Autor Wątek: [DCS] Propozycje kolejnych maszyn w serii  (Przeczytany 167003 razy)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: [DCS] Propozycje kolejnych maszyn w serii
« Odpowiedź #555 dnia: Grudnia 29, 2017, 17:38:00 »
Parę przyszłorocznych planów, a zapewne pierwsze 3, były jeszcze niedawno planem tegorocznym  :evil:

Ano i nawet więcej, bo lotniskowce miały już być tuż tuż...ale parę miechów temu. Jak będzie 50% z tego będzie dobrze. Pierwszym sprawdzianem będzie styczeń i 2.5.
Liczyłbym na Mi-24, bo Belsimtek to cichociemni, nic nie mówią, a potem bum i premiera z zaskoku i od tylca bez wczesnego macania. Patrząc na proces powstawania Harriera to na MiG-19 w 2018 absolutnie nie liczę. Nie pamiętam, Phantom miał też być od Belsimteka?
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #556 dnia: Grudnia 29, 2017, 17:39:11 »
To jest plan na minimum 15 lat. Miałem rację, że może nie dożyję albo przestanę się tym interesować....

Online some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #557 dnia: Grudnia 29, 2017, 17:45:12 »
Cóż, robią to wszystko różne zespoły, ale na produkcje od Belsimteka nie liczyłbym za szybko, najpierw muszą Horneta zrobić.

Z tego co jest na tej liście, powiedzmy że połowa ma dużą szansę wyjść w 2018, reszta to pobożne życzenia, albo wczesne bety za rok o tej porze.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #558 dnia: Grudnia 29, 2017, 18:01:31 »
Z tego co jest na tej liście, powiedzmy że połowa ma dużą szansę wyjść w 2018, reszta to pobożne życzenia, albo wczesne bety za rok o tej porze.

Zależy o jakim produkcie mówimy, ja miałem na myśli wersje 1.0, finalne, a nie bety i alfy. Jeśliby brać ich poważnie, to powinni dopisać jeszcze, np. DCS Nevada i DCS Normandia, które rezydują w miedzydupiu.

Online some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #559 dnia: Grudnia 29, 2017, 18:11:31 »
Do 1.0 to będziemy mieli szczęście, jak produkty, które obecnie są w becie zostaną wydane do końca 2018. O czymkolwiek z tej dzisiejszej listy to nawet nie myślę.

« Odpowiedź #560 dnia: Grudnia 29, 2017, 18:24:35 »
Myślę, że Hornet, Ormuz i Jak-52 wyjdą (jako EA) dość szybko. Jeśli chodzi o Mi-24 i F-4... BST ma historycznie dobre tempo, ale będę pod sporym wrażeniem jeśli dadzą radę wydać oba te moduły i jednocześnie pomagać przy Hornecie i jednocześnie ponaprawiać bugi w starych produktach, tak jak obiecali. Z tego co mówił niedawno RAZBAM to MiG-19 jest jeszcze w powijakach. No ale to prosty samolot robiony przez osobny zespół (nieobciążony pracami nad Harym), więc może... A reszta mnie w sumie mało obchodzi. Ciekawe, że nie ma P-47 na liście.

« Odpowiedź #561 dnia: Grudnia 30, 2017, 18:56:37 »
Nowe screeny, przedstawiające F4U Corsair: http://leatherneck-sim.com/magnitude3-new-years-update/

Online some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #562 dnia: Lutego 28, 2018, 09:10:28 »
Instruktaż jak kręcić korbą w I-16: https://www.youtube.com/watch?v=s90naRJZEt0

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #563 dnia: Lutego 28, 2018, 09:19:39 »
Korbotronik jak u mnie w aucie ;).
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #564 dnia: Lutego 28, 2018, 15:40:48 »
Ładnie się ten I-16 prezentuje. Ciekawe czy później zrobią mu adwersarza w postaci P-11C. :-)
"Pan Jezus Chrystus jest obok ciebie wystarczy
jeden krok aby zaprosić go do swojego życia!"

« Odpowiedź #565 dnia: Maja 18, 2018, 20:03:57 »

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #566 dnia: Maja 18, 2018, 20:20:30 »
Może chcą zrobić coś co umiano w latach 90. poprzedniego wieku, a teraz o tym jakby wszyscy zapomnieli - dynamiczny front.

« Odpowiedź #567 dnia: Maja 18, 2018, 20:37:12 »
Dynamiczny front? Chodzi Ci o kampanie?

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #568 dnia: Maja 18, 2018, 20:57:11 »
Dynamiczny front? Chodzi Ci o kampanie?

Nie, chodzi mi o to co napisałem, np. w tym tytule https://www.gog.com/game/apache_vs_havoc . Jednostki AI same podejmowały taktyczne działania, a linia frontu zmieniała się pod wpływem działań gracza, który pomagał jednostkom naziemnym.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #569 dnia: Czerwca 08, 2018, 16:28:15 »
Que?

A o szło chłodzi?  :o

Chyba, że o to: https://www.youtube.com/watch?v=4QOB1uBboSQ&feature=youtu.be ;>.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl