Kolega adampolska7 powinien jakiś order św. Wagsa dostać. Czeka dosłownie na wszystko i skupuje wszystko jak leci.

Ja czekam aż ktoś mi wyjaśni jak wy tym pierdylionem modułów będziecie później latać. To nie jest WoT czy IL2 ("press E tu start de endżin"). Mówimy o modułach full-fidelity, instrukcjach po kilkaset stron, sensownym szkoleniu trwającym (przynajmniej) kilkadziesiąt godzin, o liczbie godzin niezbędnych do opanowania na poziomie "bojowym" nawet nie wspominając. Różna awionika, systemy uzbrojenie, różna klawiszologia itd.
Kurde, ponad rok temu poświeciłem 2 miesiące na naukę M2K a nie jest to jakoś strasznie skomplikowany moduł. I tak w sumie wszystkiego nie zgłębiłem, ale dzisiaj na dobrą sprawę musiałbym połowę rzeczy sobie odświeżyć. Hornet nie ruszony od 4-5 lat - praktycznie musiałbym się go uczyć na nowo. Nie wiem jak na komfortowym poziomie można mieć w DCS opanowane w danym momencie więcej niż 2-3 moduły. Naprawdę mnie to intryguje, czy ja jestem jakiś upośledzony, czy po prostu czegoś nie ogarniam.
Pomijam już to, że u mnie większość z posiadanych modułów na dobrą sprawę jeszcze nawet nie ruszona. Tych kolejnych zapowiedzi to nie chce mi się już nawet specjalnie oglądać. Klęska urodzaju.