Autor Wątek: [DCS] Propozycje kolejnych maszyn w serii  (Przeczytany 167516 razy)

Odp: [DCS] Propozycje kolejnych maszyn w serii
« Odpowiedź #510 dnia: Grudnia 07, 2017, 11:11:43 »
Tylko po co komu byłby Piper Cub w DCS? Już ten Jak-52 to przegięcie, ale to akurat produkt "poboczny". Będzie też "Flyer I"?
Nowy jestes ze logiki w DCS szukasz ? ;) Bardzo chcialbym sie mylic...

Poko

• Gość
« Odpowiedź #511 dnia: Grudnia 07, 2017, 11:21:03 »
No właśnie jestem na tyle stary, że po ED spodziewałbym się wszystkiego, ale po Leathernecku (Magnitude 3 LLC) nie wiem czego się spodziewać. ;)

« Odpowiedź #512 dnia: Grudnia 07, 2017, 11:27:34 »
Moze kasy im brakuje a popularny maly samolot to szybki i prosty sposob na zwrot z inwestycji (troche czasu od MiG-21 minelo). Zreszta nie jest tak zle bo jak Wags pisal "Right behind the Hornet, we have other modern, combat fixed-wing and rotary-wing aircraft ready for development within the Eagle  Dynamics internal studio.", a teraz jeszcze blokuja MiG-23/27 (to jest czy nie jest fixed wing?:)), gdzies tam w kolejce pewnie Bo-105, F-14, F-4, Razbam cos wspominal ostatnio nawet o F-15E, itp. "Two weeks, be sure" ;)

« Odpowiedź #513 dnia: Grudnia 07, 2017, 11:51:54 »
Zreszta nie jest tak zle bo jak Wags pisal "Right behind the Hornet, we have other modern, combat fixed-wing and rotary-wing aircraft ready for development within the Eagle  Dynamics internal studio.", a teraz jeszcze blokuja MiG-23/27

Też mi to od razu przyszło do głowy... no ale staram się jeszcze nie jarać za bardzo ;). Nawet jeśli ED robi MiGa, to biorąc pod uwagę ile roboty mają jeszcze z flagowym Hornetem, jeszcze kilka razy słońce okrążymy zanim go zobaczymy.

Poko

• Gość
« Odpowiedź #514 dnia: Grudnia 07, 2017, 12:33:16 »
W sumie MiG-25 też byłby złym wyborem chyba na tych ich malutkich mapkach. No to zobaczymy co kryje się za tym ich mega rebusem. Jak się okaże, że to Piper Cub to emocje ulecą z gwizdem jak powietrze z balona. :evil:

« Odpowiedź #515 dnia: Grudnia 08, 2017, 08:52:07 »

Offline Lukas

• 13 WELT
  • *
  • MiG Killer
« Odpowiedź #516 dnia: Grudnia 08, 2017, 10:19:06 »
To już lepsza byłaby Cessna O-1 Bird Dog, wziąłbym bez zastanowienia. Kto kupi cywilny samolot w militarnym simie?
"Throw a nickel on the grass, save a fighter pilot's ass"

« Odpowiedź #517 dnia: Grudnia 08, 2017, 10:41:29 »
Ja to tylko tu zostawie:

Poko

• Gość
« Odpowiedź #518 dnia: Grudnia 08, 2017, 11:05:14 »
Hahahahaha! ;D
Na pewno "kupię".

Poko

• Gość
« Odpowiedź #519 dnia: Grudnia 08, 2017, 20:15:17 »
Póki co ocena klipu 6:36. Komentarze raczej też niepochlebne...

https://www.youtube.com/watch?v=tygG6vq6h58&feature=youtu.be

Ale coś mi tu śmierdzi viralem. Żeby się nie okazało, że to żart i nagle nadleciał Foxbat z potrójną naddźwiękową. ;)

« Odpowiedź #520 dnia: Grudnia 08, 2017, 20:19:56 »
Bez jaj, jak to to coś, to na co te rebusy?
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

« Odpowiedź #521 dnia: Grudnia 08, 2017, 20:34:16 »
Póki co ocena klipu 6:36. Komentarze raczej też niepochlebne...

https://www.youtube.com/watch?v=tygG6vq6h58&feature=youtu.be

Ale coś mi tu śmierdzi viralem. Żeby się nie okazało, że to żart i nagle nadleciał Foxbat z potrójną naddźwiękową. ;)
Zrobili go zeby metoda malych krokow zdobyc wiedze jak pozniej robic WWII: http://leatherneck-sim.com/support/christen-eagle-ii-faq/

Twoj Foxbat teraz wyglada tak :P

« Odpowiedź #522 dnia: Grudnia 08, 2017, 21:46:37 »
Ale wymyślili :o. Jeśli chcieli prosty model żeby się podszkolić, trzeba było zrobić Cuba albo innego Storcha. Dałoby się te maszyny wykorzystać nad Normandią chociaż. A przy tym dziwactwie to Jak-52 zaczyna wyglądać sensownie.

« Odpowiedź #523 dnia: Grudnia 08, 2017, 22:38:17 »
Rozśmieszył mnie ten samolocik w kontekście DCS. Ale kupię przez wzgląd na ś.p. M. Szufę :) Jak dotąd wszystkie pokazy, w których ta maszyna brała udział wywarły na mnie co najmniej dobre wrażenie.

Poko

• Gość
« Odpowiedź #524 dnia: Grudnia 08, 2017, 22:46:28 »
Twoj Foxbat teraz wyglada tak :P
Chyba twój. :032: