Autor Wątek: Spiskowa teoria dziejów...  (Przeczytany 99053 razy)

Odp: Spiskowa teoria dziejów...
« Odpowiedź #195 dnia: Czerwca 14, 2010, 19:39:51 »
QRA, nie pomyślałem o tym. I pomyśleć, że parę razy byłem nad Tallinem, w tym dwa razy miałem "piguły".  :020:

Offline Vulg

• *
  • Stalker
« Odpowiedź #196 dnia: Czerwca 17, 2010, 14:23:48 »
Praca w serwisie komputerowym może dostarczyć ciekawych informacji. Otóż dzisiejszego pięknego dnia zawitała do nas miła starsza pani. Na moje "Dzień dobry" odpowiedziała "Szczęść Boże", co zapowiadało... coś :) I po wstępnej rozmowie dowiedziałem się interesujących rzeczy. Ostatnio ta pani dostała około 50 stron ksero, z których wynika, że samolot z prezydentem został "ściągnięty za pomocą indukcji elektromagnetycznej", a to był tylko test :karpik. Chodzi o to, że za pomocą w/w indukcji w sierpniu zostaną wyzerowane wszystkie konta bankowe, a to jeszcze nie koniec. W ten sposób "Oni" chcą nas zmusić "nas" do wszczepienia sobie chipów. W trakcie pokazała mi jeszcze kilka zdjęć, a wśród dokumentów miała pliki o nazwach w stylu, "Nowoczesne systemy nawigacyjne", "Dziwne ślady na niebie". O takich banałach jak ciągłe inwigilowanie społeczeństwa za pomocą wszechobecnych kamer (w laptopach, komórkach itp) nie wspomnę. Nie wiem jak wy, ale ja jutro biorę wolne, wypłacam wszystkie pieniądze z banku i chowam do materaca, a z elektroniki to mi zostanie tylko stary radziecki "Wilk i zając"  :banan
If a zombie isn't fun to shoot, is it really a zombie?
Kropki

« Odpowiedź #197 dnia: Czerwca 17, 2010, 15:51:36 »
Chodzi o to, że za pomocą w/w indukcji w sierpniu zostaną wyzerowane wszystkie konta bankowe, a to jeszcze nie koniec.
Lepszego newsa nie mogłeś napisać, odpowiem w tonie owej pani, "Daj Bóg", aby indukcja wyczyściła, a może tak punktowe uderzenie indukcją w mój kredycik  :021:

« Odpowiedź #198 dnia: Czerwca 17, 2010, 15:58:10 »
a może tak punktowe uderzenie indukcją w mój kredycik

Punktową indukcją można nie tylko wyzerować, ale również dodawać i odejmować.
Jak będą chcieli ("oni") Pana zmusić do czegoś to pewnie zastosują pierwszy manewr.
I'm a colt in your stable     I'm what Cain was to Abel     mister catch me if you can

chincz

• Gość
« Odpowiedź #199 dnia: Czerwca 17, 2010, 18:47:05 »
W tym wątku niektórzy wykazują podejrzaną aktywność...

« Odpowiedź #200 dnia: Czerwca 17, 2010, 21:40:17 »
Załatwione, może być taka temperaturka?

Dobra Blumenstein i Ibramowicz już wracają do domu. :021:

Taaa... "Elektronika" - i myślicie, że to takie bezpieczne? Że to niewinna zabawka? Otóż pomyłka Panowie. To zaawansowany system kontroli umysłu, a w połączeniu z indukcją magnetyczną jest najgroźniejszą bronią znaną człowiekowi. Przez wiele lat tajne służby byłego ZSRR opracowywały plany na wypadek wygrania wojny przez imperialistów. Czerwoni decydenci i sztab radzieckich analityków doszedł do wniosku, że po zajęciu przez USA Kraju Rad nie pozostanie nic innego jak broń ostateczna. Miała całkowicie zniszczyć całe życie na Ziemi, w myśl zasady - "jak my nie wygramy, to nikt nie wygra". Po skonstruowaniu broni mogącej w jednej sekundzie zniszczyć naszą planetę zastanawiano się nad tym, kto miałby takie cudo odpalić. Wiadomo z psychologi (zresztą zimna wojna to pokazała), że człowiek nie jest w stanie tego dokonać, ponieważ hamowanie zagłady ma wpisane w umysł na równi z żądzą zniszczenia. Naukowcy na usługach KGB/GRU doszli do wniosku, że odpalenie "mega bomby" powinno odbywać się bez świadomości osoby odpalającej, tak aby nie doszło do nieplanowanego zaprzepaszczenia ostatecznego zwycięstwa komunistycznego raju. Ponad to mając na względzie to, że człowiek, który zdołał by wejść w posiadanie tajemnicy sekwencji startowej mógłby okazać się podłym szantażystą. Postanowiono więc, że najlepszym rozwiązaniem będzie sprytne podzielenie kodu i oddzielenie i ukrycie w najbardziej oczywistych miejscach. Tak dochodzimy do "Elektroniki". Z pozoru niewinnie wyglądających zabawek w których raz strzelamy do kaczek, raz zbieramy jajka, innym razem strzelamy do kosmitów. Naukowcy radzieccy ukryli sekwencję startową dla "car bomby" właśnie w tych zabawkach. Odpowiednio spreparowane modele były w posiadaniu kilku (kilkunastu) ludzi w byłym ZSRR. W razie ostatecznej klęski systemu, każdy z nich miał za zadanie wygrać odpowiednią liczbę punktów, następnie po kombinacji odpowiednich klawiszy (niektóre źródła mówią 2x reset, 3x czas 1x gra) następowała by synchronizacja kodu i odpalenie apokalipsy. Niestety dla ludzkości "raj na Ziemi" upadł, a niebezpieczne zabawki zostały dawno skradzione i sprzedane. Wg. niektórych teorii, może się zdarzyć, że kilka osób, które posiadają ulepszone "Elektroniki", grając odpowiednio długo wygenerują sekwencję startową i dokonają (czysto przypadkowo) odpalenia światowej zagłady. Na prawdę nie wiem, czy nie lepsza ta inwigilacja i czyszczenie kont, dokonywana przez kapitalistów. :D

L'ordre règne à Varsovie!

Offline Vulg

• *
  • Stalker
« Odpowiedź #201 dnia: Czerwca 17, 2010, 23:39:28 »
W świetle wywodu Tichy'ego zacząłem się zastanawiać. W połowie lat 80 mój ojciec był w ZSRR, podobno zakładał instalację p.poż., ale jak wytłumaczyć fakt, że przywiózł cztery takie zabawki. Każda inna. Co dziwniejsze wszystkie po włożeniu baterii działają.Czyżbym posiadał część klucza do zagłady świata? Chyba już nie będę wydobywał skarbów chronionych przez ośmiornicę :p

A wracając jeszcze do sprawy contraili:

Takie pojawiły się nad Kaliszem, i nie wiem czego się spodziewać: powódź, upały? A może kolejny etap zerowania i chipowania?

W końcu normalne contraile wyglądają tak.
If a zombie isn't fun to shoot, is it really a zombie?
Kropki

« Odpowiedź #202 dnia: Czerwca 18, 2010, 11:06:24 »
Spoko Vulg, to Toyo poprawia pogodę, bez paniki. :D
L'ordre règne à Varsovie!

« Odpowiedź #203 dnia: Czerwca 18, 2010, 21:30:52 »
Skoro mamy wątek spiskowa teoria dziejów, proponuje gawiedzi oglądnąć filmik 'Who Killed the electric car' o ile gawiedź jeszcze nie oglądała. Bardzo dobry dokument przyznam dla mnie nowy, byłem w lekkim szoku gdy dowiedziałem się o autach EV z zasięgiem po 130 mil w ...1996 roku.

Ale jak zwykle money money money, i zamiast 1zł za 100km mamy blisko 5 zł za litr ...
\___[O}====-
 /OOOOO\

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #204 dnia: Czerwca 19, 2010, 00:17:10 »
Ja już tankowałem vp (nie na bp, tylko u muszli) za 5.06 pln. Ktoś musi zapłacić za zmarnowaną ropę w Zatoce i te gadziny co się domagają odszkodowania.

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #205 dnia: Czerwca 19, 2010, 10:13:06 »
Rok 1647 był to dziwny rok, w którym rozmaite znaki na niebie i ziemi zwiastowały jakoweś klęski i nadzwyczajne zdarzenia.

Współcześni kronikarze wspominają, iż z wiosny szarańcza w niesłychanej ilości wyroiła się z Dzikich Pól i zniszczyła zasiewy i trawy, co było przepowiednią napadów tatarskich. Latem zdarzyło się wielkie zaćmienie słońca, a wkrótce potem kometa pojawiła się na niebie. W Warszawie widywano też nad miastem mogiłę i krzyż ognisty w obłokach; odprawiano więc posty i dawano jałmużny, gdyż niektórzy twierdzili, że zaraza spadnie na kraj i wygubi rodzaj ludzki. Nareszcie zima nastała tak lekka, że najstarsi ludzie nie pamiętali podobnej. W południowych województwach lody nie popętały wcale wód, które podsycane topniejącym każdego ranka śniegiem wystąpiły z łożysk i pozalewały brzegi. Padały częste deszcze. Step rozmókł i zmienił się w wielką kałużę, słońce zaś w południe dogrzewało tak mocno, że – dziw nad dziwy! – w województwie bracławskim i na Dzikich Polach zielona ruń okryła stepy i rozłogi już w połowie grudnia. Roje po pasiekach poczęły się burzyć i huczeć, bydło ryczało po zagrodach. Gdy więc tak porządek przyrodzenia zdawał się być wcale odwróconym, wszyscy na Rusi oczekując niezwykłych zdarzeń zwracali niespokojny umysł i oczy szczególniej ku Dzikim Polom, od których łatwiej niźli skądinąd mogło się ukazać niebezpieczeństwo.
;)
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

« Odpowiedź #206 dnia: Czerwca 19, 2010, 14:29:13 »
Fajne
http://www.lukullus.pl/popups/popupProdukt.php?IDProduktu=174&page=oferta

A tu jak pomysł jednego nazisty " oddajmy kontrole nad żywnością i lekami korporacją tak aby żaden rząd nie mógł tego kontrolować " jest wcielany w życie.
Codex  Alimentarius
http://www.youtube.com/results?search_query=Codex++Alimentarius&aq=f

A teraz uwaga dla rolników jeśli wasze świnki świntuszą to łamią prawa patentowe na świnie firmy monsanto poprzez powielanie zastrzeżonego genomu :D
http://www.youtube.com/watch?v=2IiZ4cqY7x0

chincz

• Gość
« Odpowiedź #207 dnia: Czerwca 19, 2010, 20:52:00 »
Ale głupki. Ja sobie opatentuję pszczołę i wiatr i mogą mi skoczyć :D

Offline JG300_Hauptmann Kuba

• JG300
  • *
  • Jagdflieger
« Odpowiedź #208 dnia: Czerwca 20, 2010, 00:15:42 »
Cytat:
Ale nie myślcie, że wszyscy Iluminaci tworzą jedna spójna grupę, która podporządkowuje się ich władzy najwyższej, wręcz przeciwnie. Wśród nich jest wielu buntowników, którzy chcą wydrzeć władze dla siebie, dla własnych korzyści. Właśnie Adolf Hitler, który również był Iluminatem, był takim buntownikiem. On chciał nie tylko zapanować nad planetą Ziemia, ale też nad ich rodzimą planetą, która znajduje się po przeciwnej stronie Słońca, której ze zrozumiałych względów nie widzimy. To właśnie ci zbuntowani Iluminaci nas odwiedzają w niemieckich statkach kosmicznych o napędzie implozyjnym, konstrukcji Wiktora Schaubergera (Niemcy w 1919 roku w Indiach znaleźli opisy napędów implozyjnych, znane pod nazwą wysokich dźwięków - Monochorduna. Za pomocą Monochordu i rozwiniętych technik "implozyjnych" udaje się dotrzeć do obszaru antymaterii i pokonania siły grawitacji.), a wyprodukowanych w czasie drugiej wojny w fabryce Rolls-Royce. Oni mają swe bazy również na Antarktydzie w Neuschwabenland ( Antarktisstützpunkt 211 ), gdzie znajduje się wejście do wnętrza Ziemi, a gdzie żyje bardzo wysoko rozwinięta technologicznie rasa Arianów (wysocy blondyni do trzech metrów wysokości), oraz bazy na Księżycu (...).

Wielu z was z pewnością nie wie, że Adolf Hitler nie popełnił samobójstwa 30.04.1945 roku, a zwłoki znalezione przez Rosjan, były tylko zwłokami zamordowanego sobowtóra Hitlera. Mocno schorowany Hitler wraz z Ewę Braun, pod koniec kwietnia 1945 roku przetransportowany został najpierw do Hiszpanii, a potem w Vimana-UFO na Antarktydę, do wnętrza Ziemi, gdzie dzięki opiece lekarzy ariańskich, dożył późnej starości. Również około jednego miliona elitarnych grup Hitlerowców znalazło właśnie tam schronienie. Hitler zmarł dopiero w 1974 roku, w wieku 85 lat. Pozostawił po sobie potomstwo, przybranego syna Hansa, córkę, której dał na imię, ku czci swojej siostrzenicy i kochanki Geli Raubal, która popełniła przez niego 18.09.1931 roku w Monachium samobójstwo, również Geli, oraz jednego biologicznego syna, któremu na imię dał Adolf Junior. W testamencie przekazał Adolfowi Juniorowi całą swoją władzę i majątek. Adolf Hitler Junior jest obecnie w Tybecie żyjącym Buddą tybetańskim, a rezyduje u boku przywódcy duchowego Gandena Tri Rinpocze. Widziany jest często w Hiszpanii, u swego przybranego brata Hansa, w willi w pobliżu Denia/Alicante, którą dostał w prezencie od rodziny gen. Franco. Geli żyje z mężem w Niemczech, w Bad Schandau/Saksonia - ma dwóch synów, którzy nic nie wiedząc o swym `sławnym' dziadku, udzielają się czynnie w grupach neonazistowskich w Szwajcarii Saksońskiej. Coś im jednak pozostało w genach po dziadku! (...).

Dobra - przyznać się kto nas wydał?  :DDDDDD

PS. Ma ktoś trójfazowy magnetosferator bozonów Higgsa do napędu implozyjnego w dobrym stanie ? W moim ostatnio coś stuka jak wymijam na 5tce w okolicach Jowisza :DDDDD

« Odpowiedź #209 dnia: Czerwca 20, 2010, 15:28:31 »
Dobra - przyznać się kto nas wydał?  :DDDDDD

Ci którzy strzelili sobie patent na vimane i parę innych tworów Tesli, chcą żebyś właśnie tak reagował na te wiadomości. Zwłaszcza, że trochę zarabiają na Corrected fuel flow Twojego Fw 190  :021:

A tak w temacie, może nie było jeszcze: http://www.youtube.com/watch?v=94QBDW7ro34 :020: