym czasie - kilka wężyków, jedna flaszka.. No jak ktoś ma mocniejszy łeb (w tym wypadku d..) to sobie może wężyk o większej średnicy zaaplikować :)
"Jestem Polak, a Polak to wariat, a wariat to lepszy gość." K.I. Gałczyński

13WELT YouTube Channel

« Odpowiedź #76 dnia: Lutego 23, 2010, 15:10:25 »
Ma to swoje uzasadnienie w fizjologii, a i taniej wychodzi

Sedno sprawy. Bodajże 80% płynów jest wchłaniane przez jelita. Szybko, tanio, skutecznie. Do tego nie nadwyręża żołądka.

Albo "strzela w gaźniczek"

Fachowo zrobiona lewatywa i strzałów nie ma... Jak ktoś przesadzi z prędkością dozowania, to mogą się zdarzyć.

I jak Ci taki powie że wygon do du.. wyszedł to się cieszyć czy nie?

Zdaje mi się, że w zależności od przyjętej filozofii.  :021:

Tylko w jaki sposób na tej medycynie "idzie kolejka"

Pompka do lewatywy posiadasz własną. Technicznie służy do "czyszczenia" jelit, czyli to co w środku wydostaje się na zewnątrz. Spożywanie ze wspólnej odpada.

To się temat zrobił. :007:
L'ordre règne à Varsovie!

« Odpowiedź #77 dnia: Lutego 23, 2010, 23:58:30 »
Metoda spożycia może i fajna tylko jest jedno ale... Nie próbowałem ale wydaje mi się, że trudno wtedy ocenić kiedy już dość i czas uderzyć w kimę. Ku przestrodze, nagroda Darwina 2007:

http://darwinawards.com/darwin/darwin2007-13.html

Masz rację Toyo, zbliżają się wybory ale po tym co napisałeś to raczej na niebie Cię wtedy nie zobaczymy. Raczej na posiedzeniach Sejmowej Komisji Śledczej ds. chemitraili. Ten (podobno) ruski (podobno) Su-24 koło Wicka Morskiego też na pewno coś rozpylał.

P.S.
Pamięta ktoś program "Nie do wiary"? Teraz już takich nie robią...  :015:

« Ostatnia zmiana: Lutego 24, 2010, 00:03:39 wysłana przez JG300_Lecter »
Русский военный корабль, иди нахуй

« Odpowiedź #78 dnia: Lutego 24, 2010, 05:44:11 »
Panowie przerażacie mnie :118:

« Odpowiedź #79 dnia: Lutego 24, 2010, 09:59:11 »
Su-24 koło Wicka Morskiego też na pewno coś rozpylał.

Pewnie zmutowanego A/H1 N1, celem rozsiania "haków" i "gwoździ".

Pamięta ktoś program "Nie do wiary"? Teraz już takich nie robią...

A "Skandale"? To było coś... :007:

Panowie przerażacie mnie

A co, Wy Dzik, życia nie znacie? Siedzicie w tej Anglii i fantazja zelżała... :003: Tylko kultura i kultura. Pewnie chcielibyście autostrady i CCTV na każdym rogu? Nie z nami te numery Dzik!  :002:

« Odpowiedź #80 dnia: Lutego 25, 2010, 01:58:40 »
A co, Wy Dzik, życia nie znacie? Siedzicie w tej Anglii i fantazja zelżała... :003: Tylko kultura i kultura. Pewnie chcielibyście autostrady i CCTV na każdym rogu? Nie z nami te numery Dzik!  :002:

Kolego tichy CCTV to piękny wynalazek taki rodzaj prewencji po fakcie dokonanym :003: generalnie to tu jest trochę dziwnie, kamery są wszędzie (podobno jest to kraj z największą liczba kamer CCTV) a zwykli policjanci nie noszą nawet paralizatorów nie mówiąc o broni palnej. Kultura (zwłaszcza wśród klasy robotniczej) jest dużo gorsza niż w Polsce o czym zapewne wiesz. Co do autostrad to niestety jeszcze dłuuuugo nie będziemy mieli takich jak oni.

Pozdrawiam

« Odpowiedź #81 dnia: Lutego 26, 2010, 09:51:54 »
Kultura (zwłaszcza wśród klasy robotniczej) jest dużo gorsza niż w Polsce o czym zapewne wiesz.

Przesadzacie Dzik. Przecież wiadomo, że to naród gentlemen`ów i smakoszy herbaty. A cóż za młodzież! Sami studenci Oxfordu i Cambridge, rywalizujący jedynie w szlachetnych dyscyplinach sportowych.  :002:  :002:

Kolejny spisek do tematu. Tym razem historyczny:

http://www.youtube.com/watch?v=TCTrTM4ulJI ( 5 części po polsku - raczej light  :002:)

« Odpowiedź #82 dnia: Lutego 27, 2010, 06:05:08 »
Tichy bezstresowe wychowanie rządzi :020: ale trzeba ich młodzieży oddać sprawiedliwość i przyznać że maja jedną piękną zasade kiedy już upadniesz nie dobijają i nie kopią (w Polsce niestety to standard), a może ja po prostu wyglądam zbyt prowokująco i nudzący się "kapturowcy" koniecznie chcą się sprawdzić :003:

Tak im większy dobrobyt w danym kraju tym mniejszy popęd do nauki wśród młodzieży (bo i po co na nową komórę i alkohol zawsze starczy z zasiłków), w szpitalu gdzie pracuje jakieś 60% personelu wykwalifikowanego to obcokrajowcy.
Ten kraj za kilkanaście lat będzie miał ogromny problem, masy tępych rozleniwionych Anglików, ogromna i bogata niezasymilowana społeczność muzułmańska i klasa wyższa żyjąca w innym świecie, myśląca tylko o uprawianiu swoich dziwnych hobby.

« Odpowiedź #83 dnia: Lutego 27, 2010, 20:06:06 »
...jedną piękną zasade kiedy już upadniesz nie dobijają i nie kopią...

To u Anglosasów jest piękne. Zgadzam się!

Tak im większy dobrobyt w danym kraju tym mniejszy popęd do nauki wśród młodzieży

Raczej nie. Widać tu tylko, że "lud" rządzi, a z definicji jest ciemny. Szkoły kształcą, uniwersytety badają. Myślę, że wszystko w porządku. Po prostu zrobiła się mniejsza dziura pomiędzy wykształconymi, którzy dużo więcej zarabiali, a niewykształconymi, którzy zarabiali bardzo mało. W naszym wspaniałym i jedynym kraju tego nie widać, bo tu nie rządzi pieniądz, tylko "kolesiostwo".

Do wątku: Znalazłem demaskatora spisków:

"HAARP JUŻ OKRZEPŁ I JEST SYSTEMATYCZNIE UŻYWANY.
~VLF 

dzisiaj, 19:36

Haiti, Chile ..., następna będzie pewnie Wenezuela, bo "porządki" rozpoczęto od Ameryki Łacińskiej, żeby ją postraszyć po ostatnim porozumieniu prezydentów. A Chile to jest w tamtym rejonie kwitnący kraj."

komentarz do trzęsienia ziemi w Chile (oczywiście Onet!)

Pytanie (tak z Avatara): co oni tam palą?  :021:

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #84 dnia: Lutego 27, 2010, 20:24:07 »
Pytanie nie brzmi co oni tam palą, tylko gdzie to dostać :021:.
A tak poważnie to ja jeszcze nie dorosłem do zaglądania na onet. Śnią mi się po nim koszmary z zombiakami skróconymi o głowy. :banan
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

« Odpowiedź #85 dnia: Lutego 27, 2010, 20:50:46 »
Racja, ale może być mózgochłonne.  :002:
Mekki to Ci będę dawkował - dwa cytaty:

- "PANIE I PANOWIE PIS WYWOŁAŁ ten skandaliczny
~ANDROS33 

dzisiaj, 19:37

HURAGAN"
- End Of Days
~TausMørk 

dzisiaj, 18:14

Przepowiednie Nostradamusa, kalendaz inkow, Biblia, wiara rdzennych indian w USA to wszystko dalej jest uwazane za przypadek ...
Kryzys, katastrofy, wojny, terroryzm ...
Koniec bliski.
Pytanie: Na jak dlugo starczy wam jedzenia w domu ? Macie agregat pradotworczy ? Zapasy wody ? podstawowych lekow ?
bron do obrony przed kanibalami ? zapasy paliw i opalu ?

Ja mam ..."

Ale poważnie, to czytanie tego bełkotu naprawdę powoduje choroby serca i raka płuc!
Minister Zdrowia Szczęścia i Pomyślności ostrzega!
Pogrubienie moje.  :021:
Rzucam nałóg. :021:

A fighter pilot is noted for intelligence, independence, integrity, courage, and patriotism. "Fighter Pilot" is a state of mind, not a job title. Therefore, not all people who fly fighters are fighter pilots, nor do all fighter pilots fly fighters, some of them drive trucks.

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #87 dnia: Marca 01, 2010, 19:05:18 »
Panowie, nie czytam wątku więc nie wiem czy było, ale dziś kolega podesłał mi taki filmik: http://www.youtube.com/watch?v=LtLF_m80GeA

:002:

Edit:
komentarze też niczego sobie
U mnie w Gnieźnie z 2 tyg temu widziałem kilkanaście samolotów samym wieczorem, latały w kratkę, zostawiając smugi. Akurat byłem na dworze, ale szybko się schowałem.
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

« Odpowiedź #88 dnia: Marca 01, 2010, 20:08:40 »
Ponawiam pytanie: Co oni tam palą? I za Mekkim, gdzie to dostać?  :karpik

Są na tym Świecie ludzie, przy których Norbert wysiada. :002:

Toyo zdradź nam tajemnicę: Co Wy tam, po nocach, pali... znaczy się rozpylacie? :002:

« Odpowiedź #89 dnia: Marca 01, 2010, 22:08:39 »
Jeszcze nie mogę zdradzić co pa... rozpylaliśmy.
Powiem tylko jedno, pamiętacie ogólnokrajową akcję wymiany dachów eternitowych na inne "ekologiczne"? Pamiętacie, były dopłaty, darmowa utylizacja, itp. Wszyscy się cieszyli i na potęgę wymieniali pokrycie. Próżna radość, nie chodziło o ekologię, to tylko wymówka, był to bardzo ważny element w całym programie chemsów (tak nazywają to profesjonaliści). Po wstąpieniu do NATO i zmianie składu środka chemicznego przeprowadzono prócz prób ze skutecznością rozpylania, próby ze skutecznością oddziaływania. Okazało się, że na jednym obszarze pośród badanej grupy ludzi (w ramach tzw. "białych niedziel"), niektóre osoby nie wykazywały objawów jakich oczekiwano, wiadomo, że są pewne cechy osobnicze, ale tamte wyniki były były zaskakujące. Wyglądało to tak jakby podano im neutralizator, a przecież wiadomo, że tylko nieliczne osoby mają do niego dostęp. Zjechała grupa naukowców, prowadziła dyskretne próby, niestety nie znaleziono żadnego rozwiązania. Podejrzewano, że winien jest alkohol, ale niestety to nie było to, wykluczono to po przebadaniu pierwszo i drugoklasistów. Jak zwykle w życiu bywa w rozwikłaniu zagadki pomógł przypadek. Pod pozorem badań skuteczności nowej generacji nawozu rozstawiono sprzęt pomiarowy i dano sygnał do rozpoczęcia akcji "pylenia", niestety po pierwszym przelocie samolotów podszedł mały opad deszczu i ekipa uciekła ze sprzętem do najbliższej stodoły. Jeden z operatorów, pomimo wyraźnych instrukcji nie wyłączył miernika, szefuńcio zbeształ biedaka, ale gdy ten rzucił się do wyłączania ze zdziwieniem spostrzegł, że wskazania oscylują w okolicach zera. Włączono autotest, ale ten nie wykazał usterki, uruchomiono drugi miernik, pokazywał to samo. Odczytano zapisy sprzed wejścia do stodoły, jednoznacznie wskazywały na wysokie stężenie substancji. Pomimo deszczu dokonano ponownej próby na zewnątrz i okazało się, że wszystko OK, zgodnie z oczekiwaniami substancja była aktywna, jednak nie w stodole. To był trop, dokonano szeregu prób w wyniku których okazało się, że substancje zawarte w eternicie skutecznie neutralizują działanie środka. Natychmiast poinformowano odpowiednie komórki przy ośrodkach władzy i wprowadzono program wymiany dachów. Udało się wiele dachów zmienić, jednak sporo ich pozostało, szczególnie na wsiach i małych miasteczkach. Swoją drogą to tłumaczy w jakiś sposób rankingi popularności partii na tych obszarach.
To tyle w tej fascynującej historii.  :021: