Mnie zastanawia zupełnie co innego, ONZ dało zielone światło do obicia mordy Kadafiemu, ale nie o tym, choć kto wie czy w jakiś sposób nie jest to powiązane ze sobą.
Do rzeczy, przeczytałem post niejakiego Schmeissera, piszę niejakiego, bo cholera wie kto się kryje pod tym nickiem, to że kiedyś razem cuzamen tugeder napudrowalismy się to nie znaczy, że jest to ta sama osoba. Zaniepokoił mnie pewien fakt, zdałem sobie sprawę z tego, że moje życie już nie jest takie samo, wczoraj zasypiał inny Toyo, niż ten który dzisiaj pójdzie spać, tamten to był ignorant zamknięty na oczywiste fakty, przedmiot manipulacji światowego spisku przeciwko ludzkości i wszystkim stadom lemingów oraz afrykańskich surykatek.
A fakty są niezaprzeczalne, wystarczy tylko otworzyć oczy, nawet nie trzeba łykać czerwonych tabletek ani innych ziół. Swoją drogą to czemu Neo miał połknąć jedną z dwóch tabletek? A co by było, jakby nie łyknął żadnej? OK, to nie jest ważne. Moją uwagę zwrócił pewien drobny szczegół, post Schmeissera ukazał się o godzinie 09:19:19, po paru minutach od jego przeczytania poszedłem do kuchni zrobić sobie kawę, spojrzałem na wyświetlacz na kuchence i była tam dopiero 09:17:00, no cóż może źle nastawiłem zegarek, ale zerknąłem na telewizor, a tam na pasku programu TVN24 była godzina 09:17:30, ewidentnie świadczy to manipulacji naszą świadomością, tylko ignoranci mogą odrzucać tak oczywiste fakty.
Należały również wyjaśnić co chce przekazać treścią swojego posta, bo chyba nie wierzycie, że treść oznacza dokładnie to co napisał, w niej zawarte są pewne informacje podprogowe, posługuje się symboliką iluminacką: pieprzyć, woda, siedem, przypomnę tylko, że na zegarkach była siódemka zamiast dziewiątki. Ludzie prości widzą w tym tekście dwóch mężczyzn schodzących do piwnicy z narzędziami, ale po co oni tam idą? Nie mam na podorędziu żadnego materiału z jutiuba, ale będę szukał, nie pozostanę bierny. Ponoć kamery monitoringu nie zarejestrowały, żadnych narzędzi prócz małych klamkowatych przedmiotów trzymanych przez obydwu w rękach, ubrani byli w skórzane płaszcze i różowe rajstopy. Początkowo sądzono, że mdlejące na ich widok małe stworzenia to są myszy, lecz po wnikliwszej analizie nie można nie zauważyć, że były to chomiki, kilka z nich było zawinięte w taśmę bezbarwną. A wszystkim się QRA wydaje, że piją mleko z kartonu.