Autor Wątek: Spiskowa teoria dziejów...  (Przeczytany 98986 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Spiskowa teoria dziejów...
« Odpowiedź #555 dnia: Sierpnia 22, 2011, 19:42:15 »
Z braku czasu dawno tu nie spamowałem dlatego przegapiłem świeżość pewnych amerykańskich akcji z pogranicza thrillera politycznego.
Mianowicie jeden z najbardziej utytułowanych terrorystów na Świecie niejaki syn Ladena został wysłany w zaświaty (no to już było omawiane wyżej). Niby nic - wybory się zbliżają a "opalony" (nie moje określenie, tylko Berlusconiego) prezydent USA niewiele zdziałał poza tym, że nie jest stęchłym białasem. Trzeba było krwi - w końcu po to się dostaje Nobla za wieczny (s)pokój na Ziemi. Dobra, ale... Po tym jak Osama przestał istnieć (co wszyscy dopuszczeni widzieli w TV - nas nie dopuszczono) to się zadziały rzeczy co najmniej dziwne. Po pierwsze "Foki" spuściły do Oceanu jego ciało (nie chodzi o FW tylko o tych komandosów), "Sieć" spuściła supertajny, ekstra super, mega wypas helikopter marki "Jastrząb" po czym szczątki przekazała Chińczykom, co jak wiadomo kończy się łamaniem praw autorskich do wynalazku. Do tego te same "Foki" latały sobie zwykłym (wersja Classic) "Jastrzębiem" (no bo Elegance to im "Sieć" spuściła) i także zostali spuszczeni, tym razem przez gości, którym kiedyś darowali Stingery, a nasz minister ma z nimi masę zdjęć, co się nie podoba znów innemu ministrowi (czy ambasadorowi) z kraju powszechnej szczęśliwości i demokracji. Kilka spostrzeżeń:

- Najpierw ginie gostek, który umarł na nerki z osiem/dziewięć lat temu. Nikt tego nie widzi, lalkę wywalają do wody. Tłumy Amerykanów szaleją ( na moje oko z 5 tyś. ludzi przywiezionych z prowincji do NY)
- W tym samym czasie spada "Jastrząb" całkowicie niewidzialny dla nikogo. Panowie nie mają żadnych materiałów, żeby wysadzić taką technologię - helikopter idzie do Chin.
- Panowie, którzy zabili nieboszczyka idą w jego ślady.

Dla mnie to bardzo spiskowe. Trzeba chyba nad tym pomyśleć - a przynajmniej głęboko się zastanowić, bo to śmierdzi jak przysłowiowe "norbertowskie" lądowanie na Księżycu. :007:
L'ordre règne à Varsovie!

_michal

• Gość
« Odpowiedź #556 dnia: Września 07, 2011, 16:05:56 »
Amerykanie spreparowali ślady lądowania Apollo 17 na Księżcycu. Teraz już wiadomo po co wysyłali tam te wszystkie sondy i łaziki.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #557 dnia: Września 11, 2011, 17:45:26 »
To wstyd Panowie, sr.ć się chce, tyle ględzą w TV o WC, a Wy nic?! Mnie się odbiło z cofką jak słuchałem prześcigania się naszych piesków w wymyślaniu jakie to WC było ważne dla świata. Szkoda, że nie było tyle pierdolamento nt. wybuchu II Wojny Światowej. I żeby nie było totalnie OT, to jak patrzę na te daw walące się twixy, to sobie nie mogę za ChRL zracjonalizować zawalenie WTC 7 http://www.youtube.com/watch?v=LD06SAf0p9A :-)

Tako rzecze,
Zaratustra

« Odpowiedź #558 dnia: Września 11, 2011, 19:03:08 »
Szkoda ze nie ma nagrania z drugiej strony WTC7. Ja wdziałem tylko kilka zdjęć od strony zawalonych bliźniaczych wierz wież i w WTC7 zionie dziura na wysokość 20 pięter i szerokość jakieś 1/4  podstawy budynku. Więc nic dziwnego że się zawalił. :).

Ort. Mazak.
« Ostatnia zmiana: Września 11, 2011, 23:26:01 wysłana przez KosiMazaki »

« Odpowiedź #559 dnia: Września 11, 2011, 20:42:43 »
To wstyd Panowie, sr.ć się chce, tyle ględzą w TV o WC, a Wy nic?!

A ile można obgryzać dawno zbielałe kości? Zresztą ten temat chyba też już był gdzieś na forum przerabiany.
"Różnica między mną a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem."
                                                                                  S. Dali

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #560 dnia: Września 11, 2011, 20:53:17 »
Nadczłowiek - czyżby wczesny napad jesiennego splinu? Przecież dzisiaj we Wrocławiu piękna pogoda, plus 30 stopni. Czyżbyś stał w korkach z powodu maratonu?

Janek.K - twoja ortografia mnie urzekła, jak i smiley na końcu - a co tu się uśmiechać? Że się budynek zawalił?
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #561 dnia: Września 11, 2011, 21:26:28 »
To wstyd Panowie, sr.ć się chce, tyle ględzą w TV...
TV - słowo klucz, chyba jako ostatni jeszcze używasz tego gadającego pudła do oglądania treści na które nie masz wpływu... znaczy program telewizyjny, a nie gry z konsoli i filmy z DVD/BR  :118:

« Odpowiedź #562 dnia: Września 16, 2011, 09:03:18 »
http://wiadomosci.onet.pl/nauka/odwazny-projekt-zatrzyma-globalne-ocieplenie,1,4851417,wiadomosc.html
Szykować ciepłe gacie panowie, bo przy tym chemtraile to miła mgiełka  :002:

« Odpowiedź #563 dnia: Września 30, 2011, 16:54:42 »
Cały rok oszczędzania i nici z wycieczki  >:( Ci farmerzy zaczynają mnie denerwować.

http://strefatajemnic.onet.pl/ufo/nasa-zakazuje-lotow-w-poblizu-ksiezyca,1,4866278,artykul.html

« Odpowiedź #564 dnia: Września 30, 2011, 17:34:21 »
Onetowców jak zwykle poniosło. NASA nie zakazuje lotów nad pewnymi obszarami, bo nie ma do tego prawa, tylko rekomenduje żeby w miarę możliwości unikać takich lotów. W tym samym dokumencie NASA opublikowała (mieli to zrobić pod koniec tego miesiąca) listę życzeń w której proszą potencjalnych wycieczkowiczów np. o zrobienie z bliska zdjęć reflektorów dla dalmierzy laserowych, odpadków wyrzuconych przez astronautów czy nawet ich odchodów.
http://news.sciencemag.org/scienceinsider/2011/09/nasa-aims-to-protect-apollo.html?ref=hp

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #565 dnia: Października 18, 2011, 18:22:44 »
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #566 dnia: Października 18, 2011, 19:27:17 »
Stare. Już jakiś czas temu był news o odtajnionych archiwach FBI. Większym newsem jest to, że był z Ewką...

(Ale dlaczego FBI, jak sporo informacji było spoza USA? Hmmm...)
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #567 dnia: Października 19, 2011, 18:14:16 »
Phi... też mi news
Jedna nieścisłość się zakradła jednak. Nie umarł , tylko żyje. Dowody oczywiste - przecież ktoś musi zatwierdzać nowych userów na forum :D

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #568 dnia: Października 19, 2011, 21:26:38 »
Phi... też mi news
Jedna nieścisłość się zakradła jednak. Nie umarł , tylko żyje. Dowody oczywiste - przecież ktoś musi zatwierdzać nowych userów na forum :D
Kurde, zawsze się zastanawiałem czemu na naszym the Forum jest taki przycisk dla jakiegoś Admina "Akzeptieren" ? Hmmmm....
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Ponury

• Gość
« Odpowiedź #569 dnia: Października 19, 2011, 22:03:42 »
...się za dużo nie zastanawiaj, bo od tego się czasem znika...
W czasie znikania można także czuć dodatkowo silne mrowienie w okolicach moszny, kiedy akumulator ciągnie Cię na dno, ale zupełnie nie wiem skąd to wiem.
P.S. Przegląd się kończy w Blitzu, trzeba by zrobić te światła w końcu bo nas nie puszczą...