Autor Wątek: Spiskowa teoria dziejów...  (Przeczytany 99018 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Czesio

• Gość
Odp: Spiskowa teoria dziejów...
« Odpowiedź #480 dnia: Marca 15, 2011, 23:09:28 »
Ale do rzeczy uważam wyrażanie radości z powodu coraz lepszego wyszkolenia Hezbollahu jest nie do przyjęcia!
Ach dobra, ostatni raz w tym temacie. Nie popieram działań tej organizacji przeciwko celom cywilnym. Jest to dla mnie tak samo zbrodnia jak każda inna. Natomiast w ostatniej wojnie w Libanie tj. w 2006 r. IDF spotkały się po raz pierwszy ze zorganizowaną siłą potrafiącą dać im odpór. W tym kontekście wyrażam uznanie dla tych libańskich szyitów stawiających w polu czoła regularnej armii. A czemu tak? Ze względu na pamięć wyczynów IDF w latach 1982-1985. Lepiej, żeby zostawili Liban w spokoju.

« Odpowiedź #481 dnia: Marca 16, 2011, 15:41:10 »
W nawiązaniu do tematu to dzisiaj 16 marca, PR.1 TVP o godz. 22:05 wyemituje film dokumentalny o WikiLeaks (gdzie pewnie oczywiście rozszyfrują kto stoi za nimi i zostanie objawiona kolejna prawdziwa prawda :021: )  Może warto zarezerwować sobie czas?

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #482 dnia: Marca 18, 2011, 09:19:19 »
Pieprzyć ludność napływową z nie pomiędzy Eufratu i Tygrysu, jak rzekła kiedyś moja babcia :D Gorsze jest to że nie ma wody. W związku z tym będę musiał wyjść z domu niczym prawdziwy ruski oficjer, nie ogolony ale za to pachnący na kilometr siedmioma rodzajami perfum. Sąsiadka zeznała że widziała dwóch męzczyzn z narzędziami jak szli do piwnicy. Myślę że to mogli być żydzi.
Swoją drogą ludność rdzenna dla pomiędzy Eufratu i Tygrysu kłamie. Tygrys to kot z Azji a w czasach bardzo dawnych nie utrzymywano kontaktów z Azją, więc skąd mogli znać to słowo. To się kupy nie trzyma

« Odpowiedź #483 dnia: Marca 18, 2011, 10:06:08 »
Mnie zastanawia zupełnie co innego, ONZ dało zielone światło do obicia mordy Kadafiemu, ale nie o tym, choć kto wie czy w jakiś sposób nie jest to powiązane ze sobą.
Do rzeczy, przeczytałem post niejakiego Schmeissera, piszę niejakiego, bo cholera wie kto się kryje pod tym nickiem, to że kiedyś razem cuzamen tugeder napudrowalismy się to nie znaczy, że jest to ta sama osoba. Zaniepokoił mnie pewien fakt, zdałem sobie sprawę z tego, że moje życie już nie jest takie samo, wczoraj zasypiał inny Toyo, niż ten który dzisiaj pójdzie spać, tamten to był ignorant zamknięty na oczywiste fakty, przedmiot manipulacji światowego spisku przeciwko ludzkości i wszystkim stadom lemingów oraz afrykańskich surykatek.

A fakty są niezaprzeczalne, wystarczy tylko otworzyć oczy, nawet nie trzeba łykać czerwonych tabletek ani innych ziół. Swoją drogą to czemu Neo miał połknąć jedną z dwóch tabletek? A co by było, jakby nie łyknął żadnej? OK, to nie jest ważne. Moją uwagę zwrócił pewien drobny szczegół, post Schmeissera ukazał się o godzinie 09:19:19, po paru minutach od jego przeczytania poszedłem do kuchni zrobić sobie kawę, spojrzałem na wyświetlacz na kuchence i była tam dopiero 09:17:00, no cóż może źle nastawiłem zegarek, ale zerknąłem na telewizor, a tam na pasku programu TVN24 była godzina 09:17:30, ewidentnie świadczy to manipulacji naszą świadomością, tylko ignoranci mogą odrzucać tak oczywiste fakty.

Należały również wyjaśnić co chce przekazać treścią swojego posta, bo chyba nie wierzycie, że treść oznacza dokładnie to co napisał, w niej zawarte są pewne informacje podprogowe, posługuje się symboliką iluminacką: pieprzyć, woda, siedem, przypomnę tylko, że na zegarkach była siódemka zamiast dziewiątki. Ludzie prości widzą w tym tekście dwóch mężczyzn schodzących do piwnicy z narzędziami, ale po co oni tam idą? Nie mam na podorędziu żadnego materiału z jutiuba, ale będę szukał, nie pozostanę bierny. Ponoć kamery monitoringu nie zarejestrowały, żadnych narzędzi prócz małych klamkowatych przedmiotów trzymanych przez obydwu w rękach, ubrani byli w skórzane płaszcze i różowe rajstopy. Początkowo sądzono, że mdlejące na ich widok małe stworzenia to są myszy, lecz po wnikliwszej analizie nie można nie zauważyć, że były to chomiki, kilka z nich było zawinięte w taśmę bezbarwną. A wszystkim się QRA wydaje, że piją mleko z kartonu.

« Odpowiedź #484 dnia: Marca 18, 2011, 15:17:28 »
, po paru minutach od jego przeczytania poszedłem do kuchni zrobić sobie kawę, pojrzałem na wyświetlacz na kuchence i była tam dopiero 09:17:00
Ko Pa Ma Ta kawa z 09:17:00
W reportażu trzeba oddać nie tylko to, co widzisz, ale także to, co widzi ktoś inny. (..) Tego kogoś trzeba znaleźć i odpytać. Odwrotnie niż w działaniu korporacyjnym: w każdej firmie jest przynajmniej jeden człowiek, który wie, o co chodzi. Tego człowieka trzeba zidentyfikować i natychmiast wyp.....yć.       Krzysztof Mroziewicz

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #485 dnia: Marca 18, 2011, 15:39:52 »
Ja to myślałem że Toyo parzy kawę zawsze o 9:12... :121:
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

Czesio

• Gość
« Odpowiedź #486 dnia: Marca 18, 2011, 18:05:20 »
Nie mam na podorędziu żadnego materiału z jutiuba, ale będę szukał, nie pozostanę bierny.
Jest materiał. Nie wiem jeszcze tylko jaki ma związek Twoja kawa, obywatel Schmeisser i manipulacja czasem w wykonaniu pejsatych krasnoludków z TVN24. Ale jak napisał Św. Łukasz „Nie ma nic ukrytego, co by nie wyszło na jaw, ani nic tajemnego, co by się nie stało wiadome”, więc prędzej czy później ktoś dokopie się do tej lisiej jamy. Materiał przedstawia film z misji NASA STS -75. Był to eksperyment w którym najważniejszy był przewód elektryczny do którego przywiązano (stąd "tether incident") ustrojstwo. Przewód robiła ta sama fabryka która dostarczała materiał do Japońskich elektrowni atomowych i wytwórni F-16. Jak nie trudno się domyśleć kabel się zepsuł  :002: Najwyraźniej nic z tego nie robiła sobie kosmiczna flądra, z jednym okiem po środku, która po prostu zaczęła rechotać na ten widok, sądząc po telepiącym się grzbiecie. To był kawał stwora, jak pomierzyli wyszło między 3,2 a 4,8 km. Niestety Amerykańce zrobili nam obciach międzygalaktyczny, więc może niech teraz lepiej siedzą w domu.
http://www.youtube.com/user/LunaCognita#p/u/14/Q2DVeil21gc
Dobra jedziemy dalej. Jakieś X klików stąd, a może w innym wątku były zamieszczone dwa zdjęcia przedstawiające wnętrze samolotu pasażerskiego z beczkami wypełnionymi jakimś świństwem (napis HAZMAT). Nikt z Jaśnie Państwa nie wytłumaczył co to KUŹWA jest?

« Odpowiedź #487 dnia: Marca 18, 2011, 18:56:22 »
Jak to co.... Gaz transportowany do gazoportu na Okęciu  :002:

« Odpowiedź #488 dnia: Marca 19, 2011, 10:20:49 »
Hmm... Może to będzie pomocne. Tak sobie jechałem autem i usłyszałem, że jakiś samolot wylądował i zakorkował całą Warszawę. Do tego znika jodyna ze sklepów - chyba zbliża się Armagedon. :D
L'ordre règne à Varsovie!

« Odpowiedź #489 dnia: Kwietnia 07, 2011, 19:16:26 »
http://kwejk.pl/obrazek/34683/azjatycka,konspiracja.html
Przepraszam za dwa posty, ale to bardzo ważne. :D
L'ordre règne à Varsovie!

« Odpowiedź #490 dnia: Kwietnia 08, 2011, 00:27:42 »
Hebrajskie ślaczki .

« Odpowiedź #491 dnia: Kwietnia 14, 2011, 10:13:23 »
Trochę z innej beczki -

http://www.youtube.com/watch?v=cBTgz0pwFQo&feature=related

3 takie sztuki i mamy smoleńską mgłę ...:)
\___[O}====-
 /OOOOO\

« Odpowiedź #492 dnia: Kwietnia 14, 2011, 11:09:41 »
3 takie sztuki i mamy smoleńską mgłę ...:)

Nie wystarczy ... już to liczyli - minimum 8 chyba byłoby potrzebnych jak nie więcej.  :karpik

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #493 dnia: Kwietnia 14, 2011, 11:33:46 »
Dzięki - puszczam dalej, ludzie się ucieszą...
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

« Odpowiedź #494 dnia: Kwietnia 14, 2011, 12:32:38 »
Jak dla mnie TOP1 jak chodzi o Smoleńsk. Myślałem, że już nic mnie z tego nie śmieszy, ale fakt wydania takiej książki i sprzedaży jej na Krakowskim Przedmieściu zwalił mnie z krzesła:

Tu-154 wylądował, rozerwała go bomba - szokująca książka