Wersja MiGa prawilna, obie nowe mapy bardzo uniwersalne, pozwalające na odtworzenie pół wieku historii... Nic tylko się cieszyć

. Zwłaszcza, że na MiGa pewnie nie poczekamy aż tak długo, bo nie jest to bardzo skomplikowana maszyna, a w dodatku mają już bazę w postaci MiGa z FC3.
Tak tu zostawię. https://www.youtube.com/watch?v=FEXgG-C4P_U
Ogólnie brakuje mi w symulotniczym bagienku, tak w DCS jak i Il2, tego typu klimatów. Ponieważ DCS zasadniczo jest piaskownicą, w której różne studia realizują swoje fantazje z dzieciństwa bez większego ładu i składu (co mi absolutnie nie przeszkadza, ja lubię sobie polatać maszynami i poklikać w kokpicie), to nie widzę powodów dla których nie ma w rzeczonych symulatorach tematów typu B-25, Il-28, nie mówiąc o B-17 itp. Aha. Nie przemawiają do mnie argumenty typu "mapa za mała" 
Bardzo ciekawy mod!
Myślę, że problem z bombowcami jest taki, że to z jednej strony maszyny dość skomplikowane, z drugiej - oferujące wąski gameplay. Jak dotąd wydawcy szli najczęściej albo w prostotę (zwłaszcza na początku), albo w wielozadaniowość. Z drugiej strony, po wielu latach, mamy już chyba wszystkie
eFy naste i w planach zaczynają dominować maszyny starsze i mniej oczywiste. Skoro robi się Chinook i Hercules, to dlaczego nie miałby powstać bombowiec

.